סדנא דארעא כתב:אשמח אם משהו יוכל להעלות מספר 'קדושה ומלכות' של בית צדיקים עמודים 152 - 156 מעמודי האוצר.
יישר כח גדול
מי יכול לעזור?
סדנא דארעא כתב:אשמח אם משהו יוכל להעלות מספר 'קדושה ומלכות' של בית צדיקים עמודים 152 - 156 מעמודי האוצר.
יישר כח גדול
לבי במערב כתב:מוסג"פ:
חבר פורום אוצר החכמה כתב:יאיר אתמר כתב:חבר פורום אוצר החכמה כתב:
תודה רבה!(אינני מוצא את מבוקשי שם, אמור להיות משהו בעניין שנת יציאת מצרים.)
אולי מישהו יכול להעלות צילו"מ של העמוד בסדר הקבלה להמאירי, או לפחות הע' צד? תודה גדולה מראש!
מהו מס' העמוד מדפי הס' סדר הקבלה?
חבר פורום אוצר החכמה כתב:
איתן נוי כתב:ספירת העומר באמצע ברכת אתה חונן.
אודה למי שמכיר ויוכל להעתיק לכאן מהספר "ופריו מתוק" את המעשה הנ"ל.
מעשה ושאלה חזקה.
יוסף חיים אוהב ציון כתב:איתן נוי כתב:ספירת העומר באמצע ברכת אתה חונן.
אודה למי שמכיר ויוכל להעתיק לכאן מהספר "ופריו מתוק" את המעשה הנ"ל.
מעשה ושאלה חזקה.
אין ופריו מתוק באוצר.
שייך הוא לאשכול הסמוך (וזו כוונת הערת הריחא"צ).איתן נוי כתב:יודע. מי שנמצא באמתחתו באיפשהוא.
יוסף חיים אוהב ציון כתב:https://forum.otzar.org/viewtopic.php?t=33600#p363135
יהודה בן יעקב כתב:
איש פלוני כתב:אני זקוק למאמרו של הרב יהודה אריה שרשבסקי "תחליפי חלב אם לתינוקות אלרגיים" ישורון ל"ו.
חבר פורום אוצר החכמה כתב:איש פלוני כתב:אני זקוק למאמרו של הרב יהודה אריה שרשבסקי "תחליפי חלב אם לתינוקות אלרגיים" ישורון ל"ו.
חבר פורום אוצר החכמה כתב:אולי לא עיינת במטפחת בפנים רק שמעת כך וכך?
חבר פורום אוצר החכמה כתב:מלשונו "כגון" אינו מוכרח שעיינו בזוה''ק אלא בספרים דוגמתו
בן מיכאל כתב:מישהו יכול להוריד לי את הקדמתו של הרב שושנה ליד רמה ושיטת הקדמונים מעמוד 40 עד סוף המבוא (חבילת אופק), תודה רבה.
אהרן מאיר כתב:ספר חכמה ומוסר לסבא מקלם, חלק ב', המכתב שבעמ' 353 בדפי האוצר. תודה!
חבר פורום אוצר החכמה כתב:אהרן מאיר כתב:ספר חכמה ומוסר לסבא מקלם, חלק ב', המכתב שבעמ' 353 בדפי האוצר. תודה!
אין שם מכתב
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 252 אורחים