- רי''מ.PDF
- (12.4 MiB) הורד 214 פעמים
חבר פורום אוצר החכמה כתב:
בבלי כתב:וכן את שו"ת ויצבר יוסף סימן נה.
עושה חדשות כתב:בבקשה
היכל הבעש"ט לג, עמוד רלג והלאה
בקרו טלה כתב:בבלי כתב:וכן את שו"ת ויצבר יוסף סימן נה.
בבלי כתב:כנסת מרדכי הקישור מוביל לעמוד 180 אך אני צריך עד סוף הקטע שכותרתו מדרש חז"ל הישן (כת"י) ישר כח
בקרו טלה כתב:בבלי כתב:כנסת מרדכי הקישור מוביל לעמוד 180 אך אני צריך עד סוף הקטע שכותרתו מדרש חז"ל הישן (כת"י) ישר כח
האם זאת
בבלי כתב:'עמודים בתולדות הספר העברי-הגהות ומגיהים'
בקרו טלה כתב:בבלי כתב:'עמודים בתולדות הספר העברי-הגהות ומגיהים'
עושה חדשות כתב:תודה!פלוריש כתב:ראה בספריו של הרב הרצוג, תחוקה לישראל על פי התורה עמ' 75, תורת האהל עמ' פה.עושה חדשות כתב:אני מחפש מכתב של ר' חיים עוזר על דין מודה בקנס וכד' בזמה"ז,
אולי נכתב להרי"א הרצוג או עכ"פ שהוא פירסם את זה.
אולי אפשר בבקשה להעלות את זה כאן.
לכשיבקע כתב:אשמח לקבל סדר זמירות לשבת קודש <מעשה אבותי>הורביץ, משה שמעון הלוי, עמ' 205 - 206
בקרו טלה כתב:לכשיבקע כתב:אשמח לקבל סדר זמירות לשבת קודש <מעשה אבותי>הורביץ, משה שמעון הלוי, עמ' 205 - 206
יוסף משה כתב:אודה למי שיוכל להעלות לי קובץ תשובות ח"ב סי' קטו ("בענין התקנה דהבת אצל האם"). תודה בהקדם.
תא שמע כתב:קונטרס מריח ניחוח 205, מטות-שופטים תשע"ד, עמ' 41
סברתו בידו כתב:ניגון צ"ח בספר הניגונים של חב"ד (לימים הנוראים)
130 עמודים!תא שמע כתב:ספר זכר עשה - יזכור לעולם, פרק ו' (מעמוד רסז)
לבי במערב כתב:130 עמודים!תא שמע כתב:ספר זכר עשה - יזכור לעולם, פרק ו' (מעמוד רסז)
שייך הוא, מן הסתם, לאשכול הסמוך.ש. ספראי כתב:אשמח לקבל את הרפורמים - התנועה הרפורמית בעולם ובישראל: עובדות ונתונים, תשנ"ח 1998 של ארגון 'מנוף'
תלמוד_ישן כתב:אשמח אם מישהו ישלח לי באישית את הספר "מאמר על הדפסת התלמוד" מהדורת מוסד הרב קוק (עדיף בקובץ אחד).
קניתי את הספר עצמו בחנות, אבל לפעמים אני רוצה לעיין בו ואין הספר בידי.
תודה רבה.
מה שנכון נכון כתב:תוכל לראות הדפסה ישנה שלו כאן.
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 327 אורחים