גרשיים כתב:ההערות שוליים משום מה מוגדרות אצלי משמאל לימין. לא עיצוב הפסקה, אלא עיצוב התו הוא משמאל לימין, וצריך להחליף זאת לכל הערה בנפרד.
הסתכלתי בסגנון שלו, וראיתי שהוא מוגדר אמנם משמאל לימין, אבל לא ראיתי היכן קיימת האפשרות לשנות זאת.
למי פתרונים?
גרשיים כתב:יישר כח.
אך לא מצאתי שם אפשרות שינוי של הטקסט עצמו שיהיה מימין לשמאל.
דהיינו הגדרה זו בסרגל הכלים:
גרשיים כתב:זה מוביל לאותו חלון שציין אליו הרב שילה לעיל.
אך אין שם אפשרות לשנות את כיוון הטקסט.
ובקיצור - הוורד מתעקש שברירת המחדל של הערות השוליים היא שיהיו באנגלית, ורק אם משנים זאת ידנית נהפך לעברית. אך לא הצלחתי לשנות את הסגנון שייהפך לעברית באופן קבוע.
עושה חדשות כתב:אני פותח מסמך של וורד, וכפי הנראה הוא נכתב בגירסה ישנה יותר, ולפיכך המספור של ההערות נכתב לי כעת בצורה הפוכה. דהיינו הערה אי במקום יא, וכן הלאה, בי,גי,די,וט,זט,זי,חי, וכו'. איך אפשר לתקן את זה בקיצור?
יואל שילה כתב:אי אפשר לגשת עם העכבר
אפשר לגשת לטור השמאלי ולחזור עם החץ הימני
בפעמים רבות מועיל להגיע לעמוד שאחריו - ולעלות עם החץ העליון - והוא בפעמים רבות ינחת בטור הימני
והפשוט ביותר הוא לעבוד בפריסת 'טיוטה' ולפתוח את אזור ההערות - אז העבודה היא חופשית
יואל שילה כתב:שלח לי את הקובץ ואוכל לראות אם הבעיה בקובץ
אם לא - יש לשקול להתקין פרנקריהל אחר
[email protected]
באתי רק להעיר כתב:אולי מישהו יודע אם וכיצד אפשר לעשות "כותרת צד" בוורד?
תודה מראש!
מעט דבש כתב:באתי רק להעיר כתב:אולי מישהו יודע אם וכיצד אפשר לעשות "כותרת צד" בוורד?
תודה מראש!
אפשר עם תיבות טקסט (אפשר לראות למשל בקבצי החוקים של נובו); הבעיה שהן מטבען לא יציבות במיקום.
ויש לרחמים יעקובוב תוסף מיוחד לזה, במחיר 250 ש"ח, ראה כאן.
תודה מראש!
תודה מראש!
בבלי כתב:איך אני מגיע למאגר המילים שהוכנסו לרשימה שהמילים בה אינם שגיאות כתיב?
עמק חברון כתב:בבלי כתב:איך אני מגיע למאגר המילים שהוכנסו לרשימה שהמילים בה אינם שגיאות כתיב?
קובץ > אפשרויות > הגהה > מילונים מותאמים אישית > עריכת רשימת מילים
סדנא דארעא כתב:אשמח לדעת האם יש אפשרות להוריד את הפס שנהי' מעל ההערות שוליים?
כזה.
יהודה בן יעקב כתב:סדנא דארעא כתב:אשמח לדעת האם יש אפשרות להוריד את הפס שנהי' מעל ההערות שוליים?
כזה.
הכנס לפריסת אינטרנט, לחץ על הערה כל שהיא, ובחלונית שתפתח ישנה אפשרות לעצב את הקו המפריד להערות שוליים או להסירו לחלוטין.
סדנא דארעא כתב:יהודה בן יעקב כתב:סדנא דארעא כתב:אשמח לדעת האם יש אפשרות להוריד את הפס שנהי' מעל ההערות שוליים?
כזה.
הכנס לפריסת אינטרנט, לחץ על הערה כל שהיא, ובחלונית שתפתח ישנה אפשרות לעצב את הקו המפריד להערות שוליים או להסירו לחלוטין.
נכנסתי והוא לא מציג לי כלל את ההערות?
סדנא דארעא כתב:אשמח לדעת האם יש אפשרות להוריד את הפס שנהי' מעל ההערות שוליים?
כזה.
עמק חברון כתב:סדנא דארעא כתב:אשמח לדעת האם יש אפשרות להוריד את הפס שנהי' מעל ההערות שוליים?
כזה.
תבחר בתצוגה - טיוטה, בלשונית הפניות תלחץ על הצג הערות.
בחלון בתחתית העמוד תלחץ על החץ הקטן ותבחר במפריד הערות שוליים.
תלחץ על הפס ותמחק אותו.
עכשיו תחזור למצב הרגיל והוא לא יופיע יותר.
ישעיהו כתב:האם ידוע למישהו מה זה אומר שכתוב בקובץ שעשו בו מעקב אחרי שינויים "מעוצב: תבנית",
מה זה ה"תבנית" הזו, ואיך מגיעים להגדרות של זה ?
(זה נוגע לי לאיזה בעיה בקובץ, שקשה לי להסביר עכשיו בדיוק, אבל ע"י הנ"ל יתכן שאדע לפותרה).
תודה מראש
ישעיהו כתב:מה זה ה"תבנית" הזו, ואיך מגיעים להגדרות של זה ?
חד ברנש כתב:למיטב ידיעתי, זה לא ניתן לביצוע (באופן אוטומטי) בוורד, אבל ב'משלים לוורד' (גם של רחמים) זה אפשרי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 92 אורחים