aharoni111 כתב:במסתרים כתב:א. הסינון צריך שיפור וחזרה למה שהיה בגירסא ישנה בשתי מערכות נפרדות לאפשר סינון בתוך סינון.
למשל, מי שרוצה לסנן לנושא "תפלה ופיוט" ולראות רק "סידורים" של "תימן" לכאורה אין דרך לעשותו, שבבחירת "סידורים" יעלו סידורי כל העולם, ו"תימן" מעלה כל השייך לה גם אם אינו סידור. וכיוצא בזה במאגרים אחרים.
הייתי פה חלוק אם מישהו על כוונתך אשמח אם תגיב ותגיד אם הפתרון הבא עונה על שאלתך
aharoni111 כתב:במסתרים כתב:ג. לא ברור מה יתרון שיעלו אצלי ב"ספרים אחרונים" מה שחיפשו אחרים, וכן להיפך.
לא אמורים להופיע אצלך בספרים אחרונים מה שחיפשו אחרים אלא אם כן הם השתמשו באותה כתובת IP שאתה משתמש.
כרגע - אין; אך מכבר העליתי הצעה זו בפורום הייעודי.הכתב והמכתב כתב:כנראה כבר נשאל. האם יש באוצר אופציה דומה למפרשי האוצר - רק בתנ''ך. לדוגמא אני בוחר פסוק או ענין ומקבל את כל המפרשים על המקום?
עמקן כתב:בגרסאות האחרונות הערות וקישורים פרטיים וכדומה היו עוברים באופן אוטמאטי לגירסה החדשה בעת השדרוג. האם ימשיך כן בגירסא 19 למרות שזו תוכנה חדשה לגמרי?
aharoni111 כתב:בעזרת השם בר"ח אדר
אבני גזית כתב:aharoni111 כתב:בעזרת השם בר"ח אדר
סוף שבוע הזה?
חוקר ספר כתב:בס''ד
מדוע אי אפשר להיכנס לגירסא החדשה כאורח
aharoni111 כתב:שלום לכל הפונים לגירסת ה'בטא עדכון 19.0 של אוצר החכמה
בשל בעיות בלתי צפויות אנו סוגרים זמנית אתר זה ומפנים אתכם לאתר המקוון של 'אוצר החכמה' בו תוכלו להשתמש (לא כולל הדפסה ולא כולל חב' המכונים) ללא תשלום עד גמר הסגר.
להדפסה - עליכם לרכוש דפי הדפסה בחנות המקוונת.
לחב' המכונים עליכם לרכוש מנוי ( ליום, חודש או שנה ) ולאחר מכן תנתן אפשרות רכישת המכונים.
מצפה לישועת השם כתב:בהתקשרות למשרדי אוצר החכמה, אומרים שהעדכון לא מוכן סופי, ושלא לשלוח אליהם את הדיסק לעדכון, עד לקבלת הודעה בדוא"ל שהוא מוכן.
תא שמע כתב:מצפה לישועת השם כתב:בהתקשרות למשרדי אוצר החכמה, אומרים שהעדכון לא מוכן סופי, ושלא לשלוח אליהם את הדיסק לעדכון, עד לקבלת הודעה בדוא"ל שהוא מוכן.
זה יהיה אפשרי רק בתוכנה או גם במקוון?
מצפה לישועת השם כתב:בהתקשרות למשרדי אוצר החכמה, אומרים שהעדכון לא מוכן סופי, ושלא לשלוח אליהם את הדיסק לעדכון, עד לקבלת הודעה בדוא"ל שהוא מוכן.
לכשיבקע כתב:פורסמה בפורום לפני זמן - מה רשימת הספרים שבעדכון. האם ישנו מישהו היכול ללנקק לשם?
ORI929 כתב:אבל רוצים לבדוק איך זה עובד לפני שקונים
ORI929 כתב:אלא שהיות ואם יהי' מה להעיר אז יוכלו לתקן זאת לפני שאנו מקבלים את השדרוג ולא לחכות לשנה הבאה.
ORI929 כתב:הנה לדוגמא ברשימה שפרסמו על הוספת הספרים, הנה הרבה לא מצאתי אותם באוצר המקוון, ועל כן רציתי לבדוק האם הם קיימים באוצר החדש ולא הכניסו אותם למקוון הישן, ודו''ק.
א סופר כתב:הגירסא 19 יהיה מותאם גם למכשירים אחרים חוץ מווינדאוס?
לדוגמא, האם זה יעבוד גם על MAC וIPAD ??
aharoni111 כתב:א סופר כתב:הגירסא 19 יהיה מותאם גם למכשירים אחרים חוץ מווינדאוס?
לדוגמא, האם זה יעבוד גם על MAC וIPAD ??
כשלב ראשוני התוכנה תעבוד רק על וינדוס, בחדשים הקרובים התוכנה תעבור התאמה כך שתוכל לעבוד גם על MAC
ובהמשך הקרוב מתוכנן התאמה למובייל שזה יכלול אנדרואיד ואייפון.
תא חזי כתב:וגם הכתב קטן שבקטנים
חוקר ספר כתב:בס"דתא חזי כתב:וגם הכתב קטן שבקטנים
אתה יכול להגדיל אותו
בגולה כתב:לשדרג לגירסה 19 אין אפשרות דרך הרשת!
בשבועיים הראשונים, רק מי שיש לי גישה לרשת, ויוכל לקבל תת עדכונים, יכול לעדכן (מלבד התנאים הנוספים הרשומים בקובץ הנ"ל). - זאת אומרת, עושים את העדכון דרך המשרד, אם יהיו באגים יהיה אפשרות לעדכן דרך הרשת לתת גירסה חדשה.
aharoni111 כתב:אני לא מדבר על זה, כרגע למי שיש גירסא 16 או 17 יכולים לעשות עדכון לגירסא 18 דרך הרשת, עדכון תוכנה כולל הוספת כל הספרים
תא חזי כתב:כפי שתיארתי לעצמי מלכתחילה כשקראתי את המכתב... הוי אומר שקודם לכן כמה חודשים שגיתי באשליות (לפי האמור לעיל בתחילת אשכול זה) שלא אצטרך לטלטל הפעם את הכונן שלי בדרכים, ועוד בשל גירסה שמעודי לא הורגלתי בה...
מעניין מה יהיה הלאה, האם אחרי שינוי התוכנה הפעם - סוף סוף יהיה אפשר לעדכן גם ספרים בגירסאות הבאות מהבית? וכאמור לעיל:aharoni111 כתב:אני לא מדבר על זה, כרגע למי שיש גירסא 16 או 17 יכולים לעשות עדכון לגירסא 18 דרך הרשת, עדכון תוכנה כולל הוספת כל הספרים
זה נוח יותר לאין ערוך.
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 518 אורחים