איתן נוי כתב:אודה למי שיוכל לצלם לי קטע מ"עטרת תפארת" הרב בא"ח (סי' ריב עמוד קפז).
בענין בריך שמיה והוצאת ס"ת
נחמת ארי כתב:אני זקוק: ד' ספטימוס, מאבק על שלטון ציבורי בברצלונה בתקופת הפולמוס על ספרי הרמב"ם, תרביץ, מב (תשל"ג), עמ' 400-389.
מי שיוכל להעלות- תבוא עליו ברכה.
איתן נוי כתב:אודה למי שיוכל לצלם לי קטע מ"עטרת תפארת" הרב בא"ח (סי' ריב עמוד קפז).
בענין בריך שמיה והוצאת ס"ת
איש בן פרצי כתב:בדקתי באוצה"ת ובפרו' השו"ת, ולצערי לא מצאתי..אוהב עמו כתב:אוהב עמו כתב:אוהב עמו כתב:כתב וחותם למרנא רעק"א, לא מצאתיו באוצרי ואף לא בהיברו בוקס
האם יש ביד אי מי להעלות מכתב וחותם תנינא עמוד ק"ה?
ייש"כ
האם לא נמצא ספר זה בשום מאגר תורני זמין???
אכפול שאלתי אולי אמצא מענה
איש פלוני כתב:כמו"כ אם אפשר להעלות את 'על כמה פפירוסים - מקורותיו של יוסף בן מתתיהו והכרונולוגיה שלו לתקופה הפרסית' - ספר השומרונים.
בגולה כתב:איש פלוני כתב:כמו"כ אם אפשר להעלות את 'על כמה פפירוסים - מקורותיו של יוסף בן מתתיהו והכרונולוגיה שלו לתקופה הפרסית' - ספר השומרונים.
מצורף
יאיר אתמר כתב:ראיתי מציינים למאמר של בן-ציון פישלר על גלגולי האמרה 'ברא כרעא דאבוה' בקובץ הציונות הדתית. האם ידוע למישהו באיזה מאמר מדובר? תודה מראש!
שבע כתב:יאיר אתמר כתב:ראיתי מציינים למאמר של בן-ציון פישלר על גלגולי האמרה 'ברא כרעא דאבוה' בקובץ הציונות הדתית. האם ידוע למישהו באיזה מאמר מדובר? תודה מראש!
קובץ הציונות הדתית: ספר יובל לד"ר זרח ורהפטיג (2001), דף 102
יאיר אתמר כתב:שבע כתב:יאיר אתמר כתב:ראיתי מציינים למאמר של בן-ציון פישלר על גלגולי האמרה 'ברא כרעא דאבוה' בקובץ הציונות הדתית. האם ידוע למישהו באיזה מאמר מדובר? תודה מראש!
תודה רבה! התוכל להעלותו הנה?
להשלמת המאמר אני זקוק לספר שלחן לחם הפנים למהר"י רקח סי' רמ"ט ס"ד. ראיתי שציינו לו שמדבר בענינים שכתבתי, אולם ספר זה אינו באף מאגר וגם אינו מצוי כ"כ בבתי מדרשות.
בקשתי גם מספריית הרמב"ם בתל אביב ואין להם גישה לספר זה.
אודה מאוד אם תוכלו להשיג לי צילום סעיף זה [אולי דרך פורום אוצר החכמה שאין לי גישה אליו].
נהר שלום כתב:התבקשתי:להשלמת המאמר אני זקוק לספר שלחן לחם הפנים למהר"י רקח סי' רמ"ט ס"ד. ראיתי שציינו לו שמדבר בענינים שכתבתי, אולם ספר זה אינו באף מאגר וגם אינו מצוי כ"כ בבתי מדרשות.
אודה מאוד אם תוכלו להשיג לי צילום סעיף זה [אולי דרך פורום אוצר החכמה שאין לי גישה אליו].
שבע כתב:יאיר אתמר כתב:שבע כתב:יאיר אתמר כתב:ראיתי מציינים למאמר של בן-ציון פישלר על גלגולי האמרה 'ברא כרעא דאבוה' בקובץ הציונות הדתית. האם ידוע למישהו באיזה מאמר מדובר? תודה מראש!
תודה רבה! התוכל להעלותו הנה?
זכרו רשמתי
אותו לא ראיתי
אישצפת כתב:נהר שלום כתב:התבקשתי:להשלמת המאמר אני זקוק לספר שלחן לחם הפנים למהר"י רקח סי' רמ"ט ס"ד. ראיתי שציינו לו שמדבר בענינים שכתבתי, אולם ספר זה אינו באף מאגר וגם אינו מצוי כ"כ בבתי מדרשות.
כנראה שיש פה איזושהיא טעות...
אני מחזיק את הספר בידיי ולא ראיתי לעת עתה שדיבר על סעיף ד בסימן רמט רק על סעיף ג 14.5 עמודים...
נהר שלום כתב:אישצפת כתב:נהר שלום כתב:התבקשתי:להשלמת המאמר אני זקוק לספר שלחן לחם הפנים למהר"י רקח סי' רמ"ט ס"ד. ראיתי שציינו לו שמדבר בענינים שכתבתי, אולם ספר זה אינו באף מאגר וגם אינו מצוי כ"כ בבתי מדרשות.
אני מחזיק את הספר בידיי ולא ראיתי לעת עתה שדיבר על סעיף ד בסימן רמט רק על סעיף ג 14.5 עמודים...
אז אולי זה הנכון המאמר עוסק בעניין סוף זמן תענית
אישצפת כתב:נהר שלום כתב:אישצפת כתב:נהר שלום כתב:התבקשתי:להשלמת המאמר אני זקוק לספר שלחן לחם הפנים למהר"י רקח סי' רמ"ט ס"ד. ראיתי שציינו לו שמדבר בענינים שכתבתי, אולם ספר זה אינו באף מאגר וגם אינו מצוי כ"כ בבתי מדרשות.
אז אולי זה הנכון המאמר עוסק בעניין סוף זמן תענית
יוסף חיים אוהב ציון כתב:אבן ישראל(פישר) פרשת נח בענין למה נח לא שאל לעוג הקלו המים.
חד ברנש כתב:יאיר אתמר,
שלחתי אליך את שני המאמרים העבריים.
את הלועזיים - אין לי.
יאיר אתמר כתב:ראיתי מציינים למאמר של בן-ציון פישלר על גלגולי האמרה 'ברא כרעא דאבוה' בקובץ הציונות הדתית. האם ידוע למישהו באיזה מאמר מדובר? תודה מראש!
יוסף חיים אוהב ציון כתב:יאיר אתמר כתב:ראיתי מציינים למאמר של בן-ציון פישלר על גלגולי האמרה 'ברא כרעא דאבוה' בקובץ הציונות הדתית. האם ידוע למישהו באיזה מאמר מדובר? תודה מראש!
אגב כדבריו ממש כתב הגר"י הוטנר בפחד יצחק מכתבים עמ'שי"ז-שי"ח.
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 698 אורחים