יושב הארץ כתב:מחקרים בכל העולם מראים שהגברים נפגעים הרבה יותר מנשים מהקורונה, אומרים שזה קשור להורמונים מסוימים שגורמים לגברים לחלות יותר ע" שכפול הנגיף.
נוטר הכרמים כתב:אני לא מבין את כל העיסוק בנתונים, כאשר הנתונים האלו מאוד לא משקפים מצב.
לא מיבעיא מצד הפקפוק באמינות ובדיוק שלהם,
אלא מצד מכלול הנתונים,
גיל / מצב / מחלות נוספות של כל אחד מן הנפטרים.
יתכן שהרשויות צריכות את הסטיסטיקות האלו כי אין להם מידע טוב יותר,
אך לנו כאזרחים מן השורה אין כאן משהו מוצק, לכאן ולכאן.
לבי במערב כתב:כוונתו למבורר בראיות גמורות, כי רבים מהנרשמים כנפטרים מחמת הנגיף - לא כן הוא כלל. וק"ל.
שומע ומשמיע כתב:לא ברור מה חלק מהציבור החרדי שתמיד מחפש את הרופאים הכי מוסמכים התחיל להיות חסיד של כל מיני קונספרציות.
נוטר הכרמים כתב:אני לא מבין את כל העיסוק בנתונים, כאשר הנתונים האלו מאוד לא משקפים מצב.
לא מיבעיא מצד הפקפוק באמינות ובדיוק שלהם,
אלא מצד מכלול הנתונים,
גיל / מצב / מחלות נוספות של כל אחד מן הנפטרים.
יתכן שהרשויות צריכות את הסטיסטיקות האלו כי אין להם מידע טוב יותר,
אך לנו כאזרחים מן השורה אין כאן משהו מוצק, לכאן ולכאן.
נוטר הכרמים כתב:קודם כל, כדאי לברר את הנתון הזה, האם אמנם יש כאן רווח כלכלי לבתי החולים.
חוץ מזה, שמעתי הרבה סיפורים עם שמות. מספיק שחלקם נכונים.
אבל כתבתי 'לא מיבעיא', ז"א גם אם הכל מדויק ואמין, עדיין יש משמעות למכלול הנתונים, שהינם חסרים לגמרי בדו"ח.
ראה, למשל, כאן. והדברים ידועים.סגי נהור כתב:אילו ראיות ברורות יש לשטות הגמורה הזאת?
לבי במערב כתב:ראה, למשל, כאן. והדברים ידועים.סגי נהור כתב:אילו ראיות ברורות יש לשטות הגמורה הזאת?
במכוון לא התייחסתי לשאלת האינטרס, כי אין לי כל מידע ברור אודותיו.
ראוי לציין כי דברי דלעיל לבאר את הודעת הרב 'נוטר הכרמים' באו, וכך יש להתייחס אליהם.
להבהיר: אין בכל האמור קריאה או 'הכשר' כלשהו לזלזול בהנחיות משה"ב, כמובן ופשוט.
עם זאת, ההתעלמות מנתונים אינה רצוי' לשום צד.
לבי במערב כתב:ראה, למשל, כאן. והדברים ידועים.סגי נהור כתב:אילו ראיות ברורות יש לשטות הגמורה הזאת?
ראוי לציין כי דברי דלעיל לבאר את הודעת הרב 'נוטר הכרמים' באו, וכך יש להתייחס אליהם.
נוטר הכרמים כתב:הרב ישא ברכה,
אתה מתכוין להשוות את האמון באי אלו דוחו"ת לאמונה ביציאת מצרים ומעמד הר סיני?
חוץ מזה, אינני חושב שחילוקי השיטות סובבות סביב מנין הנפטרים או סביב הגדרת המחלה.
כו"ע מודו שהקורונה הוא נגיף קטלני ומסוכן שגבה נפשות רבים ל"ע,
ולא ע"ז הויכוח.
מקדש מלך כתב:לבי במערב כתב:ראה, למשל, כאן. והדברים ידועים.סגי נהור כתב:אילו ראיות ברורות יש לשטות הגמורה הזאת?
ומניין לנו שלביא יוסף המאוד נכבד (במידה והוא אכן קיים, ולחילופין: היצור העלום שהמציא את ההצהרה המאוד מחייבת שלו, ותלה עצמו לשוא באילן גדול) לא מזייף ומשקר?
מקדש מלך כתב:קודם כל מדובר באדם בעל דעות קדומות כפי שמוכח מההתכתבות.
ישא ברכה כתב:לאחרונה ראיתי כתבה עם מספרים לפי שכונות ושלחתי לו, (קריית בעלזא וצאנז במקום הראשון, ומאה שערים במקום השני).[/]
מקדש מלך כתב:ישא ברכה כתב:לאחרונה ראיתי כתבה עם מספרים לפי שכונות ושלחתי לו, (קריית בעלזא וצאנז במקום הראשון, ומאה שערים במקום השני).[/]
תוכל להעלות את הכתבה או לשלוח לי באישי?
מקדש מלך כתב: פגשתי בחיי הרבה רופאים, חלקם יהירים, חלקם שגו לפעמים. מעניין שדווקא מתנגדי החיסונים פוגשים את הנוכלים (עד שהם מוצאים את הרופא שמואיל ללחוש באוזנם מידע סודי נגד המימסד שנודע לו בדרך לא דרך, או אז אין לפקפק על מהימנותו כלל).
דרומי כתב:כדוגמא, בני שי' היה בישיבה, ורבים מחבריו נדבקו והוא ב"ה לא היו לו שום תסמינים.
אך כשהתקרב חג הסוכות והוא שמע שיש 'מלונית' משותפת לבחורים - ביקש להיבדק במהרה כדי שיוכל לחגוג עם חבריו...
וב"ה שהתוצאה היתה חיובית וחגג עם חבריו והיום חזר הביתה...
חזור אל “מנע מגיפה מנחלתך - הקורונה והשלכותיה”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 30 אורחים