זאב ערבות כתב:כשלוחצים על הקישור לא עולה יוטיוב אלא רק הסרט בעצמו. שנית, איני יודע כיצד להעלות את הסרט עצמו בלי יוטיוב, אולי תוכל להדריכני שכן זה מן הסתם קובץ גדול מאוד. שלישית, הסרט הועלה היום, בגלל חשיבותו מן הסתם יהיה כבר מי שיעשה זאת וזה ירוץ בפורומים החרדיים ויתכן שכבר עשו זאת באיוולט וכדומה. יש עוד בעיה שזה באידיש והרבה מחברי הפורום לא מבינים.
זאב ערבות כתב:יומן של ר' אליהו סולובייציק
חיים שאול כתב:זאב ערבות כתב:יומן של ר' אליהו סולובייציק
מה זה???
יוצא פוניבז' כתב:חיים שאול כתב:זאב ערבות כתב:יומן של ר' אליהו סולובייציק
מה זה???
וצרף לזה גם את זה...
viewtopic.php?f=51&t=41249&p=531399#p498737
אפרים זלמן כתב:יוצא פוניבז' כתב:חיים שאול כתב:זאב ערבות כתב:יומן של ר' אליהו סולובייציק
מה זה???
וצרף לזה גם את זה...
viewtopic.php?f=51&t=41249&p=531399#p498737
viewtopic.php?f=7&t=35219
viewtopic.php?p=298769#p298769
(אני לא מחווה דעה, אישית אני נהנה מאוד מכתיבותיו)
אכן (בשפה הביילארוסית, שם שוכנות וולאז'ין ובריסק).בברכה המשולשת כתב: . . שתרגום המלה סולובייצ'יק זה זמיר.
ברוז כתב:שמועות ועובדות מהג"ר משה טיקוצ'ינסקי מסלבודקה.
אראל כתב:זאב ערבות כתב:כשלוחצים על הקישור לא עולה יוטיוב אלא רק הסרט בעצמו. שנית, איני יודע כיצד להעלות את הסרט עצמו בלי יוטיוב, אולי תוכל להדריכני שכן זה מן הסתם קובץ גדול מאוד. שלישית, הסרט הועלה היום, בגלל חשיבותו מן הסתם יהיה כבר מי שיעשה זאת וזה ירוץ בפורומים החרדיים ויתכן שכבר עשו זאת באיוולט וכדומה. יש עוד בעיה שזה באידיש והרבה מחברי הפורום לא מבינים.
בסדר,
כפי שאתה אומר שזה ממש סרטון חדש, אמתין עד שיגיע להאתרים הכשרים
[בגוגל אפשר למצא כל מיני אופנים האיך להוריד מיו-טוב, ואח"כ תוכל להעלותם לאיזה דרייב]
איש פלוני כתב:החיבור העבריים ממערות קומראן - ג"ח.
נוריאל עזרא כתב:מצורף ספר שלם
אהל יעקב
על סדר השו"ע
באדיבות המחבר שליט"א
(מתוך מייל שנשלח מגליון אוהב ספרים)
ידוע תדע כתב:נוריאל עזרא כתב:מצורף ספר שלם
אהל יעקב
על סדר השו"ע
באדיבות המחבר שליט"א
(מתוך מייל שנשלח מגליון אוהב ספרים)
חשוב מאוד לעלות גם את שאר הספרים של המחבר הנ"ל
הם מאוד שימושיים
אשרי יושבי ביתך כתב:יש לי את רוב ספריו אצלי במחשב כקבצים. רק שהם מדי כבדים ולא הצלחתי להעלותם.
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 701 אורחים