אכן הם משם.בלום כתב:יישר כח גדול.
האם הם מספריית מוסקובה? ואיך ניתן לקבל מהם ספרים?
וזה הקישור להאתר: https://dlib.rsl.ru/
וצריך להיות רשום להוריד ולהדפיס.
https://passport.rsl.ru/register/form
אכן הם משם.בלום כתב:יישר כח גדול.
האם הם מספריית מוסקובה? ואיך ניתן לקבל מהם ספרים?
אברךפשוט כתב:היכן ניתן לקנות או לקבל PDF של ספרי הרי"מ ארלנגר? (שבעה עינים וכו'?)
תודה רבה.
חיים שאול כתב:יש חנות המוכרת כרכים בודדים של ירושלמי?
אמיר כרמי כתב:חיים שאול כתב:יש חנות המוכרת כרכים בודדים של ירושלמי?
של עוז והדר אני מאמין שיש בהרבה חנויות. אני ראיתי בגיטלר. לדעת אפשר גם להזמין מהם
יש בחנויות גם את האדומים(לא זוכר שם ההוצאה. מוכרים ב30 שח כל כרך.מפרסמים בעיקר במקביל לבבלי)
חיים שאול כתב:אמיר כרמי כתב:חיים שאול כתב:יש חנות המוכרת כרכים בודדים של ירושלמי?
של עוז והדר אני מאמין שיש בהרבה חנויות. אני ראיתי בגיטלר. לדעת אפשר גם להזמין מהם
יש בחנויות גם את האדומים(לא זוכר שם ההוצאה. מוכרים ב30 שח כל כרך.מפרסמים בעיקר במקביל לבבלי)
לא הבנתי את הקטע המסומן
אבדוק בגיטלר אבל ביפה נוף ואו"ח אין בודדים
אמיר כרמי כתב:חיים שאול כתב:אמיר כרמי כתב:חיים שאול כתב:יש חנות המוכרת כרכים בודדים של ירושלמי?
לא הבנתי את הקטע המסומן
יש הוצאה של ירושלמי הכרכים בצבע אדום. הם מפרסמים את עצמם בעיקר ללימוד ירושלמי במקביל לבבלי. כך למשל קניתי כרך שלהם באור החיים. אבל יש(או אמור להיות) את כל הכרכים שלהם בגיטלר. מחיר כרך 30 ש"ח בכל החנויות
חיים שאול כתב:אמיר כרמי כתב:חיים שאול כתב:אמיר כרמי כתב:חיים שאול כתב:יש חנות המוכרת כרכים בודדים של ירושלמי?
לא הבנתי את הקטע המסומן
יש הוצאה של ירושלמי הכרכים בצבע אדום. הם מפרסמים את עצמם בעיקר ללימוד ירושלמי במקביל לבבלי. כך למשל קניתי כרך שלהם באור החיים. אבל יש(או אמור להיות) את כל הכרכים שלהם בגיטלר. מחיר כרך 30 ש"ח בכל החנויות
אתה מתכוון ל׳דרכי שמחה׳ שיש להם פי׳ משלהם על הירו׳?
איתן נוי כתב:אשמח מאוד למי שיוכל לארגן ספר "עטרת תפארת" של הרב בן איש בקובץ pdf
יוסף חיים אוהב ציון כתב:איתן נוי כתב:אשמח מאוד למי שיוכל לארגן ספר "עטרת תפארת" של הרב בן איש בקובץ pdf
יש על זה זכויות
איתן נוי כתב:וכי יש לך כמעט ספר בלי זכויות?
אין להשיג אותו ב pdf?
האם ניתן לצפיה בספריה הלאומית?
https://www.nli.org.il/he/books/NNL_ALEPH000856952/NLI
נתן הירש כתב:איתן נוי כתב:וכי יש לך כמעט ספר בלי זכויות?
אין להשיג אותו ב pdf?
האם ניתן לצפיה בספריה הלאומית?
https://www.nli.org.il/he/books/NNL_ALEPH000856952/NLI
יש ספרים רבים בלי זכויות...
ולשאלתך, הספר זמין לקריאה בספרייה (אין סריקה שלו)
לארץ ולדרים כתב:שמעתי שיצא לאחרונה
אודה למי שיוכל לתת פרטים אודותיו
וכן איך אפשר להשיגו
יש תקוה כתב:מכון אוצרות גאוני ספרד הוציא לאור עשרות שותי"ם של חכמי הספרדים יע"א בערך לפני כעשרים שנה פלוס, (תשנ"ז).
שאלתי היא האם למישהו מחו"ר אתרא הדין ידוע,
האם ניתן כיום להשיג מספרי המכון הנ"ל בצורה מסודרת מהם?
רשימת הספרים שיצאו לאור על ידיהם?
תבוא עליכם ברכת טוב.
יש תקוה.
איתן נוי כתב:אשמח מאוד למי שיוכל לארגן ספר "עטרת תפארת" של הרב בן איש בקובץ pdf
עושה חדשות כתב:לארץ ולדרים כתב:שמעתי שיצא לאחרונה
אודה למי שיוכל לתת פרטים אודותיו
וכן איך אפשר להשיגו
עסיס רימוני - בראשית שמות
נמכר לשומעים, לא בחנויות.
אור עולם כתב:לפני הרבה זמן ראיתי בדוכנים של בלוי חוברת שמסכמת ביסודיות את כל סוגיית "תוספת שבת", כמדומני שיצאה לאור ע"י "סדיגורא" או משהו בסגנון.
הוא עצמו אינו זוכר במה מדובר ואינו יכול לעזור.
האם מישהו יודע על חוברת כזאת, או על דרכים להשיגה?
יהודה בן יעקב כתב:אור עולם כתב:לפני הרבה זמן ראיתי בדוכנים של בלוי חוברת שמסכמת ביסודיות את כל סוגיית "תוספת שבת", כמדומני שיצאה לאור ע"י "סדיגורא" או משהו בסגנון.
הוא עצמו אינו זוכר במה מדובר ואינו יכול לעזור.
האם מישהו יודע על חוברת כזאת, או על דרכים להשיגה?
כמדומני שלא מדובר על סיכום הסוגיא, אלא על קובץ עם צילומי כל הספרים מהגמ' ראשונים ואחרונים בנושא זה.
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: א. חיים, ישבב הסופר ו־ 250 אורחים