אי''ש יהודי כתב:ומדי דברכם מ'כרם שלמה', ובאשכול הסמוך הוזכר רבי יוסף יאסקי שפירא. נאמר לי שהודפסו ממנו מכתבים לקהילה מסויימת לגבי שו"ב (ייתכן דברים נוספים) ב'כרם שלמה', יש מישהו שיואיל להעלותם כאן? ייש"כ גדול.
ר_חיים_הקטן כתב:מישהו ביקש ממני במאמר שנמצא בקובץ כרם שלמה שנה ה' קובץ ה' עמוד מ'.
זיסקינד כתב:לא נעים לי לתפוס טרמפ על האשכול הנוכחי. אבל האם יש כאן שירות סריקות?
תודה
אתנחתא כתב:למה באמת כרם שלמה לא מצוי בשום מאגר, מי שומר כל כך על זכיותיו?
איש_ספר כתב:הרב שמריהו ציטרנבוים מתנגד בכל תוקף. לדבריו נותרו לו חובות רבים מההוצאה של הקובץ והוא עדין מתפרנס ממכירתו קמעא קמעא. וי"א שהטעם האמתי אחר.
מזהב שבא כתב:אם הדבר אינו כרוך בטירחא מרובה - אני צריך קובץ כרם שלמה שנה י"ד קובץ ו' עמוד ס' וקצת הלאה, בעניין אם מי שנוסע ברכב מצטרף לחשבון ס' ריבוא (גבי רה"ר מדאו').
פלגינן כתב:מזהב שבא כתב:אם הדבר אינו כרוך בטירחא מרובה - אני צריך קובץ כרם שלמה שנה י"ד קובץ ו' עמוד ס' וקצת הלאה, בעניין אם מי שנוסע ברכב מצטרף לחשבון ס' ריבוא (גבי רה"ר מדאו').
משיח כתב:באחד הקובצים יש תשובה מבי"ד של ווארשא בענין הגט בעל כורחה שנחלקו בה גדולי ישראל, ובראשם הגאון בעל נודע ביהודה זצ"ל ומחותנו הגאון רבי איציקל האמבורגר זצ"ל,
אולי מישהו יודע באיזה קובץ זה נמצא?
נחי כתב:תשרי תשמ"ח
בן מיכאל כתב:אני זקוק לח"ט, גל' ז, עמ' סג-סד - הפרק העוסק ברבי משה נארל, ישר כח למעלה.
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 233 אורחים