מלאעולם כתב:עושה חדשות כתב:עושה חדשות כתב:האם יש בנמצא תמונות של הסבא מנובהרדוק? והסבא מקעלם?
אין כזה דבר? אולי ציור?
לצערינו לא נשאר מהם שום תיעוד. לא מהם ולא מרבם רבינו רבי ישראל סלנטר. הפליאה ע"כ מתעצמת שבעתיים כשנחשפים להערצה הרבה לה הם זכו מהמון העם מה שבדר"כ בזמנם היה מביא תיעוד כלשהו או בתמונה או בציור לכל הפחות..
גלאגוזים כתב:באשכול הגדול של התמונות מופיעה תמונת רבותינו הגר"י ניימן והגר"י הלר זצ"ל.
http://forum.otzar.org/viewtopic.php?t=3405&start=3480
גיורא בשמי שמיא כתב:מי שיכול להעלות תמונת הגר"ח קנייבסקי שליט"א שוכב על הקרקע בבדיקת איזה מציאות בזרעים, אכפול לו תודה, ושכמ"ה.
חמרא טבא כתב:גיורא בשמי שמיא כתב:מי שיכול להעלות תמונת הגר"ח קנייבסקי שליט"א שוכב על הקרקע בבדיקת איזה מציאות בזרעים, אכפול לו תודה, ושכמ"ה.
ריכא בר ריכא כתב:אני מחפש תמונות של גדולים כאשר הם היו צעירים,
מנדעל כתב:החסיד הישיש רבי משה בוים ז"ל מפשיסחא
פעלעד כתב:דרוש לי תמונות מהגה"ח רבי מנדל גפנר זצ"ל
אשמח אם מישהו יוכל להעלות.
תודה
הבינה והברכה כתב:שלום וברכה אני מחפש תמונות של הרה"ג ר' קלמן פינסקי זצ"ל [חתן רבי אלי' לופיאן].
וכן תמונה של הרה"ג ר' יחיאל פישל כהן זצ"ל רב שכונת נוה שאנן בת"א.
אודה מאוד למי שיכול לסייע לי בעניין.
ראה ערכו ב'myheritage' וב'Geni'.איש_ספר כתב:יש המכיר צאצאי ר' בצלאל בן הר (בלומברג) ז"ל?
ספרן כתב:הבינה והברכה כתב:שלום וברכה אני מחפש תמונות של הרה"ג ר' קלמן פינסקי זצ"ל [חתן רבי אלי' לופיאן].
וכן תמונה של הרה"ג ר' יחיאל פישל כהן זצ"ל רב שכונת נוה שאנן בת"א.
אודה מאוד למי שיכול לסייע לי בעניין.
כמה תמונות של הגרי'פ כהן זצ'ל בחלקו השני של 'שמך לא שכחנו' להר'ד אליאך עמ' 136 ואילך.
סדנא דארעא כתב:אודה למי שיוכל להעלות תמונה מציונו של ה'שר שלום' מבעלזא זיע"א.
אוריאל חפץ כתב:זקוק לתמונות אודות חכמי טבריה מי שיודע על אספנים פרטיים וכדו' או שיש באמתחתו אודה לו אם יעזרני
חזור אל “משפחות סופרים וימות עולם”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 255 אורחים