דעתן כתב:אני חושב שעל כל ספר אמור להיות מידע על מהדורת הספר וכו' (בתוכנה עצמה אין)
אוהב אוצר כתב:שבסוף זה לא יהיה כמו 'רבותינו'...
י. אברהם כתב:מי יכול להסביר:
א] מהו מטרת התוכנה?
ב] מי אמור ליהנות מן התוכנה? לומדי תורה? עורכי ספרים?
ג] האם התוכנה ידידותי למשתמש?
י. אברהם כתב:מה יש בה שאין במאגרים ובפורומים אחרים וב'מפרשי האוצר'?
י. אברהם כתב:ואיך נבין במה הוא "חיה אחרת"?
תוכל להביא דוגמאות של המעלות שמנית, מול תוכנות אחרות?
דוגמא של דיון בדף שיחה?
סופר-סתם כתב:אם תהיה אפשרות אוטומטית של זיהוי מובאות מתוך הטקסט להשוואה אז יש כאן בשורה, כי ההבדל בין תא שמע לבר אילן הוא ללחוץ אלט וטאב ולקפוץ ולשם (בהנחה שכרגע אין בשורה משמעותית בתחום הספרים).
הסקרן_הקטן כתב:האם ניתן להוסיף קבצים אישיים למנוע החיפוש?
(קבצי PDF, DOC וכו')
דעתן כתב:אני חושב שעל כל ספר אמור להיות מידע על מהדורת הספר וכו' (בתוכנה עצמה אין)
מעט דבש כתב:בתנ"ך אין אפשרות לשנות את צורת תצוגת שמות הקודש.
מעט דבש כתב:התכוונתי שהגדרה זו לא משנה את השמות בתנ"ך, אלא רק בשאר הספרים שבמאגר.
ליטוואק פון בודאפעסט כתב:השאלה שלי היא, מה ההבדל בין התוכנה הזאת ל'sefaria.org'? אולי זה קצת יותר חרדי ושם יש גם תערובות של מודרניים. אבל גם שם אפשר להוסיף וכדו'.
ליטוואק פון בודאפעסט כתב:האם יש מחירון? לא מדוייקת אבל בערך.
ליטוואק פון בודאפעסט כתב:בינתיים יש להם הרבה הרבה יותר ספרים ממכם. אל יתהלל חוגר כמפתח. אולי אתם מתכוננים ליותר, אבל לע"ע אינו כן. וגם, שעל מחשב אין אפשרות שם להשתמש בה ללא חיבור לאינטרנט, אבל על סמארטפאון יש אפשרות להורדת המאגרים ולהשתמשות בהם. אמנם זה לא עוזר לעורכי ספרים וכותבי שטיקלעך תורה, משום שבדר"כ אין עושין כן על סמארטפאון.
ליטוואק פון בודאפעסט כתב:פתחתי היום בתוך התוכנה דף מסוים בש"ס, ורציתי לעיין בתוספות, ולהפתעתי היו כל פסקי התוספות פסקא אחת, ולא הייתי יכול לזהות מיד את הד"ה שחיפשתי עד שעברתי על כל שורה ושורה.
רצוי לחלק את הדף לפסקאות של התוס', שנוכל למצוא את אשר אנו מחפשים בקלות
אברהם בן ארוש כתב:ליטוואק פון בודאפעסט כתב:פתחתי היום בתוך התוכנה דף מסוים בש"ס, ורציתי לעיין בתוספות, ולהפתעתי היו כל פסקי התוספות פסקא אחת, ולא הייתי יכול לזהות מיד את הד"ה שחיפשתי עד שעברתי על כל שורה ושורה.
רצוי לחלק את הדף לפסקאות של התוס', שנוכל למצוא את אשר אנו מחפשים בקלות
תודה רבה. בזכותך הענין טופל ברש"י ובתוס' על הש"ס.
כעת דיבור המתחיל מודגש, וכל דיבור בשורה חדשה.
על מנת לעדכן את הספר שברשותך לגירסה עדכנית כנס (לאחר הרשמה) לקטלוג הספרים להורדה, ובקטגוריית ראשונים על הש"ס עדכן את רש"י ותוס' בלחיצה על כפתור הרענון.
גם משתמשים חינמיים יכולים לעדכן.
מצו"ב תמונה להמחשה.
נויירא כתב:יש להשים כל הזמן - בכל שכלול ושכלול - שלא יאט את פעילות הוורד
בפרט שזה אמור להיות פעיל ברקע גם כשאינו בשימוש
כמו התוספות של 'רחמים' שרובם מאטים מאד את פעילות הוורד
חיים שאול כתב:אני התקנתי במחשב ללא חיבור לרשת, יש אפשרות לעדכן או שצריך להתקין כעת מחדש?
אברהם שרייבר כתב:איזה העדפה יש בתוכנה הנקנה יותר מהמקוון? ואפשר לתת דוגמא על ספרים הנמצאים בו שלא נמצאים במאגרים אחרים?
ייש"כ
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 99 אורחים