לבי במערב כתב:יתכן שהחיבור הראשוני מצריך אינטרנט פעיל; עכ"פ, ניתן להשתמש ב'סטיק' זמני.
בשעתו, היתה תח"י תוכנה בשם 'שרשים' (כמדומני), אך איני יודע היאך להשיגה כיום.
ייש"כ!אראל כתב:הנה
פייביש אופטובסקי כתב:בתוכנת מיי הריטג' יש לשים לב שכל עץ שנבנה על ידך נלקח לאלתר לתוך המאגר שלהם.
נוסף על כך: ככל הזכור לי, התוכנה המדוברת הינה מיושנת וארכאית במאד, בלי שום השוואה לממשק המתקדם של 'myheritage'. והא בהא תליא.יהודה בן יעקב כתב:שימו לב: התוכנה שבקישור זה אינה נותנת להדפיס את הנתונים.
הוגה ומעיין כתב:פייביש אופטובסקי כתב:בתוכנת מיי הריטג' יש לשים לב שכל עץ שנבנה על ידך נלקח לאלתר לתוך המאגר שלהם.
זה ודאי לא קורה בלי חיבור לרשת;
ואפשר גם להגדיר בתוכנה שלא יהיה סנכרון אוטומטי וכך זה לא עולה למאגר שלהם ברשת.
אבני גזית כתב:הוגה ומעיין כתב:פייביש אופטובסקי כתב:בתוכנת מיי הריטג' יש לשים לב שכל עץ שנבנה על ידך נלקח לאלתר לתוך המאגר שלהם.
זה ודאי לא קורה בלי חיבור לרשת;
ואפשר גם להגדיר בתוכנה שלא יהיה סנכרון אוטומטי וכך זה לא עולה למאגר שלהם ברשת.
יש בעיה בזה שהם מעלים את העץ שלך למאגר שלהם?
שאלה נוספת, אם אני מוחק את האילן שלי, זה נמחק גם אצלם?
כמדומה לי שאכן נמחק.אבני גזית כתב:שאלה נוספת, אם אני מוחק את האילן שלי, זה נמחק גם אצלם?
כל הבעיות הנ"ל קיימות אך ורק ב-Geni. ב-MyHeritage האבטחה הינה גבוהה יחסית, אף שעדיין נצרך לעמוד על משמר ההתאמות ולשים לב שלא יוכנסו שיבושים בשוגג.מזרק טהור כתב:כך שמי שחפץ עץ משפחה שאף אדם לא יוכל לערוך בו שינויים,כדאי לו לעשות זאת רק במחשב,ולא להפיצו ברבים
לבי במערב כתב:כל הבעיות הנ"ל קיימות אך ורק ב-Geni. ב-MyHeritage האבטחה הינה גבוהה יחסית, אף שעדיין נצרך לעמוד על משמר ההתאמות ולשים לב שלא יוכנסו שיבושים בשוגג.מזרק טהור כתב:כך שמי שחפץ עץ משפחה שאף אדם לא יוכל לערוך בו שינויים,כדאי לו לעשות זאת רק במחשב,ולא להפיצו ברבים
אישית, ראיתי תועלת מהשימוש ב-MyHeritage, שם מצאתי הרחבות נפלאות לענפים שלא הכרתי מספיק (כמובן מוכרים לי האנשים שעל־פיהם עדכנתי את הפרטים, וגם הקפדתי לוודא בד"כ את אמינותם).
ב-Geni לא הייתי פעיל באופן רציני, וכעת שכנע אותי כת"ר להמשיך בכך...
לבי במערב כתב:ארחיב מעט: ב-MyHeritage יוצר כל אחד לעצמו אילן משלו (וניתן רק להוסיף בו על־פי ההתאמות לשאר האילנות).
הדבר אמנם גורם לכפילות גבוהה, אך מצד שני - קשה להפריז בתועלת לאמינות הנתונים הצומחת מכך.
ת"ל שהם רואים חשיבות בכך, ומוכנים לשאת את העלויות וטרחת האחזקה הכרוכים בזה.
מעלה גדולה בעיני מהווה גם הממשק העברי שלהם (ורמת שירות־הלקוחות), אך בזה אין כל הדעות שוות.
אפשר לפרט קצת על מה הכוונה?מזרק טהור כתב:האם בהריטג' ניתן לבדוק את קרבתך לאדם מסויים?
לבי במערב כתב:אפשר לפרט קצת על מה הכוונה?מזרק טהור כתב:האם בהריטג' ניתן לבדוק את קרבתך לאדם מסויים?
לבי במערב כתב:בתקוה שהבנתי הכוונה:
ככלל, תחום החיפוש והמחקר שם הינו מפותח ומשופר יחסית.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 21 אורחים