לענ"ד ראוי ליחד אשכול מיוחד לענין, וכל מי שיש לו לתרום מידיעותיו יבורך ושכמ"ה.
מקדש מלך:
פרשיית ילדי תימן לא היתה ולא נבראה.
ופלא על אנשים שמוח בקדקדם שמאמינים בהבלים מופרכים כאלו, שממשיכים להחזיק מקום על דפי העיתונים מטעמי פופוליזם הכי ילדותי שקיים.
מליון עדויות על היעלמות ילדים. אבל הם נשאבים מכאן ואילך לחור שחור. כנראה מכרו אותם ליצורים מהמאדים (ב"איזור 51" המפורסם). כי כל אימוץ חייב להיות ידוע לבערך אלף אנשים (כל הקרובים והמכירים של המשפחה), והנה לא קם מתוך אותם מאות אלפי יודעים אפילו אחד (!) שמוכן להפר את "קשר השתיקה", ולהתוודות כי פלוני או פלוני (משחומי העור הרבים, שכידוע פזורים לרוב במשפחות אשכנזיות...) גנובים המה.
המהדרין מספרים על מכירות בחו"ל! כאילו יציאה לחו"ל! של תינוקות! שימותו תוך יום בלי מניקות ואומנות באוניה! היתה אפשרית באותם ימים מבלי רבבות שיידעו מכך, לא כולל מאות אלפי מכירי המשפחות המאמצות, וגם כאן, אף אחד אינו מתוודה. ומדובר במאות אלפי אנשים שרק היו (בהכרח) עדים לתופעה. לא שותפים בפשע.
בקיצור פלא על עזות הפנים. עד כמה אפשר לזלזל באינטלגנציה של אנשים? כנראה שאכן אפשר. עובדה.
יאיר1:
טוב תעשה אם לא תביך את עצמך ותמחק את ההודעה הזו.
ישנו חומר רב, בארכיון המדינה שסוף סוף בשנים האחרונות מתחיל לצאת.
עוד לא הרבה זמן החומרים יהיו נגישים ברשת [האחראי על העלאת חומרי ארכיון לרשת, במקרה הוא ידיד שלי, כך שאני יודע עוד דבר וחצי....]
זאת מלבד, שפשוט יש מספיק אנשים שראו ויודעים. אז אם אתה לא יודע פשוט נולדת במקום אחר...
וכל הטענה המופרכת שכל אימוץ יודעים עליו אלף איש היא הבל ורעות רוח. קשקוש גמור.
כנראה אתה לא מכיר שום ילד מאומץ.
אמנם בשנים האחרונות יש מגמה לספר לילדים על כך שהם מאומצים אבל בעבר זה לא היה כך.
הבלי הבלים!!
וטוב יעשו המנהלים אם ימחקו את ההודעה האכזרית הזו!!
מקדש מלך:
במקום להתלהם, תתחיל להביא עובדות. נשמח מאוד לשמוע (השיטה לגדף במקום להביא עובדות, מוכרת מאוד. היא עובדת עשרות שנים, אותי היא לא שכנעה).
על ההתלהמות אין טעם להגיב. אך אענה לטענה אחת חמודה. שלא יודעים על אימוץ...
מן הסתם כבודו שכח מקיומם של תשעה ירחי לידה. כך שנראה לו שאפשר להפיל פתאום תינוק לאויר העולם, ולספר למשפחה המורחבת והחברים שהוא נולד לך... גם לרשויות מספרים כנראה שהילד נולד בבית... ואם יש אישור אימוץ, הרי שהשופט וכל הצוות היו שותפים בפשע. ולכל המכרים יש מכרים, וגם למשפחה יש משפחה, ואם לא יודעים אלף, אז נתפשר על מאה בממוצע לכל מקרה של אימוץ יחיד (לפחות מאה אלף עדים בסך הכל! וכולם שומרים יחדיו על קשר השתיקה!). ללא ספק מספר ממעיט.
לא צריך לספר לילד כמובן. אבל ברגע שהוא גודל אין דרך להסתיר את הידוע לכל (מלבד במקרים של אחד מאלף, או בסיפורי מותחנים). ניתן כן להסתיר ממנו את זהות ההורים הביולוגיים.
"החומרים החשאיים". עוד רמאות. הרי ישבו על זה ועדת שופטים, שידעו שיום יבוא והכל יפורסם. והם קבעו שאין שם כלום! ומדובר במילתא דעבידא לאגלויי לכל העולם. כנראה לא איכפת להם ששמם יוכתם לדורות, וזאת בשביל להגן בחירוף נפש על אנשים אלמוניים. הרי הם עצמם לא היו שותפים בפשע. אין חולק על כך.
רק להעיר. איני אומר שהתייחסו אל התימנים יפה. ודאי היו המון מעשים לא יפים (לא הכל בזדון. היה מחסור ובלאגן וחוסר הבנה הדדי. נכון, כנראה גם גזענות. איני בא להצדיק אף אחד. גם לא לדון. זה לא הנושא). היו גם כמה מקרי אימוץ שלא בדיוק לפי הפרוטוקול (ויודעים עליהם. יש תיקים. אלא שהם לא בדיוק חוקיים). הסיפור של מכירת מאות ואלפי ילדים לא היה ולא נברא.
בקיצור. אני מצפה בקוצר רוח להיות נבוך!