לב חכם כתב:למישהו כתובת דוא"ל (ולפחות מספר הטלפון) של הרב אהרן שפירא רב שכונת פרדס כ"ץ ב"ב?
תודה מראש
דעת_האברך כתב:לייבעדיג יענקל כתב:דעת_האברך כתב:יש למישהו טלפון של התמיכה הטכנית של תוכנת פרוייקט השו"ת? למרבה הפלא הם לא מפרסמים אותו ולא ניתן למצוא אותו בגוגל.
נסה לשאול בטלפון: כוכבית 2036 (טל מערכות) מה המספר של התמיכה הטכנית.אישצפת כתב:דעת_האברך כתב:יש למישהו טלפון של התמיכה הטכנית של תוכנת פרוייקט השו"ת? למרבה הפלא הם לא מפרסמים אותו ולא ניתן למצוא אותו בגוגל.
אצלי בפלאפון מופיע המספר 035318626
שנעזרתי בהם שנה שעברה. מקוה מאוד שעדיין פעיל.
תודה רבה.
תזכו למצוות .
על קצה הקולמוס כתב:אני צריך בדחיפות את הכתובת מייל (לא טלפון) של הרב חיים מרדכי וייזר:
יהודה בן יעקב כתב:אשמח לקבל דוא"ל של הרב שלום קליין מהדיר ארחות חיים לרא"ה (מלוניל) - מכון אור עציון
על קצה הקולמוס כתב:אשמח מאוד למי שיש תח"י כתובת מייל או פקס
לשלוח הערות לספר חלקת בנימין להגאון רבי בנימין כהן שליט"א.
ובדיעבד גם מספר טלפון יועיל.
יישר כח גדול.
אהרן תאומים כתב:מספר טלפון או אימיל של הרב פנחס יוסף אקרב המוסר שיעורי דף היומי בקול הלשון
עובדיה חן כתב:אהרן תאומים כתב:מספר טלפון או אימיל של הרב פנחס יוסף אקרב המוסר שיעורי דף היומי בקול הלשון
עקרב
קיבוץ גלויות 82, הרצליה
053-7239398
בן אליהו כתב:אודה למי שימסור מה הדרך ליצור קשר עם הגר"ש אלתר שליט"א
חבר פורום אוצר החכמה כתב:על קצה הקולמוס כתב:אשמח מאוד למי שיש תח"י כתובת מייל או פקס
לשלוח הערות לספר חלקת בנימין להגאון רבי בנימין כהן שליט"א.
ובדיעבד גם מספר טלפון יועיל.
יישר כח גדול.
E7
brooklyn ny
718 252 7243 1263-
דוא"ל של הרבנית: chaya1263@gmail
להודות ולהלל כתב:כתובת מייל של מכון בני משה לחקר כתבי יד ע"ש המהר"ם שי"ק זצ"ל
עובדיה חן כתב:להודות ולהלל כתב:כתובת מייל של מכון בני משה לחקר כתבי יד ע"ש המהר"ם שי"ק זצ"ל
טלפונים מתוך האוצר
025372957-025372270
0504156817-0527636080-0533160945
חבר פורום אוצר החכמה כתב:9743292
057-3184423
פלגינן כתב:מישהו מכיר את מרדכי יונה, חוקר יהדות כורדיסתאן?
ראיתי פרטיו בספרים באוצר, אך נראה לי לא מעודכן.
לכאו' כדאי לפנות בזה להרב 'זאב ערבות'.בסדר כתב:מישהו יודע המספר טל או הכתובת של הגאון רבי דוד פיינשטיין שליט"א ברובע איסט סייד במנהטן, תודה
בסדר כתב:מישהו יודע המספר טל או הכתובת של הגאון רבי דוד פיינשטיין שליט"א ברובע איסט סייד במנהטן, תודה
שמואל דוד כתב:בסדר כתב:מישהו יודע המספר טל או הכתובת של הגאון רבי דוד פיינשטיין שליט"א ברובע איסט סייד במנהטן, תודה
כמעט אי אפשר לדבר אתו.
בסדר כתב:שמואל דוד כתב:בסדר כתב:מישהו יודע המספר טל או הכתובת של הגאון רבי דוד פיינשטיין שליט"א ברובע איסט סייד במנהטן, תודה
כמעט אי אפשר לדבר אתו.
רק עכשיו עקב המצב או בכלל. (הכתובת כבר קיבלתי)
נחוניא כתב:ברצוני ליצור קשר עם מכון מטה אהרן של חסידי פינסק קארלין.
מישהו יודע למי צריכים לפנות שם?
אשרי יושבי ביתך כתב:כיצד ניתן להשיג\לפנות אל הג"ר אליקום דבורקס שליט"א, מח"ס רבים, ומו"צ בשארית ישראל ורב בפסגת או גבעת זאב וכו'.
דחוף לי, או דרך הפקס, או דרך המייל וכו'.
בברכה מרובה
על קצה הקולמוס כתב:מחפש דוא"ל של הג"ר שמעון כהן
מח"ס אורות ההלכה.
עובדיה חן כתב:אשרי יושבי ביתך כתב:כיצד ניתן להשיג\לפנות אל הג"ר אליקום דבורקס שליט"א, מח"ס רבים, ומו"צ בשארית ישראל ורב בפסגת או גבעת זאב וכו'.
דחוף לי, או דרך הפקס, או דרך המייל וכו'.
בברכה מרובה
036167702
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 392 אורחים