ש. ספראי כתב:מי האמין שאשב בחדר סגור, אקליט חצי מהשיעור בקו, ואז הקו יקרוס. אקליט שוב, ובדקה ה-39 הסוללה תסתיים ואצטרך להקליט את השיעור בפעם השלישית?...
אכן, זה קרה. יחד עם אין ספור תקלות נוספות, שעות על גבי שעות וצורך להקליט את השיעור גם בפעם הרביעית- באותה חיות וחדווה של הפעם הראשונה.
יבנה כתב:?!
נראה לי די תלוש מהמציאות, ומתאר את הרצוי ולא את המצוי.
יבנה כתב:?!
נראה לי די תלוש מהמציאות, ומתאר את הרצוי ולא את המצוי.
ש. ספראי כתב:התפרסם הבוקר ביתד נאמן:
ש. ספראי כתב:...וכן, אחוזי ההאזנה לשיעורים מגיע לכמעט 100%. כל הגילאים, ילדי מוסדות החינוך ובני הישיבות, מקשיבים לשיעורים, כל הזמן...
שייף נפיק כתב:מספיק לראות כל דבר שלילי, צריך לראות טוב! לראות נכונה ונכוחה את המציאות הטובה!!
ווי דחסרא גברא רבה ה''ה מו''ר ר' לייב זצוק''ל שידע לראות אך טוב, פשוט לא ראה רע! וחי מאושר מתענג על ה' וזיו שכינתו, מראיית הטובה וברכה של חסדי ה' עלינו, גם במצבים הקשים. לא התלונן, לא נרגן. אך טוב!!
נוטר הכרמים כתב:שייף נפיק כתב:מספיק לראות כל דבר שלילי, צריך לראות טוב! לראות נכונה ונכוחה את המציאות הטובה!!
ווי דחסרא גברא רבה ה''ה מו''ר ר' לייב זצוק''ל שידע לראות אך טוב, פשוט לא ראה רע! וחי מאושר מתענג על ה' וזיו שכינתו, מראיית הטובה וברכה של חסדי ה' עלינו, גם במצבים הקשים. לא התלונן, לא נרגן. אך טוב!!
אך תמימות היא לחשוב שהדגשת והפרזת נתונים מסוימים, באה רק להודות ולהלל, לראות טובה וברכה ולהתענג על ד',
הרבה פעמים היא באה לקדם ולשרת התנהלות / אג'נדה מאוד מסוימת, וזה בסדר גמור.
הרי באותם מקומות אתה יכול לגלות פתאום פחות ראיית טוב וחיובי,
בכל הנוגע להנהגת קבוצות אחרות.
מאור עינים כתב:הרב "נוטר הכרמים"
דווקא הרבה עין טובה יש לי עליך, ונהנה הרבה פעמים מדברי תורתך,
אבל מה לעשות שמתחילת המגיפה אין יום שאתה לא רומז על הרדיפות ההלשנות או על החיכוכים כביכול בין גדולי התורה, וכו' וכו',
מצד אחד אתה רוצה שיבינו אותך ואת הציבור שאתה נמנה עליו, ומצד שני אתה לא מניח לצד השני פינה להתגדר בה,
תעיין בכל הפורומים ותראה כמה אנשים [ואנוכי הק' בתוכם ]התאפקו לא להגיב, והניחו קולמסם בשעה קשה שכזו שעם ישראל זקוק לישועה,
אבל יש פעמים שכבר א"א לשתוק
בן אדם שאתה מכיר כותב כדרכו, מסר חיובי על התקופה שנאלצנו לחיות בה, ואתה יישר דן אותו ברותחין שהכל זה בשביל להגן על הדרך של כתב עיתון כזה וכו',
קשה לשתוק
ש. ספראי כתב:ר"מ בבקיאות בישיבה לצעירים 'תורת חסד' באלעד סיפר לי: "האחראי על המערך הטלפוני של הישיבה סיפר לי שיש להם רישום מדויק של השיחות הנכנסות. מדובר בכמעט 100% הקשבה.
ש. ספראי כתב:יש כמובן את רוח העיתון הנודעת,
ש. ספראי כתב:כמובן שאם מעט שכל בקדקדך- לא תכתוב על נושאים מסויימים ותדע לבד מה רוצים ממך
ש. ספראי כתב:אין לי מושג לאיזה אג'נדה הייתי אמור לכוין.
תחשבו בהגיון: אני הרי תלמיד מובהק של הגרח"ק, שסבור שצריך לפתוח את כל הישיבות כרגיל מימים ימימה ולא להסתפק בלמידה מרחוק, טובה ככל שתהיה. אז לאיזה אג'נדה בדיוק עזרתי?
אני חוזר שוב ושוב ושוב: אני כותב ביתד כל שבוע כבר כמה שנים.
מעולם (חוץ מפעמיים, ביום פטירת הגרע יוסף, שהיה לחץ של זמן והיו חייבים טור מהיר, ועוד פעם שנפטר הרב פולק כמדומני בסלבודקא, ומישהו במערכת חשב בטעות שאני בוגר סלבודקא), לא קיבלתי שום הוראה ושום הנחייה מה לכתוב.
אם הטור לא מתאים- הוא נפסל ע"י הועדה הרוחנית, וגם אז- אני יכול להחליף את הטור במה שאני רוצה.
לפני תקופה כתב גם חיים ולדר את אותם הדברים בדויק, ואני מאמין לו, כי זה מה שקורה איתי.
יש הנחיות כלליות מה ואיך כותבים בעמוד מערכת, ומה אפשר לכתוב בעמודים אחרים. יש כמובן את רוח העיתון הנודעת, אבל הכותבים לא אמורים ולא נדרשים לקדם שום אג'נדות.
כמובן שאם מעט שכל בקדקדך- לא תכתוב על נושאים מסויימים ותדע לבד מה רוצים ממך ומה לא יפרסמו ביתד ויפרסמו בבמות אחרות. אבל זהו.
אוצרניק כתב:לי יש בן כשרוני ב"ה.
בל"ג בעומר המוזיקה היתה ברקע.
והוא החזיק את הטלפון ביד השמאלית, ושמע שיעור מהרבי שלו.
באוזן הימנית היתה תקועה אזניה, ושמע שיעור מוקלט בלימודי חול.
ובינתיים סידר פאזל בן 500 חתיכות.
והפה היה עסוק בלאכול צהרים.
היה רק חסר אופניים להעסיק גם את הרגלים.
כל עצמותי תאמרנה..
תם מה הוא אומר כתב:ש. ספראי כתב:מי האמין שאשב בחדר סגור, אקליט חצי מהשיעור בקו, ואז הקו יקרוס. אקליט שוב, ובדקה ה-39 הסוללה תסתיים ואצטרך להקליט את השיעור בפעם השלישית?...
אכן, זה קרה. יחד עם אין ספור תקלות נוספות, שעות על גבי שעות וצורך להקליט את השיעור גם בפעם הרביעית- באותה חיות וחדווה של הפעם הראשונה.
אם זה נפ"מ, ישנה אפשרות להקליט למכשיר הקלטה, נגן, מחשב וכדו', ולהעלות את השיעור לקו דרך האתר של ימות המשיח.
איש גבעות כתב:מענין לענין באותו ענין.
אחרי שירי ההלל של העיתונות המפלגתית ללמידה מרחוק הגיעו גם שירי ההלל לקפסולות של הישיבות הקדושות.
נשמח אם מי מחברי הפורום יוכל להעיד אישית על ההצלחה/אי ההצלחה בענין הקפסולות.
אני אישית הזדמנתי אתמול לאחר חצות ליל לישיבה חשובה בה התחילו ללמוד במסגרת הקפסולות.
לצערי המחזה לא היה נראה מלבב במיוחד...
על פי עדות המאבטח המשטרה כבר הגיעה פעמיים במהלך שעות הלילה לאחר תלונות שהתקבלו מהשכנים על הקמת רעש בשעת ליל.
איש גבעות כתב:מענין לענין באותו ענין.
אחרי שירי ההלל של העיתונות המפלגתית ללמידה מרחוק הגיעו גם שירי ההלל לקפסולות של הישיבות הקדושות.
נשמח אם מי מחברי הפורום יוכל להעיד אישית על ההצלחה/אי ההצלחה בענין הקפסולות.
אני אישית הזדמנתי אתמול לאחר חצות ליל לישיבה חשובה בה התחילו ללמוד במסגרת הקפסולות.
לצערי המחזה לא היה נראה מלבב במיוחד...
על פי עדות המאבטח המשטרה כבר הגיעה פעמיים במהלך שעות הלילה לאחר תלונות שהתקבלו מהשכנים על הקמת רעש בשעת ליל.
חזור אל “מנע מגיפה מנחלתך - הקורונה והשלכותיה”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 51 אורחים