עזריאל ברגר כתב:כל הפטנט הנ"ל עם האקסל - מועיל רק להערות שנמצאות בסוף הפיסקה. אבל אם יש הערה באמצע הפיסקה - לא הועילו חכמים.
בריושמא כתב:עזריאל ברגר כתב:כל הפטנט הנ"ל עם האקסל - מועיל רק להערות שנמצאות בסוף הפיסקה. אבל אם יש הערה באמצע הפיסקה - לא הועילו חכמים.
וכי אי אפשר 'לעשות' תחילה חפש והחלף, ולגרום לכך שהוורד יוסיף אנטר אחרי כל סימן להערת שוליים, וכך כל הערה תימצא בסוף פסקה?
וא"ת, היאך אדע אחרי הכל היכן היה רצף ששברתי אותו באנטר שאינו נצרך אלא לצורך העברת ההערות ממטה למעלה?
וי"ל, בעת ההחלפה הנ"ל הוסף נא סימן @. ולאחר העברת ההערות ממטה למעלה החלף נא אנטר@ עם רווח, והכל יבוא על מקומו בשלום.
אהרן תאומים כתב:יש לי 2 3 ויותר קבצים באותו נושא, ולפעמים אני מוסיף עריכה או תוספת בקובץ מסויים ושומר ופעמים אני מוסיף ומתקן בקובץ ישן יותר באותו נושא, ולפיכך יש לי כרגע שני קבצים עם אותו תוכן בשינויים פעם במקום אחד ופעם במקום שני, האם יש דרך לאחד את הקבצים , ולראות את השינויים על מנת ליצור קובץ אחד מעודכן ולמחוק את הקודמים?
יואל שילה כתב:פרק חדש ב'וורד לאברך' - אשמח להערות
מצפה לישועת השם כתב:איך ניתן לרכוש את ההדרכות?
לענין כתב:שלום וברכה,
אני זקוק לפקודת מאקרו כזו שהופכת את כל הקטעים שאבחר שיהיו ברוחב בין האותיות של 0.3. יש לי את הנוסחה לקטע אחד, אבל אני צריך שזה יהיה לכל הבחירה שאני חוסם.
חוות דעת כתב:איך אני עושה שהקו שוליים, יהיה מצד ימין. הטקסט כן נמצא בצד ימין, אבל הקו אינו זז לצד ימין
בריושמא כתב:חוות דעת כתב:איך אני עושה שהקו שוליים, יהיה מצד ימין. הטקסט כן נמצא בצד ימין, אבל הקו אינו זז לצד ימין
א. עבור לתצוגת טקסט רגילה.
ב. הצג הערות שוליים.
ג. מופיע חלון של הערות שוליים. בראשו יש חלונית ובה כתוב: כל הערות השוליים
ד. פתח את החלונית, ובחר ב'מפריד הערות שוליים'.
ה. עתה הגדר את המפריד כרצונך. בעיצוב פסקה הגדר אותו מימין, והקו יזוז ימינה.
אם רצונך למחוק את הקו לגמרי - מחק אותו. אבל הקש על רווח במקומו, אחרת הוורד יחזיר אותו.
בהצלחה!
חוות דעת כתב:
לבי במערב כתב:
חיים שאול כתב:פתאום התחיל להופיע אצלי כשאני פותח את וורד, מה זה?
חיים שאול כתב:זה מחשב חדש מלפני כ4\3 שנה, מה שיש זה מה שהי' כשקבלתי בחנות
בריושמא כתב:מפריד הערות שוליים
בריושמא כתב:מפריד המשך הערות שוליים - כמו מפריד הערות שוליים.
בריושמא כתב:הודעת המשך הערות שוליים...
חיים שאול כתב:יש דרך בינתיים להפסיק את החלון הזה שקופץ בכל פתיחה של וורד?
יואל שילה כתב:לעתים זה הגורם לרווח גדול מעל ההערות [קורים מקרים שמשתרבבים לשם כמה אנטרים], וכדאי להגדיר בהגדרת התבנית שרווח זה יהיה בעל נקודה אחת בלבד
יואל שילה כתב:הרווח שנוצר הוא בגלל ההכרח בוורד שההערה תתחיל באותו עמוד שבו נמצאת ההפניה להערה, ואם ההערות ארוכות בהכרח נוצר רווח
כדאי להוריד את ההגדרות של בקרת שורות מיותמות, מנע הפרדת פיסקאות, מנע הפרדת שורות [שנמצאות בהגדרות הפיסקה] - מכל ההערות.
יואל שילה כתב:לא הבנתי את הקשר
החל מוורד 2013 ניתן להגדיר את פריסת הטורים בשונה מהמסמך, כלומר מסמך בשני טורים והערות בטור אחד, ולהיפך [בתנאי שהמסמך מוגדר בפריסה החדשה, ע"י 'המר']
ואז תוכל לעשות מפריד ככל אשר תאווה נפשך
יואל שילה כתב:לחץ על תפריט 'קובץ' ומיד תראה את לחצן המר
וה"ה אם ב'שמירה בשם' ניתן תבחר את סוג הקובץ word document
יואל שילה כתב:אפשר אבל מסובך ואורך זמן, בפרט החלונות
שמע לעצתי ורכוש מיעקובוב את התוסף הנהדר שלו
עולה כמה שקלים אבל עושה את כל המסמך תוך שניות, מדוייק, עם פטנט ייחודי ללא תיבות טקסט או רווחים
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 50 אורחים