זכרון בספר כתב:נא להמציא:
י. א. טברסקי: 'ויראה עצמו כאילו הוא עומד לפני השכינה' : כוונת הלב בתפילה במשנתו של הרמב"ם
בתוך: 'כנסת עזרא' (פליישר), עמ' 47-67
זכרון בספר כתב:נא להמציא:
י. א. טברסקי: 'ויראה עצמו כאילו הוא עומד לפני השכינה' : כוונת הלב בתפילה במשנתו של הרמב"ם
אישצפת כתב:ראשיותיו ויסודותיו של מנהג עיכוב התפילה
א גרוסמן מלאת א תשמ"ג
פלגינן כתב:אישצפת כתב:ראשיותיו ויסודותיו של מנהג עיכוב התפילה
א גרוסמן מלאת א תשמ"ג
Chortkov כתב:האם מישהו יכול להעלות מאמרו של עזרא פליישר על תקופתו של ר"א הקליר? תודה למפרע
חד ברנש כתב:Chortkov כתב:האם מישהו יכול להעלות מאמרו של עזרא פליישר על תקופתו של ר"א הקליר? תודה למפרע
חששת לכתוב את שמו המלא של המאמר?
פליישר כתב שני מאמרים בעניין.
גם זה יעבור כתב:אודה מאוד באם יורידו לי
א. מתוך 'מכילתא כתב עת לתורה ולחכמה', את המאמר 'סידור כוונות הרש"ש — בין מסורת לחידוש'?
ב. עץ חיים שער רוח הקודש – הוצאת אהבת שלום עמודים 51-56 (נמצא פה באוצר, אך בימים אלו אין לי יכולת להדפיס ספרים מן האוצר).
יוצר אור כתב:אני זקוק בדחיפות לספר "אוצר פלאות התורה" של הנגיד ר' זאב זיכרמן שליט"א,
ח"ב - שמות, עמ' רס"ט,
מי שיכול להעלות - תבוא עליו הברכה!!
פלגינן כתב:זכרון בספר כתב:נא להמציא:
שברי לוחות כתב:גם זה יעבור כתב:אודה מאוד באם יורידו לי
א. מתוך 'מכילתא כתב עת לתורה ולחכמה', את המאמר 'סידור כוונות הרש"ש — בין מסורת לחידוש'?
ב. עץ חיים שער רוח הקודש – הוצאת אהבת שלום עמודים 51-56 (נמצא פה באוצר, אך בימים אלו אין לי יכולת להדפיס ספרים מן האוצר).
אישצפת כתב:יוצר אור כתב:אני זקוק בדחיפות לספר "אוצר פלאות התורה" של הנגיד ר' זאב זיכרמן שליט"א,
ח"ב - שמות, עמ' רס"ט,
מי שיכול להעלות - תבוא עליו הברכה!!
בשמחה רבה
רוצה לידע כתב:מועדי הגר"ח ח"ב עמוד קח.
תודה למפרע.
אמרתי אחכמה כתב:דוד נ.א. כתב:מחפש את כתב העת בדד, חוברת 19, טבת תשס"ח.
צריך את מאמרו של הרב ארי זיבוטובסקי המתאר את התפתחות הויכוח על כשרות דג החרב המשיר קשקשיו.
יישר כוח
מצאתי מאמר זה בקובץ "המעין" ניסן תש"ע:
אשרי יושבי ביתך כתב:אני מחפש בדחיפות את הספר "מרבה חיים" להגה"צ רבי חיים ברים זצ"ל - את המאמר על קדושת האכילה שיש שם,
אשמח מאד למי שיש לו - אם יוכל להעלותו עבורי, ושכרו כפול מן שמיא.
אמרתי אחכמה כתב:רוצה לידע כתב:מועדי הגר"ח ח"ב עמוד קח.
תודה למפרע.
לבי במערב כתב:פעיל הוא?!
לבי במערב כתב:אופציית המייל בפורום.
אשמח אם יעדכן כת"ר באם קיבל.
פי האתון כתב:תרביץ פג (תשע"ה) עמודים - 400 -337 . איכא למאן?
אודה מאד למי שיעלה (אפשר גם באישי).
Chortkov כתב:תודה למפרע
יש המשתמשים בביטוי למפרע במשמעות 'מראש', אך שימוש זה נחשב לא תקני.
Chortkov כתב:האם מישהו יכול להעלות כאן מאמרו של א' אלדר, 'ראשית המילונאות העברית במזרח', מחקרים בלשון, ה-ו (תשנ"ב): ספר היובל לישראל ייבין, עמ' 365-363.
תודה למפרע
חד ברנש כתב:פי האתון כתב:תרביץ פג (תשע"ה) עמודים - 400 -337 . איכא למאן?
אודה מאד למי שיעלה (אפשר גם באישי).
מצורף
אמרתי אחכמה כתב:Chortkov כתב:האם מישהו יכול להעלות כאן מאמרו של א' אלדר, 'ראשית המילונאות העברית במזרח', מחקרים בלשון, ה-ו (תשנ"ב): ספר היובל לישראל ייבין, עמ' 365-363.
תודה למפרע
בקרו טלה כתב:אודה למפרע למי שיעלה מאמרו של בניהו מתוך קרית ספר - נא בענין חידושי סוגיות מבית מדרשו של רי"ט טאיטאצאק בקושטא (סביבות עמ' 311 מדפי הספר)
מאמר זה, ספציפית, בודאי אינו שם.חד ברנש כתב:המאמרים שב'קרית ספר' נסרקו באתר הסה"ל.
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 518 אורחים