זאב ערבות כתב:האם הספרים הבאים ראויים להעלות? מישהו מכיר?
אמונות המקרא - ישראל קנוהל
דוד ושלמה - ישראל פינקלשטיין דוד סילבר
המקורות היהודים של הנצרות פלוסר
הספרות האפוקליפטית בימי בית שני - ורמן
זכרון ונשייה - רחל אליאור
לחפור את התנך - יצחק מייטליס
בברכה המשולשת כתב:זאב ערבות כתב:האם הספרים הבאים ראויים להעלות? מישהו מכיר?
שני הראשונים זה בקורת המקרא גמורה, רח"ל. (לא שקראתי, ח"ו, אך אני מכיר את שיטותיהם של המחברים)
השלישי מלא בכפירה (כנ"ל)
הרביעי לא יודע
החמישי מובטח שהוא מלא בשטויות, הבלים ובורות (כנ"ל)
החמישי אינני יודע
זאב ערבות כתב:האם הספרים הבאים ראויים להעלות? מישהו מכיר?
זאב ערבות כתב:הלכות שבת - ל"ט מלאכות ב'
ספרים וועלט כתב:זאב ערבות כתב:הלכות שבת - ל"ט מלאכות ב'
יישר כח גדול!!
מיהו המחבר של גליונות אלו?
ספרים וועלט כתב:זאב ערבות כתב:הלכות שבת - ל"ט מלאכות ב'
יישר כח גדול!!
מיהו המחבר של גליונות אלו?
זאב ערבות כתב:שאלה: יש קבצים הגדולים מ35 מגבייט שזה המקסימום שניתן להעלות כאן. מה עדיף, לחלק אותם לחצי או לקשר לגוגל דרייב?
דרך אגב הזמנתי את כולם להעלות כאן קבצים, האם יש איזושהי סיבה נסתרת שאף אחד לא עשה זאת עד עתה? האם מפחדים ממשהו? או אם אדע את הסיבה אפסיק אף אני.
אראל כתב:זאב ערבות כתב:שאלה: יש קבצים הגדולים מ35 מגבייט שזה המקסימום שניתן להעלות כאן. מה עדיף, לחלק אותם לחצי או לקשר לגוגל דרייב?
דרך אגב הזמנתי את כולם להעלות כאן קבצים, האם יש איזושהי סיבה נסתרת שאף אחד לא עשה זאת עד עתה? האם מפחדים ממשהו? או אם אדע את הסיבה אפסיק אף אני.
אילו היית מציע השאלה בתחילה, הייתי מייעץ שתעלה הכל לגוגל דרייב לתיקיה אחת משותפת לכל הקבצים והתיקיות, [וכמובן שבאשכול הזה יצויין רק הקישור לדרייב לכל קובץ בנפרד, יש מהלך קל לעשות זאת, ואוכל לפרט לך האיך, אם אתה מעוניין]
התועלת מזה הוא שאפשר להוריד בכל מכל כל, בהורדה אחת בלבד!
עוד תועלת, ששם תוכל לסדרם אח"כ לפי נושא\מגי"ש\תאריכים וכו'
זאב ערבות כתב:אראל כתב:זאב ערבות כתב:שאלה: יש קבצים הגדולים מ35 מגבייט שזה המקסימום שניתן להעלות כאן. מה עדיף, לחלק אותם לחצי או לקשר לגוגל דרייב?
אילו היית מציע השאלה בתחילה, הייתי מייעץ שתעלה הכל לגוגל דרייב לתיקיה אחת משותפת לכל הקבצים והתיקיות, [וכמובן שבאשכול הזה יצויין רק הקישור לדרייב לכל קובץ בנפרד, יש מהלך קל לעשות זאת, ואוכל לפרט לך האיך, אם אתה מעוניין]
איני מעוניין שהגוגל דרייב יהפך מדרס לרבים, זה מה שקרה בבלוג ולכן נעלתי אותו לכולם (כל מי שמנסה להכנס ומקבל הודעה שמייל נחסם או משהו כזה זה לא אישי).
אראל כתב:זאב ערבות כתב:אראל כתב:זאב ערבות כתב:שאלה: יש קבצים הגדולים מ35 מגבייט שזה המקסימום שניתן להעלות כאן. מה עדיף, לחלק אותם לחצי או לקשר לגוגל דרייב?
איני מעוניין שהגוגל דרייב יהפך מדרס לרבים, זה מה שקרה בבלוג ולכן נעלתי אותו לכולם (כל מי שמנסה להכנס ומקבל הודעה שמייל נחסם או משהו כזה זה לא אישי).
גם לזה יש פתרון,
תוכל לפתוח בחינם אקאונט וגוגל דרייב [עם קישור משותף] מיוחד רק עבור הקבצים שאתה מעלה פה
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 345 אורחים