אראל כתב:איפה ניתן לקנות בארה"ב??
דוד נ.א. כתב:אבישי אלבוים כתב לי שהמאגר זמין בספריית הרמב"ם לחיפוש עצמי. הלכתי וכך היה. מאגר נפלא, זוית חרדית על כל מה שחיפשתי בעבר באתר של הספריה. רק חבל שתכנת החיפוש שלו, לטעמי, פחות פרקטית מהתכנה (הפשוטה) של הספריה. כ"כ אין גזירת כתבות. אבל העיקר שיש את העיקר, וכמובן - המהירות ללא השוואה.
פייביש אופטובסקי כתב:שמא יודע מי מן החברים על מאגר עיתונות איטלקית, משנת תרל"ח (1877-8)?
נכון, קלעת לתשובה הנכונה... אני מחפש אודות פטירת רבי יעקב דוד מאמשינוב ב'מעראן' שבאיטליה (ד' כסליו)...
הוד_והדר כתב:מענין לענין
לדעתי המוציאים לאור חוטאים במטרה במחיר המפולפל, זה לא נגיש לאנשים וכו'.
בנוסף לזה, אני קניתי את הגירסה הקודמת [שמחירו היה הרבה סביר], ואחרי חדש או חדשיים הוציאו לאור את הגירסה החדשה ואני מרגיש מרומה וכשהתקשרתי אליהם בטענה וכו' ואולי אפשר לעשות משהו בנידון לקבל העדכון במחיר מיוחד או משהו וכו' אפילו לא טרחו לחזור אלי
אראל כתב:הוד_והדר כתב:מענין לענין
לדעתי המוציאים לאור חוטאים במטרה במחיר המפולפל, זה לא נגיש לאנשים וכו'.
בנוסף לזה, אני קניתי את הגירסה הקודמת [שמחירו היה הרבה סביר], ואחרי חדש או חדשיים הוציאו לאור את הגירסה החדשה ואני מרגיש מרומה וכשהתקשרתי אליהם בטענה וכו' ואולי אפשר לעשות משהו בנידון לקבל העדכון במחיר מיוחד או משהו וכו' אפילו לא טרחו לחזור אלי
ממש אתמול דיברתי עם דוד רבינוביץ, אודות המאגר ומחירו, הוא אמר לי בתוך הדברים, שכעת עובדים על משהו חדש ומעודכן יותר... לא פירש יותר....
פייביש אופטובסקי כתב:משם אני בא, ולא מצאתי.
התוכל בבקשה לכוין את הלינק לקטלוג-רשימה של הגליונות של עיתון זה?
יישר כחך.
בגולה כתב:תודה רבה על טרחתך.
אז מן הסתם אין איפה להשיג אותם במקום אחר
אישצפת כתב:בגולה כתב:תודה רבה על טרחתך.
אז מן הסתם אין איפה להשיג אותם במקום אחר
או לפעול לפי ההוראות כאן
viewtopic.php?f=7&t=42866&p=623522#p580063
אישצפת כתב:או לפנות לאדם פרטי שמחזיק בתוכנה החדשה מבית אוצרות התורה.
אישצפת כתב:במאגר של הספריה הלאומית
המצפה מתחיל ב-1921
המצפה ניו יורק מתחיל ב- 1911
פייביש אופטובסקי כתב:חיפשתי את העיתונים המוקפים בצבע אדום בתמונה המצורפת, ולא מצאתי, לא בספרייה הלאומית (באתר ובקטלוג), כמו כן אינם בקישור שצורף לעיל אודות כל מאגרי העיתונות.
היודע מאן דהו למצוא מי מהם?
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 450 אורחים