אלחנן כהן כתב:זכר דוד מהדו' אהב"ש מאמר א' פרק ס"ה עמו' תל"ט - תמ"ג
יהודה בן יעקב כתב:
חבר פורום אוצר החכמה כתב:
בתוך הגולה כתב:אבקש במטותא מייניכו מי שיש בידו לעלות מחידושי הגרז"ס קדשים חלק התשובות סי' יד (לערך עמ' 290 והלאה בעמ' אוצה"ח)
יש"כ מראש וכט"ס
נוטר הכרמים כתב:אני זקוק בדחיפות - קובץ צוהר ט"ו, בנושא פטור קלב"ם כאשר אין קשר בין הדברים, ז"א אחד חילל שבת ובאותו רגע הפרה השאולה בביתו נגנבה.
הא לחמא עניא כתב:צריך אני מספר דברי אור [מהרב הרשקוביץ] ח"ד סימן פ"ג בענין אם חתן יכול לברך בעצמו שבע ברכות.
בתודה מראש
מצר כתב:אודה למי שיוכל להעלות את אוצר הפוסקים לאבן העזר אישות סימן כ סעיף א.
תודה.
אבל לפחות את שם המחבר?מדבר קדש כתב:אשמח לקבל מספר "עלי עין" חלק ב, ביאורו לפרקים ג-ד לשער אריך אנפין (אינני יכול למצוא כרגע את מספרי העמודים המדוייקים, מחילה)
הא לחמא עניא כתב:צריך אני מספר דברי אור [מהרב הרשקוביץ] ח"ד סימן פ"ג בענין אם חתן יכול לברך בעצמו שבע ברכות.
חבר פורום אוצר החכמה כתב:אבל לפחות את שם המחבר?מדבר קדש כתב:אשמח לקבל מספר "עלי עין" חלק ב, ביאורו לפרקים ג-ד לשער אריך אנפין (אינני יכול למצוא כרגע את מספרי העמודים המדוייקים, מחילה)
חבר פורום אוצר החכמה כתב:הא לחמא עניא כתב:צריך אני מספר דברי אור [מהרב הרשקוביץ] ח"ד סימן פ"ג בענין אם חתן יכול לברך בעצמו שבע ברכות.
מדבר קדש כתב:חבר פורום אוצר החכמה כתב:אבל לפחות את שם המחבר?מדבר קדש כתב:אשמח לקבל מספר "עלי עין" חלק ב, ביאורו לפרקים ג-ד לשער אריך אנפין (אינני יכול למצוא כרגע את מספרי העמודים המדוייקים, מחילה)
אוי סליחה,
הרב יוסף טבילה
א גאליציאנער כתב:אם אוכל להטריח את בעלי החסד ועין טובה דפה בבקשת סימן כ"ב משאלות ותשובות צבי לצדיק להגה"ק מבלאזוב שהו"ל נכדו הרב מפראכניק.
ויישר כחכם על זאת למפרע
בברכה שלימה ונאמנה
מדבר קדש כתב: נצרך לי דווקא מפרק ה ועד פרק י
בקרו טלה כתב:א גאליציאנער כתב:אם אוכל להטריח את בעלי החסד ועין טובה דפה בבקשת סימן כ"ב משאלות ותשובות צבי לצדיק להגה"ק מבלאזוב שהו"ל נכדו הרב מפראכניק.
ויישר כחכם על זאת למפרע
בברכה שלימה ונאמנה
חבר פורום אוצר החכמה כתב:פעם הבא נא לכתוב מכון ירושלים ועמוד באוצה"ח
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: גבול ים ו־ 521 אורחים