יהודה בן יעקב כתב:אשמח לקבל דוא"ל של הרב שמואל יוסף שטיצברג שליט"א מח"ס 'שערי הברכה' 'שערי המזוזה' ועוד.
תורה מפוארת כתב:זמן רב שאני מנסה להשיג בדל של מידע ועזרה, כידוע מכונים ואנשי שם חשובים האדירו את ספרי הרה"ק השפת אמת, והרה"ק ר' צדוק הכהן מלובלין ענקי המחשבה בדור שקודם החורבן, ובראשם את ספרי אדונינו המהר"ל. וזכותם רבה מאוד.
משום מה ספרו של הרה"ק ר' שמואל מסוכוטשוב זי"ע בעל 'שם משמואל' עודנו עומד נכלם, ואף שיצא במהדורה חדשה, מכל מקום לא נעשה ביופי פאר עם מראי מקומות והשוואות כספרים הנ"ל, אבקש מכל מי שיודע למי יש בעלות על הספר וכדו' שיצור עמי קשר ויבוא על שכרו מן השמים
על קצה הקולמוס כתב:תורה מפוארת כתב:זמן רב שאני מנסה להשיג בדל של מידע ועזרה, כידוע מכונים ואנשי שם חשובים האדירו את ספרי הרה"ק השפת אמת, והרה"ק ר' צדוק הכהן מלובלין ענקי המחשבה בדור שקודם החורבן, ובראשם את ספרי אדונינו המהר"ל. וזכותם רבה מאוד.
משום מה ספרו של הרה"ק ר' שמואל מסוכוטשוב זי"ע בעל 'שם משמואל' עודנו עומד נכלם, ואף שיצא במהדורה חדשה, מכל מקום לא נעשה ביופי פאר עם מראי מקומות והשוואות כספרים הנ"ל, אבקש מכל מי שיודע למי יש בעלות על הספר וכדו' שיצור עמי קשר ויבוא על שכרו מן השמים
אגב, במכון אור עציון (שהדירו את ספרי השפת אמת) הוציאו כרך שלם של מפתחות על הספר שם משמואל.
ראה בקישור הבא:
https://machon.oretzion.com/%D7%9E%D7%9 ... 7%90%D7%9C
שמואל דוד כתב:הרב ירמיה כהן שליט"א בעמח"ס אשקך מיין
ישראל אליהו כתב:שמואל דוד כתב:הרב ירמיה כהן שליט"א בעמח"ס אשקך מיין
בתחילת הספרים שלו יש מס' של מוסדותיו.
שומע ומשמיע כתב:אני מחפש טלפון של הרב שלמה פלדמן [בהג"ר אהרן וחתן הגר"א זורייבין להבחל"ח], בעמח"ס על טהרות.
יהודה בן יעקב כתב:שומע ומשמיע כתב:אני מחפש טלפון של הרב שלמה פלדמן [בהג"ר אהרן וחתן הגר"א זורייבין להבחל"ח], בעמח"ס על טהרות.
http://tablet.otzar.org/book/book.php?b ... &pagenum=2
יהודה בן יעקב כתב:שומר-הגחלת כתב:דוא"ל של הרב שלום (בהגרי"מ) הלל ממכון "אהבת שלום" תודה
[email protected]
ישראליק כתב:האם יש אפשרות לשלוח או לשאול שאלה מהרה"ג רבי מאיר מאזוז שליט"א?
אהרן תאומים כתב:מה הדרך ליצור קשר עם הרב שלמה לוינשטיין שליט"א והרב ברוך רוזנבלום שליט"א והרב יעקב סופר שליט"א
אימיל או טלפון ? למי יש?
ישעיהו כתב:האם ידוע היכן ומתי ה"ינוקא" רבי שלמה יהודה שליט"א אמור למסור שיעורים ? (או היכן ניתן לברר זאת)
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: גבול ים ו־ 518 אורחים