חד ברנש כתב:מצורף
תודה רבה וכוח"ט
לב חיים כתב:ספר במעלי שבתא שמדבר שבתקופת המשיח יחברו הישמעאלים לערב רב.
פלפלת בחכמה כתב:אני מחפש מאמר על מאה קולות בראש השנה שבספר מועדי קדשיך להרב טובי׳ פריינד. הספר אינו באוצר ואשמח אם מישהוא יוכל להמציאו לי
תורה מפוארת כתב:לב חיים כתב:ספר במעלי שבתא שמדבר שבתקופת המשיח יחברו הישמעאלים לערב רב.
דומני כי תמצא גם נחת בספר הנפלא 'אחישנה' של ר' מנחם מנדל פומרנץ הי"ו, בעניין זה והמסתעף
לב חיים כתב:תורה מפוארת כתב:לב חיים כתב:ספר במעלי שבתא שמדבר שבתקופת המשיח יחברו הישמעאלים לערב רב.
דומני כי תמצא גם נחת בספר הנפלא 'אחישנה' של ר' מנחם מנדל פומרנץ הי"ו, בעניין זה והמסתעף
ישנו באוצר?
תורה מפוארת כתב:לב חיים כתב:תורה מפוארת כתב:לב חיים כתב:ספר במעלי שבתא שמדבר שבתקופת המשיח יחברו הישמעאלים לערב רב.
ישנו באוצר?
כן נראה לי בחבילת עוז והדר
אישצפת כתב:פלפלת בחכמה כתב:אני מחפש מאמר על מאה קולות בראש השנה שבספר מועדי קדשיך להרב טובי׳ פריינד. הספר אינו באוצר ואשמח אם מישהוא יוכל להמציאו לי
מועדי קדשך או מועדים לשמחה?
לב חיים כתב:תורה מפוארת כתב:לב חיים כתב:תורה מפוארת כתב:לב חיים כתב:ספר במעלי שבתא שמדבר שבתקופת המשיח יחברו הישמעאלים לערב רב.
ישנו באוצר?
כן נראה לי בחבילת עוז והדר
לא מצאתי שהזכיר הספר הנ"ל.
יאיר אתמר כתב:הרב מ. ברויאר, להתהוות מערכת הטעמים, לשוננו נג (תשמט)
תודה רבה!
פלפלת בחכמה כתב:אישצפת כתב:פלפלת בחכמה כתב:אני מחפש מאמר על מאה קולות בראש השנה שבספר מועדי קדשיך להרב טובי׳ פריינד. הספר אינו באוצר ואשמח אם מישהוא יוכל להמציאו לי
מועדי קדשך או מועדים לשמחה?
אכן, מועדים לשמחה. זכורני שיש שם מאמר נפלא על תקיעות דמיושב ודמעומד. חבל שהספרים אינם באוצר
חד ברנש כתב:שלחתי באימייל.
מצליח כתב:מאמרו של הרב יצחק נסים בספר היובל לר' חנוך אלבק ים תשכג עמ' 332-333
סליחות כתב:בבקשה, הערך כתם ממילון העברית המקראית (קדרי)
חד ברנש כתב:סליחות כתב:בבקשה, הערך כתם ממילון העברית המקראית (קדרי)
מצורף
חד ברנש כתב:מצליח כתב:מאמרו של הרב יצחק נסים בספר היובל לר' חנוך אלבק ים תשכג עמ' 332-333
מצורף
ולכאורה הספר אמור להיות באוצר.
הגיונות כתב:נזקקתי לעמ' 340-345 מתוך ספרו של גדי שגיב 'השושלת: בית צ'רנוביל ומקומו בתולדות החסידות', ירושלים תשע"ד
הספר נזכר בעבר כאן - http://forum.otzar.org/viewtopic.php?f=7&t=19590
תם מה הוא אומר כתב:
יהודה ליבס, יחס הגאון מוילנא וחוגו כלפי השבתאות, קבלה, 9 (תשס"ג), עמ' 225-306.
.
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 402 אורחים