יושב סתר כתב:מישהו יכול להושיע אותי אם והיכן מופיע באשכול זה או לחילופין למצוא מענה לבעיה שלי,
המדובר בטורים הסוררים של וורד שלעולם אינם מסתיימים למטה בצורה שווה. מה עושים????
תודה מראש
אוהב אוצר כתב:כיצד אני נותן הוראה גורפת שכל מקף שצמוד לימינו תו כלשהו - יופרד ממנו?
יוצא פוניבז' כתב:עקב מעבר העמוד אני חוזר על שאלתי מסוף העמוד הקודם:
כיצד מתמודדים עם מעבר מיקטע רציף, שאמור לפתוח מעבר מיקטע באותו העמוד, ובפועל, התוכנה מעבירה את המיקטע לעמוד הבא.
הסיבה לכך כנראה היא ההערות שבשולי הדף המתייחסות למיקטע הקודם.
האם ישנו פתרון שהמיקטע יתחיל באותו העמוד?
שומע ומשמיע כתב:כן.
וכשהדבקתי לפני 14, אז זה הפך ל14, ו14 הפך 15, אמנם 16, פרח לו, ו16 הפך ל17?
מי פותר את החידה?
שמואל שלומוביץ כתב:שומע ומשמיע כתב:כן.
וכשהדבקתי לפני 14, אז זה הפך ל14, ו14 הפך 15, אמנם 16, פרח לו, ו16 הפך ל17?
מי פותר את החידה?
אם זה עוד רלוונטי,
כנראה הייתה מופעלת אז תכונה של עקוב אחר שינויים (לפעמים מבלי סימון על המסך, תלוי באפשרויות עקוב),
אז וורד שומר את ההערה הגזורה למרות שאינה מופיעה על המסך (וכפי שהוא שומר את כל המחיקות במסמך),
וההערה החדשה שאתה מציב הופכת להערה מאוחרת במס' אחד, כי המספרים הסידוריים כוללים את ההערות המחוקות השמורות בעקוב.
בריושמא כתב:יש בוורד פקודות 'תיקון שגיאות אוטומטי' ו'עיצוב בעת ההקלדה'.
שם יש רשימה של 'תיקונים' שאינם אלא קלקולים.
גש לשם והורד ציוני וי מכל מיני תיקונים-קלקולים, והסמיילי יפרח לו.
אינני יכול לציין לך את המקום המדויק של הפקודות הנ"ל כי אני עובד בוורד 2003, אבל חזקה עליך שתמצא אותן בוורדך.
יהודה בן יעקב כתב:קיבלתי מהמעמד קובץ וורד סוג: תבנית טקסט עשיר, הכולל את הסימונים של העימוד, בכדי שאוכל לעשות תיקונים בספר, והוא יוכל לחזור ולעמד אותו בקלות.
אולם הקובץ מאד מכביד על המחשב, ומאט את קצב העבודה. גם הבטריה נגמרת מאד מהר כשאני עובד על קובץ זה.
האם יש מה לעשות ??
חד ברנש כתב:כמו תמיד, אני אשם, האשמה תמיד בצד שלי. חברת מייקרוסופט אין לה אפילו שמץ עוול וחטא...
המברשת לא עובדת לא בלחיצה כפולה ולא בלחיצה פשוטה ואפילו שוחד לא עזר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 22 אורחים