שמואל שלומוביץ כתב:מה גם שיתכן והשתתפותם 'מוזילה' את כל הכנס מבחינה כלכלית...
חד ברנש כתב:שמואל שלומוביץ כתב:מה גם שיתכן והשתתפותם 'מוזילה' את כל הכנס מבחינה כלכלית...
אולי מישהו יסביר לי, אלו הוצאות עצומות יש בארגון הכנס? כמה כבר עולה לשכור אולם או היכל בית כנסת עם כיבוד?
חד ברנש כתב:שמואל שלומוביץ כתב:מה גם שיתכן והשתתפותם 'מוזילה' את כל הכנס מבחינה כלכלית...
אולי מישהו יסביר לי, אלו הוצאות עצומות יש בארגון הכנס? כמה כבר עולה לשכור אולם או היכל בית כנסת עם כיבוד?
קו ירוק כתב:הרב ישא ברכה.
אילו היית משתתף בכנסים הקודמים, היית נוכח שלדברים אין שחר, ולא אחיזה כלשהיא במציאות.
לא היה לא שיתוף ולא דיון, וגם לא צילו של צל ..
הדבר היחיד שעליו אני מסכים הוא שהידיעה אודות אפשרות לגמולים ועזר"נ פתוחה היה צריך להיעשות באותיות קטנות, משום שיש מי שנראה לו שזה מהווה משקל, בזמן שהמשקל היחסי שלו בכינוס וסביבו הוא כלום..
קו ירוק כתב:חד ברנש כתב:שמואל שלומוביץ כתב:מה גם שיתכן והשתתפותם 'מוזילה' את כל הכנס מבחינה כלכלית...
מתפלא שחכם מובהק כמר ישאל כך. יש דבר בחינם? האם מוכרים למע"כ עלויות של דבר ציבורי בהיקף דומה?
קו ירוק כתב:תיתי לו למארגן, שפתוח לביקורת בנפש חפצה. אשריו.
בן מיכאל כתב:קו ירוק כתב:חד ברנש כתב:שמואל שלומוביץ כתב:מה גם שיתכן והשתתפותם 'מוזילה' את כל הכנס מבחינה כלכלית...
מתפלא שחכם מובהק כמר ישאל כך. יש דבר בחינם? האם מוכרים למע"כ עלויות של דבר ציבורי בהיקף דומה?
תראה, אינני יודע אם הבאת נשים מוזילה מקום תורני (למרות שאני מניח שלדרשת שבת הגדול לא מופרך שיבואו גם נשים), אבל חישובים כלכליים ודאי אין מקומם כאן... ובכן אין לך מושג באילו עלויות מדובר.
עכ"פ, מה שכן נכון בביקורת של כת"ר, זהו איזכור הגמולים לנשים בפורום זה שהינו תורני, ובזה אני מודה שיש טעם לפגם.
לענין כתב:שפתים ישק.
האם ר"י לויפר יחדש משהו שלא הדפיס בסדרה 'מבטאות' שהתפרסמה בהמודיע?
לענין כתב:מה שבאמת צריך לדון, זה על הרמה התורנית, שלא נשמע פלפולים על השריעה של המוחראבה, או פרעונים שהניחו תפלין עוד לפני משה רבינו.
יותם כתב:לענין כתב:מה שבאמת צריך לדון, זה על הרמה התורנית, שלא נשמע פלפולים על השריעה של המוחראבה, או פרעונים שהניחו תפלין עוד לפני משה רבינו.
נו באמת.
שמש כתב:יותם כתב:לענין כתב:מה שבאמת צריך לדון, זה על הרמה התורנית, שלא נשמע פלפולים על השריעה של המוחראבה, או פרעונים שהניחו תפלין עוד לפני משה רבינו.
נו באמת.
אין טעם לענות אפילו, מדובר כנראה במי שלא הבין...
בן מיכאל כתב:שמש כתב:יותם כתב:לענין כתב:מה שבאמת צריך לדון, זה על הרמה התורנית, שלא נשמע פלפולים על השריעה של המוחראבה, או פרעונים שהניחו תפלין עוד לפני משה רבינו.
נו באמת.
אין טעם לענות אפילו, מדובר כנראה במי שלא הבין...
אנסה להסביר.
כפי שדברי התורה וקשרתם לאות על ידך אינן אומרים כי היד הראשונה היתה לבנ"י... אלא שבנ"י החלו לקשור שם את יחוד ה' וכו'.
כך גם כאן, התורה מצוה להשים את הפרשיות הללו בטוטפות.
גם לפירוש הקלאסי יותר שטוטפות פירושו תכשיט, הכונה זהה - שים פרשיות אלו לתכשיט על ראשך, ושוב תכשיטים שונים היו אף קודם לכן.
בן מיכאל כתב:שימו לב, כמה שינויים חשובים.
פרנקל תאומים כתב:בן מיכאל כתב:שימו לב, כמה שינויים חשובים.
יש טעות לכאו' בשעות הנקובות להרצאותיהם של ר' בן נון וד''ר בורנשטיין. השעות הנכונות הן מסתמא 16:00 ו16:30 בהתאמה, ולא כפי שהודפס.
נ''ב:
עד מתי אפשר להירשם? הרישום מראש הוא חובה?
בן מיכאל כתב:שימו לב, כמה שינויים חשובים.
עתניאל בן קנז כתב:דעותיו על יציאת מצרים.
האם הרצאה זו היתה אמורה להמסר בכנס?
https://www.knowingfaith.co.il/%D7%9E%D ... 7%99%D7%9D
בן מיכאל כתב:עד שיתמלא, באם תהיה הצפה (כעת אני מתחיל לחשוב שיתכן וזה יקרה) אסגור את הרישום כשיגמר.
בן מיכאל כתב:שמח לבשר כי בעז"ה יוצג העתק נדיר ממנסרת סנחריב.
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 246 אורחים