צוות האוצר כתב:כיצד זה קשור ל'מטפחת ספרים'?
בן מיכאל כתב:גא"מ - אם שייך טכנית, כדאי לעשות שהאוצה"ח יחובר כאונקי קטן.
אוצר החכמה כתב:בן מיכאל כתב:גא"מ - אם שייך טכנית, כדאי לעשות שהאוצה"ח יחובר כאונקי קטן.
חשבתי שכולם יודעים שיש אפשרות כזאת
אוצר החכמה כתב:בן מיכאל כתב:גא"מ - אם שייך טכנית, כדאי לעשות שהאוצה"ח יחובר כאונקי קטן.
חשבתי שכולם יודעים שיש אפשרות כזאת
אוצר החכמה כתב:אבל מה רוצים. קצר המצע המשתרע. אנחנו יכולים לנסות לפתור בעיות אין לנו דרך לעשות מופת שכל ספרים האוצר יכנסו בדיסק און קי קטן.
אבני גזית כתב:את בעיית הכבל הרופף אצלי פתרתי באמצעות כבל חדש ואיכותי בחנות מחשבים רגילה. בערך 30 שח.
פעם שלישית בכמה זמן?קו ירוק כתב:ואם כבר מדברים על כבל רופף, היה ראוי לדבר על הכונן עצמו שעולה מאות רבות ש"ח, שאצלי זה פעם שלישית! שאני נאלץ להחליף את הכונן שהתקלקל, אף שאינני משתמש כרוני בו, ואף שהוא תמיד שמור כמו אתרוג ומעולם לא נפל על הרצפה או קבל חבטה מעבר למכה סבירה של דחיפה מהירה לתיק..
אז אתמול אני מנסה להפעילו והוא משמיע צרצור חורק וזהו.. הפטיפון כנראה מת בפעם השלישית!
גילוי נאות, גם מעולם לא אחסנתי או מחקתי בו שום חומר אחר, ולא זו הסיבה לבלאי.
צוות האוצר כתב:אבני גזית כתב:את בעיית הכבל הרופף אצלי פתרתי באמצעות כבל חדש ואיכותי בחנות מחשבים רגילה. בערך 30 שח.
אני צריך להודות לכב'. גם אני סובל מזה ויש"כ על העצה!
אני לא ציני!
דמשק כתב:ואצלי בדיוק הפוך, בעבר הייתי מוציא כל יום הכבל מהכונן, ובסוף מקום החיבור נשבר והייתי צריך לקנות כונן חדש, מאז אני לא מוציא אף פעם את הכבל מהכונן - כפי שהמליצו לי במשרד אוצה"ח - והוא בסדר גמור.
דוקא חיבור הכבל למחשב התחיל להתרופף אצלי.
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 181 אורחים