אוצר החכמה כתב:אולי תפרטו קצת יותר מה היתרונות אותם אתם רואים בכך?
העבודה עם כבל אינה נוחה בלשון המטעה, מלבד העובדה שהוא מתנתק, לא תמיד מזוהה, העבודה התמידית עם הUSB שוחקת אותו והמחשב מתחיל לומר שהתקן לא מזוהה. [היו לי בעבר גם מחשב thinkpad של IBM שהUSB הפסיק לעבוד ונשאלתי האם עשיתי שימוש מסיבי בUSB, ועניתי שכן למזלי זה היה בתוך האחריות וIBM יש לציין נתנו שירות מצוין], מלבד העובדה הבסיסית שבנסיעות ועוד לא תמיד זה אפשרי.
היום יש לי מחשב חדש ASUS יחסית עם מפרט טכני גבוה, בתוך שנת אחריות, ביקשתי שיבדקו את הUSB והם גם ניקו ליתר בטחון את הUSB. נכון שע"פ רוב הכל תקין, אבל תסכימו שלפעמים בדיוק כשצריך משהו דחוף אני צריך להוציא ולהחזיר את הכבל כמה פעמים עד שהוא מזוהה זה לא נח.
ואם לא מצינו שועל מת בעפר פיר ואני כבר רגיל לזה, כאשר מישהו שואל אותי ואני מפעיל את הרב הגאון הבקי בכל אוצר החכמה, אך הוא מתחיל לגמגם, אין הדבר תורם לכבודה ולשמה הטוב של האוצר, הגם שאני מגמגם ככה זה מחשבים חכה דקה וכו'.
בתקוה שבקרוב יבא יום והרב הגאון האוצר יקיים דברי רבותינו אל תגמגם ותאמר לו...
קיימים לא מעט מחשבים עם זכרון מוגדל במחיר סביר, ואני לא מדבר על מי שעובד מנייח, בכל אופן לי אישית די בגמרא והלכה כך שדי לי שהרבה פחות זכרון.
אני חוזר שוב אין לי שום טענה, אך כאשר שואלים אותי מה ניתן לשפר, אני חוזר ומבקש אל תרפו עד שתמצאו פתרון, הדבר יכפיל פי כמה את נוחות השימוש בתוכנה, וכנראה זה רק עניין של זמן קצר עד שכל מחשב יכיל טרה פלוס.
ניתן גם לבדוק לעשות מה שהייתם עושים בעבר ואולי עדיין עושים להטעין את התוכנה ע"י חיבור מרחוק, כך שלא תצטרכו לגעת במחשבים של אחרים, לקחת אחריות, או לפגוע באחריות החברה.