ארי שבחבורה כתב:שלום וברכה.
אני זקוק למאמרו של פרופ' ישראל תא-שמע 'חסידות אשכנז בספרד: רבנו יונה גירונדי — האיש ופועלו', בתוך א׳ מירסקי, א׳ גרוסמן וי׳ קפלן (עורכים), גלות אחר גולה: מחקרים בתולדות עם ישראל מוגשים לפרופ׳ חיים ביינארט, ירושלים תשמ״ח, עמ' 191-188 (מצוי גם בכנסת מחקרים, כרך ב).
בתודה מראש.
איש בער כתב:תולדות פילוסופיית הדת היהודית בזמן החדש, א' שביד, חלק שני, עמ' 91-99
בתודה מראש
פלגינן כתב:איש בער כתב:תולדות פילוסופיית הדת היהודית בזמן החדש, א' שביד, חלק שני, עמ' 91-99
בתודה מראש
מרחביה כתב:ארי שבחבורה כתב:שלום וברכה.
אני זקוק למאמרו של פרופ' ישראל תא-שמע 'חסידות אשכנז בספרד: רבנו יונה גירונדי — האיש ופועלו', בתוך א׳ מירסקי, א׳ גרוסמן וי׳ קפלן (עורכים), גלות אחר גולה: מחקרים בתולדות עם ישראל מוגשים לפרופ׳ חיים ביינארט, ירושלים תשמ״ח, עמ' 191-188 (מצוי גם בכנסת מחקרים, כרך ב).
בתודה מראש.
viewtopic.php?f=7&t=15406&start=3360#p488047
רב ייבי כתב:אבקש נא לקבל מאמרו של הרב יעקב מדן, "ומרדכי לא יכרע ולא ישתחוה" - מדוע?, בתוך: 'הדסה היא אסתר', עמ' 151-170.
חד ברנש כתב:איזה עמודים אתה צריך משם?
בן עזאי כתב:חד ברנש כתב:איזה עמודים אתה צריך משם?
מחילה על האיחור,
לא יודע את העמודים,
אני צריך את האגדות על אדם הראשון שראה את השמש שוקעת ופיחד מהחושך\מהנחש וההערות עליו
[אגדות היהודים של לוי גינצבורג בעברית עם הערות]
בתודה מראש.
חד ברנש כתב:מצורף
שברי לוחות כתב:אוצר מפרשי התורה שמות כח, א
בקרו טלה כתב:שברי לוחות כתב:אוצר מפרשי התורה שמות כח, א
איש בער כתב:'כפרה למתים', אריה אדרעי, בתוך: מחקרים בתלמוד ובמדרש, תשס"ה, עמ' 1-28.
בתודה מראש
מרחביה כתב:איש בער כתב:'כפרה למתים', אריה אדרעי, בתוך: מחקרים בתלמוד ובמדרש, תשס"ה, עמ' 1-28.
בתודה מראש
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 719 אורחים