בימים אלו עומד לרדת לעימוד מחודש, סידרת הספרים המפורסמת "מכתב מאליהו", כל מי שיש לו - או שיודע על מישהו שיש לו - תיקוני טעיות, הוספת מראי מקומות, וכל כיוצא בזה, נא לעדכן כאן, או בפלא 0527114636.
בתודה מראש
בימים אלו עומד לרדת לעימוד מחודש, סידרת הספרים המפורסמת "מכתב מאליהו", כל מי שיש לו - או שיודע על מישהו שיש לו - תיקוני טעיות, הוספת מראי מקומות, וכל כיוצא בזה, נא לעדכן כאן, או בפלא 0527114636.
בתודה מראש
איש פלוני כתב:הגר"ש פישר אמר לי פעם שישנו מאמר במכתב מאליהו שהוא העתקת רשימת הרב דסלר מספר גויי (כמדומני שמו כיצד לרכוש ידידים והשפעה) שהעתיק לעצמו ויוחס ע"י העורכים לרב דסלר
אב בבינה כתב:עי' בהמעין כרך לב גליון ג' מאמר מהקי"ק על זה
אב בבינה כתב:איש פלוני כתב:הגר"ש פישר אמר לי פעם שישנו מאמר במכתב מאליהו שהוא העתקת רשימת הרב דסלר מספר גויי (כמדומני שמו כיצד לרכוש ידידים והשפעה) שהעתיק לעצמו ויוחס ע"י העורכים לרב דסלר
עי' בהמעין כרך לב גליון ג' מאמר מהקי"ק על זה
שברי לוחות כתב:בקשה מאת העורכים - שיכניסו (לפחות את המהדורה הישנה) באוצר
איש פלוני כתב:הגר"ש פישר אמר לי פעם שישנו מאמר במכתב מאליהו שהוא העתקת רשימת הרב דסלר מספר גויי (כמדומני שמו כיצד לרכוש ידידים והשפעה) שהעתיק לעצמו ויוחס ע"י העורכים לרב דסלר
שמחו כתב:שברי לוחות כתב:בקשה מאת העורכים - שיכניסו (לפחות את המהדורה הישנה) באוצר
ועל זה הדרך שיוזילו במעט את מחיר הספר.
מכוער הדבר שספר שנמכר באלפי [ואולי רבבות] עותקים ממשיך להימכר במחיר מופקע. ונעשית תורת הרב דסלר קרדום לעטר כיסי המולי"ם החשובים בזהובים.
תוכן כתב:יש ברשותי שתי חוברות מוקלדות של מאות עמודים הכוללים שיחות ר' דסלר, שעל פי מה שאמרו לי, שיחות אלו היוו את הבסיס למכתב מאליהו, אבל אף פעם לא בדקתי את הדברים, אם אכן זה נכון. לצערי, חוברות אלו מונחים בארגזים איפה שהוא ולא נגישים כל כך.
הרע במיעוטו כתב:לזיכוי הרבים!!
ביום שישי קניתי בגיטלר את חלק א' מהמהדורה החדשה של מכתב מאליהו
יודעני שרבים הם הרוצים לקנות את חלק א' בנפרד, וכעת זו הזדמנות.
דעת_האברך כתב:נשמע מההקדמה שעשו עבודה רצינית על התוכן הקיים, שזה דבר גדול מאד בפני עצמו ולא מבוטל בכלל, אך כנראה מהדברים לא הוסיפו חומר חדש. תקנו אותי אם אני טועה.
שברי לוחות כתב:בקשה מאת העורכים - שיכניסו (לפחות את המהדורה הישנה) באוצר
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 373 אורחים