שבענו מטובך כתב:אני לומד כל שנה בימי בין המצרים עם ילדי את ספר 'בית המקדש בירושלים' (אנצי' כרטא), הנני מבאר להם כל תמונה, ומדגיש להם שכל זה חסר לנו זה אלפיים שנה בקירוב.
לעתים אני רואה איך שעיניהם זולגות דמעות מרוב התרגשות.
שבענו מטובך כתב:אני לומד כל שנה בימי בין המצרים עם ילדי את ספר 'בית המקדש בירושלים' (אנצי' כרטא), הנני מבאר להם כל תמונה, ומדגיש להם שכל זה חסר לנו זה אלפיים שנה בקירוב.
הא לחמא עניא כתב:שבענו מטובך כתב:אני לומד כל שנה בימי בין המצרים עם ילדי את ספר 'בית המקדש בירושלים' (אנצי' כרטא), הנני מבאר להם כל תמונה, ומדגיש להם שכל זה חסר לנו זה אלפיים שנה בקירוב.
יש את זה בחנויות??
שבענו מטובך כתב:את ה'מגיד' אני לא מכיר, אבל אנציקלופדיה כרטא שווה הכל.
אלא שיש לקרוא במתינות ובהבנה את הכיתובים שאצל כל תמונה.
הא לחמא עניא כתב:ויש את הספר [איני זוכר את שם הספר] של הרב יעקב מאיר שטראוס שאפילו הקטנים יותר [וכמובן גם הגדולים] מתחברים מאוד לזה.
זאנגאלאך כתב:שבענו מטובך כתב:אני לומד כל שנה בימי בין המצרים עם ילדי את ספר 'בית המקדש בירושלים' (אנצי' כרטא), הנני מבאר להם כל תמונה, ומדגיש להם שכל זה חסר לנו זה אלפיים שנה בקירוב.
זה מה שחסר לנו? בנינים מפוארים? עוצמה לאומית? פיזית? גאוגרפית? זה מעורר בכי? אתמהה.
נוצר תאנה כתב:זאנגאלאך כתב:שבענו מטובך כתב:אני לומד כל שנה בימי בין המצרים עם ילדי את ספר 'בית המקדש בירושלים' (אנצי' כרטא), הנני מבאר להם כל תמונה, ומדגיש להם שכל זה חסר לנו זה אלפיים שנה בקירוב.
זה מה שחסר לנו? בנינים מפוארים? עוצמה לאומית? פיזית? גאוגרפית? זה מעורר בכי? אתמהה.
איכה ישבה בדד העיר רבתי עם היתה כאלמנה בכו תבכה בלילה.....
זאנגאלאך כתב:שבענו מטובך כתב:אני לומד כל שנה בימי בין המצרים עם ילדי את ספר 'בית המקדש בירושלים' (אנצי' כרטא), הנני מבאר להם כל תמונה, ומדגיש להם שכל זה חסר לנו זה אלפיים שנה בקירוב.
חזור אל “בין המצרים, תשעה באב וחמשה עשר באב”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 6 אורחים