גם זו לטובה כתב:שרתון/בת ים/ראשון לציון/ראשון לציון
מה ממומלץ מחמת צניעות?
קו ירוק כתב:רק למודעי שהמציאות בחוף 'שרתון', שנים רבות היא באותו מצב (ורק השתפר יותר ויותר)
וכאשר חסידי גור דבני ברק עשו עליהום על חוף שרתון מזה כ-35 שנים, הם ניסו בכל דרך לחבל באפשרות הנוחה להגיע ל'שרתון', וכששלטו בעירייה כפו את דעתם נגד הרבנים, ע"מ שיאלצו להגיע לחוף הרצליה (שעליו בזבזו כספי עירייה רבים) המפוקפק מכל הבחינות; הן בדרכי ההגעה, והן בחוף עצמו, והן בשירותי החוף הגרועים ודרכי הגישה הקשה, והן בהיותו חוף סוער ולא משיג מטרתו כלל!
והגר"נ קרליץ גם פרסם ביתד נאמן לפני שנים, מחאה על כך, וביקש שכל מי שיכול שיראה לעשות מאמצים בשביל תחבורה נאותה ל'שרתון', ע"מ שלא יסעו ויטלטלו בתחבורה מלאת פריצות.
קו ירוק כתב:הכניסה לאזור חוף הרצליה בדרך המשותפת למלון מנדרין ושאר מרעין בישין, נראית כמו הטיילת הקצרה בחוף שרתון, ומי שיודע לשמור את עיניו - ישמור אותם כאן וכאן.
ואגב הטיילת ב'שרתון' וגם בגן העצמאות, ממש אינה כצעקתה. בבקרים או לפנות ערב, היא ריקה מאנשים.
החנייה ליד מלון שרתון בעייתית יותר. רובא דאינשי לא מזדקקים לחניה ולא עוברים דרכה..
אוהב עמו כתב:מישהו יכול לספר מה קורה עם החוף בחיפה לטובת המתכננים לנפוש שם?
אש משמים כתב:אוהב עמו כתב:מישהו יכול לספר מה קורה עם החוף בחיפה לטובת המתכננים לנפוש שם?
אגב נזכרתי בהיותי ילד הייתי בחוף חיפה עם אבי ובצאתי מן המים ראיתי מלאך היושב בחוף ומשוחח עם משמשיו הלא הוא מרן הגר"ש אוירבאך זצ"ל ומאז יודע אני איך יהודי נראה גם כשהוא נופש בים. היו ימים ואינם.
משוש דורים כתב:[ את הגרמ"ד סאלוייציק, ואת גיסו הגאון ר' יעקב שיף, ואת אחיינו הגראי"ס.
משוש דורים כתב:
אך אני ראיתי אותו פעמים מספר בחוף שרתון, וגם בתקופה שחסידי ב"ב כבר מנעו עצמם מלכת אליו, ומן הסתם היה זה כשהתארח אצל אחיו ר' מרדכי בת"א.
גם ראיתי שם בשנים אלו, (לאחר צאת מודעות חתומות נגד חוף שרתון), את אחיו הגר"ע, את הגרמ"ד סאלוייציק, ואת גיסו הגאון ר' יעקב שיף, ואת אחיינו הגראי"ס.
גם זו לטובה כתב:שרתון/בת ים/ראשון לציון/ראשון לציון
מה ממומלץ מחמת צניעות?
אפרקסתא דעניא כתב:החוף השקט בחיפה, ליד ביה"ח רמב"ם כשר ביותר. פשוט אין לידו שום חוף חילוני ושום טיילת.
החוף גם מסודר ונעים מאוד, ועבר שיפוץ לאחרונה.
ישנו שובר גלים, והוא גם לרוב נקי ממדוזות (גם בעונתן).
צבי וחמיד כתב:משוש דורים כתב:
אך אני ראיתי אותו פעמים מספר בחוף שרתון, וגם בתקופה שחסידי ב"ב כבר מנעו עצמם מלכת אליו, ומן הסתם היה זה כשהתארח אצל אחיו ר' מרדכי בת"א.
גם ראיתי שם בשנים אלו, (לאחר צאת מודעות חתומות נגד חוף שרתון), את אחיו הגר"ע, את הגרמ"ד סאלוייציק, ואת גיסו הגאון ר' יעקב שיף, ואת אחיינו הגראי"ס.
באילו שעות? באיזו תקופה?
ההוא דאמר כתב:האם מישהו יודע בחוף נתניה:
א. ימי הרחצה גברים נשים.
ב. במידה [וכפי ששמעתי] זהו מחולק לבוקר ואחה"צ.
אשמח לשמוע מידע רלוונטי בעניין.
תודתי נתונה מראש.
אוהב עמו כתב:כמו"כ ישנה תופעה של משפחות הנראות משלנו שיושבות מ2 עברי הגדר (כאשר הנשים בצד המעורב) אבל זה כבר קשור להצנע לכת ואין בי כח/חשק לפתיחת אשכול על זה..
אש משמים כתב:אגב, מצוי שמשפחות חרדיות הולכות לחופים לא מוכרזים ונמצאים שם בנים ובנות יחד בצניעות.
אש משמים כתב:אוהב עמו כתב:כמו"כ ישנה תופעה של משפחות הנראות משלנו שיושבות מ2 עברי הגדר (כאשר הנשים בצד המעורב) אבל זה כבר קשור להצנע לכת ואין בי כח/חשק לפתיחת אשכול על זה..
גם בביהכנ"ס יושבים משני צידי הגדר נשים וגברים..
אלא אם יש בעיה לאשה (הלבושה צנוע) להיות בחוף מעורב.
ראיתי באחד החופים הנפרדים אשה (צנועה מאוד) מהלכת להנאתה בחוף לגברים, תמהתי ע"כ ואולי יש לישב בדוחק.
אגב, מצוי שמשפחות חרדיות הולכות לחופים לא מוכרזים ונמצאים שם בנים ובנות יחד בצניעות.
אוהב עמו כתב:כנראה ההגדרה צניעות היא אינדיבדואלית כי קשה לי להבין איך בנים ובנות שוהים ביחד בצניעות אא"כ מדובר באחים ואחיות בלבד בגילאים מסויימים(בלי גיסים דודים וכד') ובנוסף ההנאה מן המים תהיה מינימלית, ודי לחכימא.
משוש דורים כתב:אש משמים כתב:אוהב עמו כתב:מישהו יכול לספר מה קורה עם החוף בחיפה לטובת המתכננים לנפוש שם?
אגב נזכרתי בהיותי ילד הייתי בחוף חיפה עם אבי ובצאתי מן המים ראיתי מלאך היושב בחוף ומשוחח עם משמשיו הלא הוא מרן הגר"ש אוירבאך זצ"ל ומאז יודע אני איך יהודי נראה גם כשהוא נופש בים. היו ימים ואינם.
דרומי כתב:בית דינו של הרב וואזנר ידוע גם בגישתו המחמירה לכל עניני מרשתת, שלדאבוננו אינה תופסת ברוב הציבור. ופורום זה יוכיח.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 39 אורחים