יאיר כתב:אולי לא שמת לב אבל ר' רחמים קשור...
יכול להיות בהחלט שהוא היה המתכנט והיוצר בפועל, אבל הוא בבירור לא הבעלים ולא היוזם.
[רק תחשוב, אם היה לו את הטקסטים הוא היה עושה את הקופה לבד, מה הוא צריך שותפים?]
יאיר כתב:אולי לא שמת לב אבל ר' רחמים קשור...
פלתי כתב:אגב, מאד התפלאתי לראות בקישור לנתיב, שתחילת האשכול הזה זהה לחלוטין בשני הפורומים, דהיינו - הודעת אורייתא! ואח"כ הודעת 'מלך זקן וכסיל' עם אין דבר כזה, מדהים!!! "ועכשיו לשאלות". כלומר, שאורייתא/מלך זקן וכסיל, שואל את עצמו וגם מפרגן לעצמו.
האם זו התנהגות תקינה?
אוצר החכמה כתב:לא מובן לי מה הדיון פה לגופו של רחמים. רחמים מפתח תכנות יפות ומוצלחות וכנראה בקשו ממנו שיפתח גם את התכנה הזאת, מה הבעיה בזה ומדוע הנושא הפך לדיון?
פלתי כתב:אוצר החכמה כתב:לא מובן לי מה הדיון פה לגופו של רחמים. רחמים מפתח תכנות יפות ומוצלחות וכנראה בקשו ממנו שיפתח גם את התכנה הזאת, מה הבעיה בזה ומדוע הנושא הפך לדיון?
הדיון הוא לא על רחמים, אלא על איש זקן וכסיל, המכונה אורייתא!
אוהב אוצר כתב:פלתי כתב:אוצר החכמה כתב:לא מובן לי מה הדיון פה לגופו של רחמים. רחמים מפתח תכנות יפות ומוצלחות וכנראה בקשו ממנו שיפתח גם את התכנה הזאת, מה הבעיה בזה ומדוע הנושא הפך לדיון?
הדיון הוא לא על רחמים, אלא על איש זקן וכסיל, המכונה אורייתא!
מידיעה אישית: אורייתא הוא אינו הניק מלך זקן וכסיל, שני יהודים יקרים שונים ונפרדים.
ומכאן תוכחה לאלו שחושבים שיש להם רוח הקודש או מנסים לנחש...
אוהב אוצר כתב:שים לב: אתה ממשיך ללעוג: 'בשעות האחרונות'.
בעל הפרוייקט של תוכנת רבותינו דיבר איתי ע"ז בשנה שעברה מכיון שיש לי טקסט של אחד הראשונים שלא קיים בשום מאגר ורצה להכניסו לפרוייקט שלו, רק שאתמול עשיתי את ה'אחד ועוד אחד'
לגבי מלך זקן וכסיל [הוא לא כסיל] שמו הפרטי האמיתי חתום פה באחד האשכולות, ומה עכשיו יש לכב' לומר???
מותר לומר סליחה, טעיתי.
אוהב אוצר כתב:אני לא מתלהם, אלא בעקבות קביעותך והזלזול שיש פה בין אדם לחבירו [לא רק שלך]
לגבי הכפילות וכד', אני פשוט לא יורד לקטנוניות הזאת.
מלך זקן, הוא אותו ניק שם ופה, מהיכן אני יודע? כי פעם ביקשתי משהו מפורום נתיב והוא שלח לי למייל עם שמו האמיתי וכמו שאמרתי ששמו גם מופיע בפורומינו, מה, אסור לו לתת תגובה שווה בשתי פורומים??
מלך זקן וכסיל כתב:סליחה רק עכשיו אני מגלה שכבר כמה שעות מדברים עלי.
אני מצהיר בזאת שאני מחזיק את הניק הזה בשתי פורומים פה ובנתיב
וגם פה וגם שם אין לי שום ניק אחר.
(בפרוג היה לי פעם ניק דווקא בשם אחר אך מזה כבר כחצי שנה התנזרתי מאתר זה)
וכן פה בכל ההודעות הפרטיות אני משתדל לחתום את שמי המלא וכן כעת אני יכתוב את זה בפרטי לכל מי שיבקש.
ולגופו של ענין ראיתי את מה שאורייתא פרסם פה (אינני מכיר אותו באישית)
כל כך נהניתי והגבתי לו לאחמ"כ בקשתי ממנו רשות לפרסם זאת בנתיב, והוא הלך ופרסם זאת בעצמו ואז העתקתי לשם את אותו הודעה מפה.
והאמת והשלום אהבו.
וכן פה בכל ההודעות הפרטיות אני משתדל לחתום את שמי המלא וכן כעת אני יכתוב את זה בפרטי לכל מי שיבקש.
כל כך נהניתי והגבתי לו לאחמ"כ בקשתי ממנו רשות לפרסם זאת בנתיב, והוא הלך ופרסם זאת בעצמו ואז העתקתי לשם את אותו הודעה מפה.
והאמת והשלום אהבו.
והאמת והשלום אהבו.
לוצאטי כתב:מחקתי את הודעתי, ואבקש מחילה מן הרב מזו"כ.מלך זקן וכסיל כתב:סליחה רק עכשיו אני מגלה שכבר כמה שעות מדברים עלי. אני מצהיר בזאת שאני מחזיק את הניק הזה בשתי פורומים פה ובנתיב וגם פה וגם שם אין לי שום ניק אחר....והאמת והשלום אהבו.
אורייתא! כתב:לוצאטי כתב:מחקתי את הודעתי, ואבקש מחילה מן הרב מזו"כ.מלך זקן וכסיל כתב:סליחה רק עכשיו אני מגלה שכבר כמה שעות מדברים עלי. אני מצהיר בזאת שאני מחזיק את הניק הזה בשתי פורומים פה ובנתיב וגם פה וגם שם אין לי שום ניק אחר....והאמת והשלום אהבו.
ראיתי דבריכם.
גם אני מוצא חובה לומר שהשם שלי בנתיב, ובאוצה"ח - הוא "אורייתא". איני נכנס בשמות אחרים וכל כיוצ"ב.
עכ"פ הנני מודיע בזאת שבעז"ה לאחר עמל ויגיע רבה בעוד זמן לא רב עולם התורה ישמח מאוד, בתוכנה זו שאנו מוציאים לאור.
מדובר בפריצת דרך שלא היה כמותה. חסכון אמיתי של שעות רבות, לכל מי שכותב במחשב דברי תורה. בין אם הוא עורך תורני, ובין אם הוא אברך שכותב את חידושיו.
יש למה לצפות!
אשריכם תלמידי חכמים!
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 70 אורחים