אישנמ כתב:רבי מאיר מנדלסון רבה של רמות פולין (עם הספודיק), בשנת תשי"ט, בעת אירוסי בתו עם ר' אהרן יודא וובר ז"ל (שני משמאל, ליד רבי מאיר'ל שיושב ראשון משמאל), ראשון מימין יושב רבי ישי העכט רב דחסידי בעלז בוויליאמסבורג ובאמצע יושב הגר"ש ואזנר ששהה אז באמריקא
חמרא טבא כתב:אישנמ כתב:רבי מאיר מנדלסון רבה של רמות פולין (עם הספודיק), בשנת תשי"ט, בעת אירוסי בתו עם ר' אהרן יודא וובר ז"ל (שני משמאל, ליד רבי מאיר'ל שיושב ראשון משמאל), ראשון מימין יושב רבי ישי העכט רב דחסידי בעלז בוויליאמסבורג ובאמצע יושב הגר"ש ואזנר ששהה אז באמריקא
אם אין לי טעות בא רב וואזנער אז להיבחן אצל קהל עדת יראים וויען למלא מקום רבי יונתן שטייף זצ"ל
אישנמ כתב:יושב במרכז עם השטריימל זה רבי הלל וינד הגבאי של מהר"א מבעלז
הפשוט בפשטותו כתב:איש_ספר כתב:טוב לי כתב:
ויש עמדי הערה בענין זה:
לפלא על העיתון שפרסם תמונה זו כנדירה וכפרסום ראשון בשעה שהיא כבר מופיעה והופיעה באין ספור מקומות וספרים ביניהם ספרים לתולדות החזון איש.
טרררם כזה מתמונה מוכרת רק מורידה את הערך של הכותבים והעיתון.
מבין ריסי עינך הטהורות ניכר שלא קראת את הקיטש שנלווה שם לתמונה, שאם כן לא הייתי מודאג מירידת רמה וכיו"ב.
מאי משמע?
נדירה או לא נדירה? אני לא ראיתיה לפני כן
מתפעל כתב:יישר כח מודה,
מי כאן?
שייף נפיק כתב:הרב שיינברג?
טוב לי כתב:הפשוט בפשטותו כתב:איש_ספר כתב:מבין ריסי עינך הטהורות ניכר שלא קראת את הקיטש שנלווה שם לתמונה, שאם כן לא הייתי מודאג מירידת רמה וכיו"ב.
מאי משמע?
נדירה או לא נדירה? אני לא ראיתיה לפני כן
יתכן אמנם שאתה לא ראית, אך עיתון אינו יכול לפרוש עמוד שלם במלל על תמונה נדירה בפרסום ראשון, בשעה שהיא מוכרת וידועה ומופיעה כבר בספרים רבים.
לדוגמא: החזון איש בדורותיו של אהרן סורסקי. שיצא לאור בתשמ"ד!!! וכן בעוד ספרים.
הלזה יקרא תמונה נדירה בפרסום ראשון????
על כך קובלנתי.
מתפעל כתב:דוידי צח ואיום, דו ביסט גירעכט
הו איז היר?
מתפעל כתב:דוידי צח ואיום, דו ביסט גירעכט
הו איז היר?
ממרומי היער כתב:מי מזהה את הרבנים?
מודה ומהלל כתב:אישנמ כתב:יושב במרכז עם השטריימל זה רבי הלל וינד הגבאי של מהר"א מבעלז
כמדומני שהנותן יד לר' הלל וינד הוא ר' איסר יקטר ע"ה מזקני חסידי בעלזא.
גלאגוזים כתב:האדמו"ר ר' העניך מסוכוטשוב.
לידו בנו הרמ"ש?
תולדות כתב:ממרומי היער כתב:מי מזהה את הרבנים?
אם אכן מדובר בחתונת ר' אביעזר פילץ, כפי ששיערו לעיל.
אני מוסיף ומשער, שהעומד מאחור הוא רבי אליעזר עוזר ראש ישיבת לומזא.
הוא היה תלמידו הקרוב של הרב גורדון, וחבר חדר עם רבי אביעזר בישיבת חברון.
וכמו כן, הכיר את משפחת בן מנחם מפתח תקווה.
שמעתי ממנו פעם כמה אנקדוטות על האירוסין של רבי אביעזר, שהתקיימו בביתו של הסבא רבי איסר זלמן [שכבר לא היה בין החיים].
ואמר שיכול לכתוב ספר שלם רק על האירוסין הללו.
ובכלל, הוא בעל מספר גדול.
מתפעל כתב:נראה רבי מאיר קרליץ זצ"ל
מתפעל כתב:נראה רבי מאיר קרליץ זצ"ל
דודי צח כתב:מתפעל כתב:נראה רבי מאיר קרליץ זצ"ל
יש לו פנים ירושלמיות - רצינות ועליזות ופקחות בין העיניים. לא זכור שרבני קרליץ יש להם את התכונה האמצעית
איש_ספר כתב:יבלונקה. ויש עליו אשכול ארוך כאן.
חזור אל “משפחות סופרים וימות עולם”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 302 אורחים