היא שיחתי כתב:בתחומין לא מופיע מאמר האוסר שימוש זה
ואני הקטן לא אבין
מה שייך גזילה או כל טעם איסור אחר בזה?
והרי המשתמש בשלו הוא עושה
ואם ירצה השכן שיגביל טווח השידור
למה הדבר דומה-לאדם שקנה מזגן המקרר בקור עז ומגיע עד לבית השכן ועתה אוסר על חבירו ליהנות מהקור, או לבושם אשר ריחו נודף לבית השכן
ועוד נראה דאין בזה כלל ממשות של בעלות
וכל מאי דעביד ברשותיה עביד ואין לו שום תביעה על צורת השתמשותו בקומפיוטער שלו ברשות דידיה
יאיר. כתב:ואם אינו שומר מותר לגזול ממנו?!?!
אצב. דבר לענין.
אצב כתב:יאיר. כתב:ואם אינו שומר מותר לגזול ממנו?!?!
אצב. דבר לענין.
זה שזה מאט לו את המהירות אני לא יודע עד כמה זה גזילה.
ועיין לעייל בדברי אורי.
יאיר. כתב:ואם אינו שומר מותר לגזול ממנו?!?!
אצב. דבר לענין.
תולעת ספרים07 כתב:סקנערים סורקי תדרי טלפון ורדיו וכו'
אוצר החכמה כתב:והאם מותר להציץ דרך החלון של השכן ולראות היכן הוא מחביא את כספו, ושאר ענייניו.
אצב כתב:תאמין לי שאין לי מושג מה זה כל הדברים האלו.
(סקנערים סורקי תדרים וכל שאר המרעין בישין שהוזכרו לעיל).
תולעת ספרים07 כתב:יאיר הפוסקים כותבים שכאן אין חרד"ג היות וכל איש יודע שיש תוכנות ריגול ויש סקנרים ובעצם כל מי שמכיר את הטכלונגיה יודע שכאשר הוא מדבר בפלאפון ברחוב הוא חשוף לכל בעלי הסקנרים.
אצב כתב:אני כבר מתחיל לפחד...
מישהו יכול להאזין לשיחותי?
יאיר הפוסקים כותבים שכאן אין חרד"ג היות וכל איש יודע שיש תוכנות ריגול ויש סקנרים ובעצם כל מי שמכיר את הטכלונגיה יודע שכאשר הוא מדבר בפלאפון ברחוב הוא חשוף לכל בעלי הסקנרים.
יאיר. כתב:תולעת ספרים07 כתב:יאיר הפוסקים כותבים שכאן אין חרד"ג היות וכל איש יודע שיש תוכנות ריגול ויש סקנרים ובעצם כל מי שמכיר את הטכלונגיה יודע שכאשר הוא מדבר בפלאפון ברחוב הוא חשוף לכל בעלי הסקנרים.
לא הבנתי.
בגלל שהוא יודע אז הדבר הותר??
מילא לומר שבלי חדר"ג אין איסור אבל לומר שאין כאן חדר"ג???
אצב כתב:א. חשבתי שלא.
למיטב ידיעתי חדר"ג כבר התבטל, לא?
יאיר. כתב:אצב כתב:א. חשבתי שלא.
למיטב ידיעתי חדר"ג כבר התבטל, לא?
ח"ו!
היכן שמעת כזאת?
תולעת ספרים07 כתב:יאיר. כתב:תולעת ספרים07 כתב:יאיר הפוסקים כותבים שכאן אין חרד"ג היות וכל איש יודע שיש תוכנות ריגול ויש סקנרים ובעצם כל מי שמכיר את הטכלונגיה יודע שכאשר הוא מדבר בפלאפון ברחוב הוא חשוף לכל בעלי הסקנרים.
לא הבנתי.
בגלל שהוא יודע אז הדבר הותר??
מילא לומר שבלי חדר"ג אין איסור אבל לומר שאין כאן חדר"ג???
א.בזמנו היו פוסקים שכתבו שדיבור בפלאפון הרי זה כמו דיבור ברשות הרבים ביודעו שניתן להאזין לו והוא הדין גלישה באינטרנט.
ב.ודומני שגם מייקרוספט מוצאים הודעה כזאת בטרם מתחברים לשני לאיי פי שלו.
תולעת ספרים07 כתב:כאשר מישהו גולש באינטרנס ומייצר קבצי קוקיס ושולח את זה לאן שהוא גולש הרי הוא יודע שהוא נחשף לכל מה שהוא גולש דרך אגב גם הפורום הזה מייצר קבצי קוקיס וקורא אותם מדוע שלא תאסור עליהם לקחת קבצי קוקיס מפני חרם דרב"ג
רבינו אוצר.
תולעת ספרים07 כתב:אולי לא הובנתי
אז ככה מערכת הפורום שלנו מייצר קבצי קוקיס
הקבצים האלו נשלחים לאן שהוא ושם הם עוקבים אחר התנועות שלך וכו'
ולא ראיתי שמישהו אסר עליהם לאסוף קבצי קוקיס מתוך המחשב שלנו.
קבצי קוקיס זה בעצם תוכנת ריגול שהמערכת משתילה אצלינו בתואנה שהם רוצים לראות את התנועות שלנו ולשפר את השירות
לא ראיתי שום פוסק שאסר עליהם להשתיל קבצי קוקיס בתוך המחשב שלנו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 505 אורחים