לב האבן כתב:הוה אמינא כתב:התמונה הראשונה של טייטל,
לכאו' הגר"י אברמסקי ביציאה מישיבת קול תורה
תמונה שלישית משם
מתפעל כתב:מי האדמור?
מתפעל כתב:יפה אישנמ
יו אר אולווייז און טארגעט!
מי כאן?
אני לא מזהה אף אחד
אישנמ כתב:תמונת מיללער בכותל אולי זה רבי אברהם טרופ בן הגרנ"ט מאמריקא שהיה ראש ישיבה בישיבת קרלין-סטולין שם
משולש כתב:אולי הרב אברהם צבי וייס רבה של נוה אחיעזר
השווה: viewtopic.php?f=19&t=3405&p=153548&hilit=%D7%9C%D7%A1%D7%95%D7%91%D7%91%D7%99%D7%9D#p153548
מלאעולם כתב:מישהו מזהה במי מדובר? (צולם בארה"ב)
מלאעולם כתב:מישהו מזהה במי מדובר? (צולם בארה"ב)
מיללער כתב:מלאעולם כתב:מישהו מזהה במי מדובר? (צולם בארה"ב)
אולי ר"א יפהן ר"י נוברדהוק - וחבש משקפיים לקריאה? נראה שחובש כיפה ליטאית
מתפעל כתב:מי הרב כאן עם ילדיו? (האשה ממילא מאד מטושטשת ואני מקוה שיעבור הצנזורה של הצנזור הפרומער)
הוא נראה לי מוכר אבל איני יכול להיזכר מי הוא
מתפעל כתב:מי הרב כאן ?
הוא נראה לי מוכר אבל איני יכול להיזכר מי הוא
מתפעל כתב:לא מצאתי אשכול עליו,
מי כאן יחד איתו?
מיללער כתב:מלאעולם כתב:מישהו מזהה במי מדובר? (צולם בארה"ב)
אולי ר"א יפהן ר"י נוברדהוק - וחבש משקפיים לקריאה? נראה שחובש כיפה ליטאית
ח''ל קאליסק כתב:יראה- שלם כתב:דודי צח כתב:מימין אדמו"ר ברכת אברהם מסלאנים/סלונים במרכז הרב עקיבא סופר מפרשבורג?
אתמול ראיתי מביאים בשם הרמ"ח מסלאנים שהקפיד לכתוב סלאנים בא' היות שסלונים בו' הוא קוצים. (סילון ממאיר).
התמונה במרכז היא של הדעת סופר מפ"ב בדרשה בביהמ"ד כתב סופר בירושלים. (בי-ם וודאי שהלך עם שטריימיל יש תמונות בספר ר' עקיבא ותורתו)
הרמ''ח בחתנונת בנו יחידו חותם בהזמנה סלונים
זקן ששכח כתב:יראה- שלם כתב:
אתמול ראיתי מביאים בשם הרמ"ח מסלאנים שהקפיד לכתוב סלאנים בא' היות שסלונים בו' הוא קוצים. (סילון ממאיר).
התמונה במרכז היא של הדעת סופר מפ"ב בדרשה בביהמ"ד כתב סופר בירושלים. (בי-ם וודאי שהלך עם שטריימיל יש תמונות בספר ר' עקיבא ותורתו)
ח''ל קאליסק כתב:זקן ששכח כתב:יראה- שלם כתב:
נצחתני!
חזור אל “משפחות סופרים וימות עולם”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 188 אורחים