שמואל דוד כתב:טיסה באוירון בתשעה ימים
יש קצת כאן.
ויש גם ב'אליבא דהלכתא' מג, עמ' כב.
עריכה: משום מה היה נראה לי שהשאלה היתה על טיסה בשבת, ועל זה ציינתי את המקורות.
שמואל דוד כתב:טיסה באוירון בתשעה ימים
א גאליציאנער כתב:האם נכתב והיכן בפורום על שאלות הנפוצות בבין הזמנים?
א גאליציאנער כתב:והיכן והאם נכתב על דין מנין שכולו בני ארץ ישראל הנמצאים בחו"ל האם דינם שונה כגון לגבי אשכנזים שכהנים ישאו כפיהם או שלא יצטרכו לומר ברוך השם לעולם במעריב?
שמואל דוד כתב:מנהג ראדזין - שחרית אחר חצות בתשעה באב
בקרו טלה כתב:היכן נידון באריכות בפורום בענין בקשת דהמע"ה שיחשב תהילים כלימוד נגעים ואהלות
מעט דבש כתב:בקרו טלה כתב:היכן נידון באריכות בפורום בענין בקשת דהמע"ה שיחשב תהילים כלימוד נגעים ואהלות
באריכות לא מצאתי.
נזכר בתוך הדברים בכמה דוכתי:
https://forum.otzar.org/viewtopic.php?f=7&t=33965
https://forum.otzar.org/viewtopic.php?p=301719#p301719
viewtopic.php?p=181681#p181681
וראה באשכול עתה:
viewtopic.php?f=7&t=35350
טייטל כתב:האם יש כאן אשכול בענין הסטוריית השואה (לא השקפה רק סתם הסטוריה וסיפורים וכדו')
הא לחמא עניא כתב:האם כבר נכתב כבר אודות החילוק שאומרים "ברשות מרנן" לבין שאומרים "סברי מרנן" ???
חבר פורום אוצר החכמה כתב:היכן מובא בפורום רשימת שאלות במשניות מאת הגאון ר' חיים שליט''א
שמואל דוד כתב:צניעות נשים בתפילה
הא לחמא עניא כתב:מתקרבים אנו לחג הסוכות הבעל"ט, וברצוני לדעת האם והיכן נכתב בפורום החשוב הזה על ענין מזוזה בסוכה, על כל המסתעף מזה.
מעט דבש כתב:הא לחמא עניא כתב:מתקרבים אנו לחג הסוכות הבעל"ט, וברצוני לדעת האם והיכן נכתב בפורום החשוב הזה על ענין מזוזה בסוכה, על כל המסתעף מזה.
לא מצאתי.
שמואל דוד כתב:אם מברכים על ליקוי חמה?
ישראל אליהו כתב:היה כאן אשכול שהביא הגדש"פ לאחד מהראשונים [אשר הכת"י היה בארכיון אחד האדמורי"ם, ואיני זוכר שמו],
אני מחפש הגדה זו, איני מצליח להזכר מה שמה.
אודה מאוד למי שישיב אבדתי.
מעט דבש כתב:ישראל אליהו כתב:היה כאן אשכול שהביא הגדש"פ לאחד מהראשונים [אשר הכת"י היה בארכיון אחד האדמורי"ם, ואיני זוכר שמו],
אני מחפש הגדה זו, איני מצליח להזכר מה שמה.
אודה מאוד למי שישיב אבדתי.
חיפשתי בכמה אופנים וצורות, ולא מצאתי.
עושה חדשות כתב:והאם מי שלא מתפלל מאיזה טעם ראוי לו לומר עכ"פ פסוקי מזו"ש,
זכורני שנכתב, אבל היכן?
עושה חדשות כתב:האם נשים חייבות באמירת מלכויות זכרונות שופרות
שמואל דוד כתב:א. אשר יצר באמצע התקיעות.
ב. מלקות ערב יום כיפור.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 96 אורחים