יקנה כתב:מישהו יכול להעלות ה14 איגרות מהחזו"א שהעתיק ד"ר צבי יהודה
יקנה כתב:מישהו יכול להעלות ה14 איגרות מהחזו"א שהעתיק ד"ר צבי יהודה
י. אברהם כתב:מי יעלה לנו הצפירה תרל''ח גליון 12 ?
קאצ'קלה כתב:האם מישהו יכול לשלוח לי את 'תלמודה של קיסרין' שנדפס בתרצ"א (מוסף לתרביץ)?
אין לי כעת גישה און-ליין לתרביץ (ול JSTOR).
גבול ים כתב:דרוש לי מאמרו של הגרז"נ גולדברג שליט"א בתחומין ח
מה שנכון נכון כתב:גבול ים כתב:דרוש לי מאמרו של הגרז"נ גולדברג שליט"א בתחומין ח
יבנה כתב:אפשר לקבל את מכתב ר' יצחק סגי נהור אל הרמב"ן ור' יונה? זה נמצא בספר ביאליק ת"א תרצ"ד ע"י גרשום שלום.
מחברי למדתי כתב:אפשר מאמר 'רכבת הספרים' מתוך אחד מגיליונות 'נוטריקון' הראשונים? היודע ויכול לעזור תבוא עליו הברכה
מחברי למדתי כתב:מחברי למדתי כתב:אפשר מאמר 'רכבת הספרים' מתוך אחד מגיליונות 'נוטריקון' הראשונים? היודע ויכול לעזור תבוא עליו הברכה
אפשר בבקשה?
פלגינן כתב:מחברי למדתי כתב:מחברי למדתי כתב:אפשר מאמר 'רכבת הספרים' מתוך אחד מגיליונות 'נוטריקון' הראשונים? היודע ויכול לעזור תבוא עליו הברכה
אפשר בבקשה?
http://notrikon.blogspot.co.il/2011/07/ ... st_26.html
חד ברנש כתב:יבנה כתב:אפשר לקבל את מכתב ר' יצחק סגי נהור אל הרמב"ן ור' יונה? זה נמצא בספר ביאליק ת"א תרצ"ד ע"י גרשום שלום.
נדפס שוב במחקרי קבלה, א, בעריכת מ' אידל.
ארזי ביתר כתב:מאן דהוא יכול להעלות ספר המפתח 'פרנקל' על פ"ב מהלכות תשובה ה"ב? דחוף מאוד.
ארזי ביתר כתב:מאן דהוא יכול להעלות ספר המפתח 'פרנקל' על פ"ב מהלכות תשובה ה"ב? דחוף מאוד.
כתובות על הכותל: מנהג שהחל במ19, ובועדה שהוקמה אחרי מאורעות תרפ”ט הוחלט גם לאסור את זה. ניתן עדיין להבחין בכמה שמות, כגון “יהודה דוב (בן רבי) יוסף יעקב הלוי“.
פלוריש כתב:הדבר היחיד שרלוונטי שם אלו השורות הללו:כתובות על הכותל: מנהג שהחל במ19, ובועדה שהוקמה אחרי מאורעות תרפ”ט הוחלט גם לאסור את זה. ניתן עדיין להבחין בכמה שמות, כגון “יהודה דוב (בן רבי) יוסף יעקב הלוי“.
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 494 אורחים