חד ברנש כתב:רבים מחברי הפורום יסכימו להגיע אך ורק עם מסכות לראשם...
א גאליציאנער כתב:קודם כל קיבלתי באישי שיש מי שיסכימו להצטרף אם יוכלו לבוא לכנס שכזה כשהם מזדהים רק בניק שלהם שזהו רעיון לא רע.
פלגינן כתב:זווית נוספת: כבני אדם יש לנו חסמים שונים זה מול זה, אם זה חוג אחר, סגנון אחר, מין אחר.. ולפעמים סתם דחייה פיזית... הפורום מייצר דיאלוגים ודיונים פוריים הנערכים בין שכל לשכל בלי כל ה"קליפות" המונעות שמסביב. בטוחני כי רבים מהחברים, אם יידעו מול מי הם מתדיינים, הם היו מתקשים להמשיך... כך הם יודעים שהם מדברים עם השכל של האדם ולא עם גופו, תוך שהם נשענים על המנהלים שיצנזרו כל דבר שאינו לרוחם.
עובדיה חן כתב:פלגינן כתב:זווית נוספת: כבני אדם יש לנו חסמים שונים זה מול זה, אם זה חוג אחר, סגנון אחר, מין אחר.. ולפעמים סתם דחייה פיזית... הפורום מייצר דיאלוגים ודיונים פוריים הנערכים בין שכל לשכל בלי כל ה"קליפות" המונעות שמסביב. בטוחני כי רבים מהחברים, אם יידעו מול מי הם מתדיינים, הם היו מתקשים להמשיך... כך הם יודעים שהם מדברים עם השכל של האדם ולא עם גופו, תוך שהם נשענים על המנהלים שיצנזרו כל דבר שאינו לרוחם.
הגזמת
פלגינן כתב:אני מקבל שיש שחושבים אחרת.
קו ירוק כתב:מה התועלת שבזה
חד ברנש כתב:לכמה דברים, למשל, אם צבע כיפתו של הניק שמעלי הוא ירוק או שחור.
יוס'ל כתב:קו ירוק כתב:מה התועלת שבזה
ושאר הפעילות בפורום יש בה תועלת ?
חד ברנש כתב:אני דווקא בעד כינוס חברי הפורום, אבל רק אלו הוותיקים והפעילים, שיש להם, לכל הפחות, 3000 הודעות.
פלגינן כתב:אני אישית הצטרפתי לפורום בכדי לחסוך מפגשים מיותרים כאלו ואחרים. וכי לצורך פבריינגען לא די בשטיבל או במקווה הסמוכים?!
אני מקבל שיש שחושבים אחרת.
קו ירוק כתב:יוס'ל כתב:קו ירוק כתב:מה התועלת שבזה
ושאר הפעילות בפורום יש בה תועלת ?
למה יוס'ל חבר פורום אוצר החכמה
צופר הנעמתי כתב:חד ברנש כתב:אני דווקא בעד כינוס חברי הפורום, אבל רק אלו הוותיקים והפעילים, שיש להם, לכל הפחות, 3000 הודעות.
חברי פורום פעילים שיש להם לפחות 3000 הודעות או חברי פורום בעלי ניקים פעילים שיש להם לפחות 3000 הודעות?
קו ירוק כתב:אפשר להרבות בפסים של י"ג אמה ושליש עד שיגיע הכנס לארה"ב.. וגם חברנו ליטוואק פון בודאפעסט יוכל להשתתף..
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 271 אורחים