[/quote]מה שנכון נכון כתב:אגב, ההעברה הזריזה של הנושא לאשכול זה לענ"ד אינה נכונה.
גם לעניות דעתי.
[/quote]מה שנכון נכון כתב:אגב, ההעברה הזריזה של הנושא לאשכול זה לענ"ד אינה נכונה.
ושא_נס כתב:נראה לך שאתה מחדש לי? אלפי פעמים השתמשתי בספרים הנ"ל באוצר.
אם ביקשתי לרכוש, נימוקי עמי.
ואגב, באוצר יש לא רק ספר המעשיות, אלא גם מנורת המאור וגם ילקוט המכירי.
ובגלל ששימושי בספרים אלו רב מאד, והצטברו אצלי כמה מאות הערות על הספרים הנ"ל, מהן קטנות ומהן גדולות, רצוני לרשום הדברים בגליון הספרים, ולכן שאלתי על רכישה של הספרים ולא יעזור לי לא אוצר החכמה ולא היברו בוקס ולא אוצרות התורה ולא כל מהדורה דיגיטלית אחרת.
כמובן תודה רבה על הרצון לעזור.
ציטרון כתב:היכן אפשר להשיג את הספרים על שפינוזה של סוקולוב, קלצקין וצייטלין ?
לב חכם כתב:ראיתי לאחרונה ספר נפלא (בת שני כרכים), העוסק בהליכות ומנהגי מרן הראשל"צ הגר"ע יוסף זצ"ל, ערוך לפי סדר היום (ולדאבוני שכחתי שם הספר). עם הערות נפלאות ומחכימות והרבה מראי מקומות.
רצוני לדעת, שם הספר, והיכן ניתן להשיגו.
יישר כחכם.
אוצר התורה כתב:שלום וברכה.
אני מחפש את הספר ידיים מוכיחות שהם סיכומי שיעורים של הרה"ג בקשט על ידי תלמידיו (נדמה לי שהיה תלמיד חבר לגר"מ פיינשטיין זצ"ל).
האם מישהו מכיר את הספר ויודע היכן ניתן לקנותו?
הגהמ כתב:בעבר בחו"ל ספרי אהב"ש לא היו זוכים לתפוצה רחבה, וכעת אני מחפש סט ספרי שדה יצחק (גויטה) ללא הצלחה. האם בארץ הוא עדיין נמצא על מדפי החנויות?
(כיוצ"ב דיווחתי במק"א שאני מחפש ספר זכר למקדש מסט ספרי הראדר"ת שבהוצאת אהב"ש ואינו בנמצא למכירה בחו"ל).
מוישי כתב:תוכל להוריד בחינם
נותן טעם כתב:האם הספר חיי עולם למרן הקה"י נמכר גם בחנויות או רק אצל בני המשפחה?
נותן טעם כתב:נותן טעם כתב:האם הספר חיי עולם למרן הקה"י נמכר גם בחנויות או רק אצל בני המשפחה?
מישהו יכול לעזור לי בעניין?
נריהו כתב:ובחב"ד- היכן ניתן להשיג את כתבי ר' הלל מפאריטש? קה"ת לא מתכוונים להוציא לידיעתי.
הרע במיעוטו כתב:היכן ניתן להשיג ספר קדושת הבית (כמדומה עם הסכמות חסידיות) יצא לפני כשנתיים
תודה
א גאליציאנער כתב:נכנסתי אתמול אצל אחד ממוכרי הספרים הגדולים של בני ברק רבתי, וביקשתי לקנות את הספרים דף על הדף ומרגליות השס, ואף את הספר שדה צופים חשקה נפשי לרכוש, כולם על מסכתא מסדר מועד, והלה עונה כנגדי שאין הספרים הללו בהישג יד... ומרגליות השס אף אזל מיד מוציאו לאור...
בכן אבןא אולי אשר לא כדת ואשאל את מי מחכמי המקום היודע בטיב מוכרי ספרים וסחורתם, היכן ישנן בעלי וסוחרי ספרים המוכרים ספרים כגון דא אשר עם צאתם לאור נמכרו ושוב אי אפשר למצאם בנקל?
יישר כחכם למאוד ולמפרע
בברכה שלימה ונאמנה
א גאליציאנער
אני מחפש 'חידושי נודע ביהודה על התורה'. אודה לכל סיוע \ מידע בענין.
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: א. חיים, ישבב הסופר ו־ 297 אורחים