פלגינן כתב:נפתח בקטלוג של וגשל.
הערה לגבי כמה מספרי וגשל: כפי שכבר כתבו כאן בעבר, מצב ההדרת המדרשים עבר דרדור חמור בשנים האחרונות, עם כניסת מכון [או נכון יותר "בית דפוס"] חדש לתמונה, ומשכך מוטב להם לחכמים היקרים להביא ברכה אל ביתם ואל בתי מדרשם - מהדורות הצילום של וגשל, שלע"ע טובות לאין מונים מהמהדורות החדשות [התורניות].
בדור של קומיקס שכולו חיצוניות, הסוקר ספר לפי עטיפת הספר או לפי יופי האותיות [ויעידו על כך מחירי הקטלוג], ספרים כאלו עומדים להיעלם, והחכם עיניו בראשו ויפה שעה קודם.
פלגינן כתב:נפתח בקטלוג של וגשל.
הערה לגבי כמה מספרי וגשל: כפי שכבר כתבו כאן בעבר, מצב ההדרת המדרשים עבר דרדור חמור בשנים האחרונות, עם כניסת מכון [או נכון יותר "בית דפוס"] חדש לתמונה, ומשכך מוטב להם לחכמים היקרים להביא ברכה אל ביתם ואל בתי מדרשם - מהדורות הצילום של וגשל, שלע"ע טובות לאין מונים מהמהדורות החדשות [התורניות].
בדור של קומיקס שכולו חיצוניות, הסוקר ספר לפי עטיפת הספר או לפי יופי האותיות [ויעידו על כך מחירי הקטלוג], ספרים כאלו עומדים להיעלם, והחכם עיניו בראשו ויפה שעה קודם.
מתישהוא כתב:תודה. בגירסה שלי של האוצר אין את זה. ראיתי כעת באוצר המקוון, ואני רואה שיש שם שלשה כרכים על בראשית. אבל שמות וויקרא שיש שם - זה גם של וגשל? לא נראה כך.
מתישהוא כתב:תודה רבה. יש למישהו מושג האם איזה מכון מתכון להדפיס את היפה תואר בשנים הקרובות? לא שוה לקנות אם בין כה הולכים להדפיס מחדש, ואז זה יכלול גם במדבר-דברים.
ברוז כתב:כמדומה שבעבר פורסם ע"י מכון זכרון אהרן שהם עובדים על זה.
הא לחמא עניא כתב:מתי מתחיל רשמי שבוע/חודש הספר???
מתישהוא כתב:הא לחמא עניא כתב:מתי מתחיל רשמי שבוע/חודש הספר???
שאלת הא לחמא עניא נשארה ללא מענה.
ואני אוסיף לשאול ולבקש מכל מי שיכול לבאר לי סוד חודש הספר - היכן יש מבצעים טובים, ואיך ניתן להשיג אותם, ובאיזה מועדים.
פלגינן כתב:פלגינן כתב:קטלוג אלתר ספרים
בדור של קומיקס שכולו חיצוניות, הסוקר ספר לפי עטיפת הספר או לפי יופי האותיות [ויעידו על כך מחירי הקטלוג].
שלום רב,
מצו"ב מחירון שבוע הספר.
שבוע הספר מתקיים מיום רביעי, י"ג בסיון עד יום חמישי כ"א בסיון.
פתוח בימים א-ה בין השעות 1 בצהרים עד 8 בערב.
המחירים בתוקף עד יום חמישי כ"א בסיון תשע"ז
המחירים אינם כוללים משלוח.
שכר המדי כתב:מישהו יודע מתי יוצא הקטלוג של מכון ירושלים?
פלגינן כתב:
קובץ מקור איכותי יותר, כאן.
פלגינן כתב:שכר המדי כתב:מישהו יודע מתי יוצא הקטלוג של מכון ירושלים?
היו כמה עיכובים, אך אמור לצאת בכל רגע.
אמיר כרמי כתב:מכון ירושלים
אמיר כרמי כתב:מכון ירושלים
תרגימא כתב:אמיר כרמי כתב:מכון ירושלים
אין הנחה על חבילת מכון ירושלים באוצר החכמה?
גימפעל כתב:ארטסקרול מתחלים במבצעים ב 1/6/2018
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 37 אורחים