ניים ושכיב כתב:אפשר גם להקיש פעמיים על ' (המקש של w), ולחסוך את כל הענין הזה.
פלגינן כתב:ניים ושכיב כתב:אפשר גם להקיש פעמיים על ' (המקש של w), ולחסוך את כל הענין הזה.
כד ניים ושכיב וכו'. השימוש בשני גרשיים גורם לבעיות. חדי העין מרגישים מיד כי לפניהם שני תוים, בחלק מהפונטים זה ממש מופרד יותר, ופעמים רבות זה גם גורם בעיות בעימוד ובעוד תחומים. לא מומלץ כלל!
האיד כתב:פתרון נוסף ישנו להגדיר ב'החלפה' שכל פסיק שיש אחריו אות יוחלף ל". כך שרק פסיק שאינו בסוף תיבה יוחלף.
אני מאמין שאחד מחברי הפורום יחכים אותנו איך לעשות את זה, אם לא, אני יחפש בעזרה של אופיס.
טוב לי כתב:בדרך כלל, פעולה שגורמת לחילוף אוטומטי בכל הקובץ אינה מומלצת, ומהווה פתח למכשולים ותיקונים במקומות לא רצויים.
עט סופר כתב:האיד כתב:פתרון נוסף ישנו להגדיר ב'החלפה' שכל פסיק שיש אחריו אות יוחלף ל". כך שרק פסיק שאינו בסוף תיבה יוחלף.
אני מאמין שאחד מחברי הפורום יחכים אותנו איך לעשות את זה, אם לא, אני יחפש בעזרה של אופיס.
לכתוב פסיק בשורה של חפש: ,^?
בשורה של חפש לכתוב: "
לעשות החלף הכל
פלגינן כתב:ניים ושכיב כתב:אפשר גם להקיש פעמיים על ' (המקש של w), ולחסוך את כל הענין הזה.
כד ניים ושכיב וכו'. השימוש בשני גרשיים גורם לבעיות. חדי העין מרגישים מיד כי לפניהם שני תוים, בחלק מהפונטים זה ממש מופרד יותר, ופעמים רבות זה גם גורם בעיות בעימוד ובעוד תחומים. לא מומלץ כלל!
בלום כתב:פלגינן כתב:ניים ושכיב כתב:אפשר גם להקיש פעמיים על ' (המקש של w), ולחסוך את כל הענין הזה.
העצה לזה הוא מה להכניס התיקון הזה אצל "אפשרויות תיקון שגיאות אוטומטי" והכל על מקומו יבא בשלום.
בריושמא כתב:וכידוע לכול - יוצרי מכונת הכתיבה סידרו בכוונת מכוון את הקלידים כדי להאט את ההקלדה,
מטעמיהם שלהם, ויפה עשו.
חד ברנש כתב:חבר'ה,
תלמדו הקלדה בשיטה עיוורת ותפטרו מכל הבעיות.
עשיית גרשיים בשיטה עיוורת, לוקחת כמעט כהקשה על מקש אחר.
ספרא כתב:בריושמא כתב:וכידוע לכול - יוצרי מכונת הכתיבה סידרו בכוונת מכוון את הקלידים כדי להאט את ההקלדה,
מטעמיהם שלהם, ויפה עשו.
לא זכו יוצרי מכונת הכתיבה שאהיה שותף עמם במלאכתם, אף לא בתוכניותיהם.
אך נראית לי דעתם פשוטה, שסידרו סדר האותיות על פי תדירותן של אותיות.
כיון שהאצבע היא היותר פעילה מבין האצבעות, נתנו תחת ממשלתה את ששת האותיות היותר מצויות.
וכן על זה הדרך חילקו וסידרו האותיות תחת ממשלת האצבעות כפי כחן.
לעומקו של דבר כתב:חד ברנש כתב:חבר'ה,
מהיכן ללמוד באמת?
לעומקו של דבר כתב:חד ברנש כתב:חבר'ה,
מהיכן ללמוד באמת?
איש גלילי כתב:אני מקיש במקום גרשים על מקש זה - / שאינו בשימוש אצלי כלל, ובסוף ההקלדה אני מגדיר ב'החלף' שיחליף כל / לגרשים (בהקלדה שאין בה ספרות, אני עושה כן גם לגבי סוגרים, שאני מקיש במקומם 0 ו9, וסימן קריאה שאני מקיש במקומו 1).
יוצא פוניבז' כתב:איש גלילי כתב:אני מקיש במקום גרשים על מקש זה - / שאינו בשימוש אצלי כלל, ובסוף ההקלדה אני מגדיר ב'החלף' שיחליף כל / לגרשים (בהקלדה שאין בה ספרות, אני עושה כן גם לגבי סוגרים, שאני מקיש במקומם 0 ו9, וסימן קריאה שאני מקיש במקומו 1).
למה שלא תקבע את זה כבר בהגדרות - בתיקון שגיאות אוטומטי - ואז תיכף ומיד יתהפך הסימון הנ"ל לגרשיים?
יוצא פוניבז' כתב:איש גלילי כתב:אני מקיש במקום גרשים על מקש זה - / שאינו בשימוש אצלי כלל, ובסוף ההקלדה אני מגדיר ב'החלף' שיחליף כל / לגרשים (בהקלדה שאין בה ספרות, אני עושה כן גם לגבי סוגרים, שאני מקיש במקומם 0 ו9, וסימן קריאה שאני מקיש במקומו 1).
למה שלא תקבע את זה כבר בהגדרות - בתיקון שגיאות אוטומטי - ואז תיכף ומיד יתהפך הסימון הנ"ל לגרשיים?
יוצא פוניבז' כתב:תכנס ל"תיקון שגיאות אוטומטי" (ראה הודעה בתחילת האשכול), בחלונית החלף תכתוב: / בחלונית ב: תכתוב: " תלחץ על 'הוסף' וזה מסודר.
גם לסוגריים אפשר לעשות משהו דומה, נניח שכאשר לוחצים עושים 2 פעמים סוגר מרובע הוא נהפך לעגול.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 18 אורחים