לוצאטי כתב:קהלת רבה מהדורה מדעית, מכון שכטר
הפרקים האחרונים?
לוצאטי כתב:קהלת רבה מהדורה מדעית, מכון שכטר
סעדיה כתב:לוצאטי כתב:קהלת רבה מהדורה מדעית, מכון שכטר
הפרקים האחרונים?
לוצאטי כתב:סעדיה כתב:לוצאטי כתב:קהלת רבה מהדורה מדעית, מכון שכטר
הפרקים האחרונים?
לא הבנתי השאלה.
סעדיה כתב:על פרקים א-ה יצא לאור מזמן, לא?
עושה חדשות כתב:"מקרא העדה"
בראשית - חיי שרה
הרה"ג אליהו גרינצייג שליט"א
בברכה המשולשת כתב:חוברת חדשה של מע"כ ידידי הגה"צ רבי עמיחי ישראל כנרתי
מרן הראי"ה והגר"ח מישקובסקי
בברכה המשולשת כתב:פירוש רש"י ורשב"ם על פרק ערבי פסחים יוצאים לאור ע"פ כתבי יד ודפו"ר
עם הערות, ציונים, ביאורים ונספחים
מהדורת מכון שלמה אומן, בההדרת מע"כ ידידי הגה"צ רבי עמיחי ישראל כנרתי שליט"א
גביר כתב:האם זוהי מהדורה חדשה של הספר שפורסם בזמנו תחת הכותר 'אש קודש', ספר דומה, או ספר שונה לגמרי?
אני בקשר עם דניאל רייזר וידעתי שהוא עובד על זה . איזה יופי שזה יצא. הוא נסע במיוחד לפולין לשבת עם כתב היד של אש קודש שתקוע שם והוא מצא שם הרבה דברים שהיו חסרים בהעתקה הישנה והקלאסית והוא אמר לי שממש פנים חדשות באו. שמח לדעת שזה יצא.
ספרן כתב:https://www.academia.edu/.../%D7%A1%D7%A4%D7%A8_%D7%90%D7...
ספר אש קודש: עיון מחודש בעקבות בחינה פילולוגית של כתב היד, יד ושם קובץ מחקרים…
פלגינן כתב:ספרן כתב:https://www.academia.edu/.../%D7%A1%D7%A4%D7%A8_%D7%90%D7...
ספר אש קודש: עיון מחודש בעקבות בחינה פילולוגית של כתב היד, יד ושם קובץ מחקרים…
הדף לא נמצא.
עושה חדשות כתב:"מצה שמורה",
הרב שמעון דולינגר.
ע. דשא כתב:ספר ילקוט מדרשים חלק שביעי
א גאליציאנער כתב:פרדס יוסף על ההגדה, קיים? מישהו אמר לי שיצא משהו השנה.
בברכה שלימה ונאמנה
א גאליציאנער
א גאליציאנער כתב:פרדס יוסף על ההגדה, קיים? מישהו אמר לי שיצא משהו השנה.
בברכה שלימה ונאמנה
א גאליציאנער
שומר-הגחלת כתב:המחבר הג"ר גמליאל רבינוביץ שליט"א בעל "פרדס יוסף החדש" כתב לי כעת שיצא בשנת תשע"ג ונמצא גם השנה בחנויות הספרים
א גאליציאנער כתב:אמר לי ידיד מחובבי תורת גאליציה, שלו יהא זמנו בידו, יוציא לאור פרדס יוסף על חנוכה, ועל המגילה, ועל הגדה של פסח, בסגנונו של המחבר הראשון הגר"י פאצאנאווסקי, או לכה"פ כסגנונו של להבחל"ח רד"א מנדלבוים, היות וכבר יצא הרב בעל חכמת המסכן בחרב ובחנית נגד הגר"ג רבינוביץ, אין מן הצורך להאריך, רק לי ולכמה מריעי חובבי ומעייני פרדס יוסף מידי שבוע בשבוע, חרה מאוד על אשר ירד הפרדס מטה [ועוד נוספו עליו חיבורים כהנה וכהנה... ועל המחברים והמגידים המצוטטים בפרדס גופא... נו שוין...]
מתון כתב:א גאליציאנער כתב:אמר לי ידיד מחובבי תורת גאליציה, שלו יהא זמנו בידו, יוציא לאור פרדס יוסף על חנוכה, ועל המגילה, ועל הגדה של פסח, בסגנונו של המחבר הראשון הגר"י פאצאנאווסקי, או לכה"פ כסגנונו של להבחל"ח רד"א מנדלבוים, היות וכבר יצא הרב בעל חכמת המסכן בחרב ובחנית נגד הגר"ג רבינוביץ, אין מן הצורך להאריך, רק לי ולכמה מריעי חובבי ומעייני פרדס יוסף מידי שבוע בשבוע, חרה מאוד על אשר ירד הפרדס מטה [ועוד נוספו עליו חיבורים כהנה וכהנה... ועל המחברים והמגידים המצוטטים בפרדס גופא... נו שוין...]
עברתי על הספר פרדס יוסף החדש על מגילה, והיטב חרה לי, הוא כנראה ליקט כל הגליונות וכל הטשיקאווע ווארטים וסיפחם למקום אחד, וקראו פרדס יוסף, כשלפי האמת הספר לא נכתב כלל לפי דרכו המיוחדת של המחבר הגר"י.
אמור לידידך שעדיין יש מקום להוציא פרדס יוסף אורגינלי על המועדים.
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 151 אורחים