ברזלים כתב:גם חסידי סאטמאר לא מרגישים שנמצאים ב"גלות אמריקה", על אף שהאמריקאים הצדיקים רצחו והרגו בגויים בעיקר בעירק וכו' בשביל כמה חביות נפט פי עשר מהציונים.
מה הקשר?
מדברים כאן מגאולה או לא - לא עלתה על דעתו של רביה"ק מסאטמאר לומר שבאמקריקא הוא גאולה, זה שלא מרגישים שם גלות הוא ענין אחר, לא הרי הגלות שלפני המלחמה לגלות שלאחריה, וכיום יש בעיות ברוחניות קשות יותר, מה שגם בארץ הקודש יש.
בן עזאי כתב:[בתגובה למה שנרמז בסוגריים בתגובה שלפני פניי:]
זכור לי במעורפל משהו מהתנ״ך על אומה שיצאה מגלות לגאולה, ויציאתם זו גרמה למותם של הרבה מאוד גויים...
אה! נזכרתי קראו לזה יציאת מצרים....
היא הנותנת - אין לך לשפוט אם מותר לך לעבור על לא תרצח מהתורה, במיוחד כאן שכל ההיתר נסמך על דעתם של כמה ריקים פוחזים שגילו (אולי ברוח הקודש המופרזת שלהם...) שהגיע זמן הגאולה ומצווה לכבוש את ארץ ישראל. כל שכן כשמתעלמים כאן ממטרתם העיקרית והמוצהרת, שהיא כלל לא הגאולה וכבוד שמים, השם ירחם.
המעיין כתב:למה רק מאות אלפי יהודים? הציונים הרגו מליארדים יהודים לשם הכיבוש המוזר. טריליונים...
ליצנות לשמה...
ועכשיו ברצינות, חוץ מהחיילים היהודיים שנהרגו בכל המלחמות בארץ הקודש הי"ד, וכל הרוגי הפיגועים והפוגרומים שהגיעו באשמת הציונות הי"ד, מגיעים לכמה מאות אלפים ה"י.
ובאמת, אם הזכרת מיליונים, אם נחשב לפי שיטת הרב בעל 'מן המיצר' את הרוגי השואה כפי שמזכיר שם, אלו שנהרגו באשמתם, אפשר להגיע למיליונים הי"ד.
ברזלים כתב:הנה המאות אלפים:
בקרב על חוף תל אביב נהרגו עשרה חברי אצ"ל וחייל צה"ל (סך ההרוגים בקרבות בחוף ויתקין ובחוף תל אביב: 16 אנשי אצ"ל ושלושה חיילי צה"ל).
וזה ליצנות, צמצום או אי הבנה? והוי דן את כל האדם לכף זכות, אולי באמת אי הבנה...
הבאתי את דוגמת ההגנה והאצ"ל כדי להוכיח ששפיכת דמים היה קל בעיניהם, וכל כוונתם היתה רק לשם שליטה וכבוד לאומי ולא לשם שמים כלל.
ואיך תבא על ידיהם הגאולה? וכמו שהזכרתי בתגובתי הראשונה - זה מופרך מהמציאות.
איני ת"ח גדול ומשום כך איני נכנס הרבה לפורום קדוש זה, יש כאן המון דברי תורה וחכמה, מידי פעם כשאני מחפש מקורות לכל מיני עיניינים אני נעזר בחומר הרב שאפשר למצוא כאן - כמן מפתח כזה, שנבנה מכל החברים כאן הי"ו.
אך בראותי דיון זה, היה מוזר בעיני, בכל אופן, הייתי שמח להבין מאיפה האובססיה הגדולה להגן על הרוצחים האלו וכבודם, כיבכול הם הביאו את הגאולה במעשיהם המטונפים, פליאה בעיני.