מעט מים כתב:ראיתי בחנות שיצא לאור מחדש שו"ת שאילת יעב"ץ ג' כרכים גדולים
ציטרון כתב:מעט מים כתב:ראיתי בחנות שיצא לאור מחדש שו"ת שאילת יעב"ץ ג' כרכים גדולים
איפה אפשר לרכוש בירושלים במחיר סביר (פחות מ 320 או 240 שראיתי הערב בחנויות) ?
הבטחתי כתב:גם אני אשמח לקבל בחינם...
היה עד עכשיו דין תורה בנושא, ואני מבין שכעת מופץ הספר
לא מדובר במהד' זכרון אהרן, האם אני צודק?
נוטר הכרמים כתב:והערת אגב, הפעם המכון הפיץ את הקובץ בחלוקה רוויה בבתי כנסיות, למותר לשער אם הדבר מוסיף מנויים או אולי להיפך. למה לשלם אם ניתן לקרוא בנחת בבית הכנסת הסמוך? ומכאן תצא הקריאה, אם בין כה וכה, קוראים בחינם, למה לא לנהוג כקבצים דומים (באו"י; המעין ועוד), להפיץ במיילים, וכן להכניס מיידית לאוצר.
צבי-שפייר כתב:שמעתי שיצא לאור את הספר בית שלמה - תולדות הרה"ק רבי שלמה ממונקאטש זי"ע - על ידי מכון אמ"ת, האם מי שהוא יודע אודות הספר, האם חידשו בו דבר: הערות וכו', או שסתם הדפיסו עם אותיות חדישים וכו'?
יורה_דעות כתב:יו"ל בס"ד (לז"נ רוזה בת הירש)
(אין לי כאן את הקובץ הסופי, ולכן הכותרת לא מתאימה)
עושה חדשות כתב:סתם כך סקרנות. מה פשר העיצוב של עמוד השער, וכן בס' תוקף השטר אשר עמוד השער מזכיר ספרים מלפני 400 שנה? יש בזה איזה ענין נגלה או נסתר?
יורה_דעות כתב:יו"ל בס"ד (לז"נ רוזה בת הירש)
(אין לי כאן את הקובץ הסופי, ולכן הכותרת לא מתאימה)
שומר-הגחלת כתב:חדש! הגדה של פסח "פניני חיים" משלחנו של מרן הגאון רבי יוסף חיים זוננפלד זצ"ל - לרגל היאהר צייט ה-85 לפטירתו, החל בחודש אדר השתא.
להשיג בחנויות הספרים. הפצה: יפה נוף. לפרטים בטל: 077-2070305 או בדוא"ל [email protected]
יציב פתגם כתב:אמש הופיע קונטרס 'מים אדירים' ובראשו מופיע מאמר "כסא שלמה" - עשרים מכתבים מכתי"ק רבינו עקיבא איגר ע"ד הצעת רבנות לבנו הגאון רבי שלמה איגר בעיר פראנקפורט דאדר
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: א. חיים, ישבב הסופר ו־ 373 אורחים