אוצר החכמה כתב:הצגת דפים למשתמשי הפורום
http://www.otzar.org/wotzar/OtzarPage.aspx?book=103967&page=P0046L&num=91&aid=323&rowid=772918752
אוצר החכמה כתב:זו באמת המטרה. שאפשר יהיה לעשות קישורים שיראו דפים גם למשתמשים שאינם מנויים. כיוון שהפיתוח עדיין לא הסתיים (דף זה נעשה במיוחד לצורך בדיקות בלבד, ואילו לא היו שמים אליו לב ומגיבים הייתי מוחקו) מחר בעז"ה אני מקווה שנסיים ואז אסביר את כל הפרטים.
אוצר החכמה כתב:אתה רוצה שאת הקישור שבעורך האוצר יהיה אפשר להפנות לדפדפן במקום לתכנה בעצמה כמו שזה היום?
חיי נר כתב:יפה
אני לא מנוי וזה עכשיו נפתח יפה, וכמובן רק באמצעות ישירות הלינק מהפורם ולא ניתן להעתק הדבק.
אם כבר היה כדאי שהלינק יפתח בכרטסייה חדשה, בכל אופן אני חושב שזה יותר נוח.
ארזי ביתר כתב:אוצר החכמה כתב:אתה רוצה שאת הקישור שבעורך האוצר יהיה אפשר להפנות לדפדפן במקום לתכנה בעצמה כמו שזה היום?
לענ"ד יש פה מהלך כפול:
עם קישורים לאוצר המקוון, יוכלו לפתוח את האוצר הפרטי.
עם קישורים מהאוצר הפרטי, יוכלו לעבור למקוון. כלומר שיהיה ניתן ליצור קישור מהאוצר הפרטי, שיגיע למקוון.
אוצר החכמה כתב:חיי נר כתב:יפה
אני לא מנוי וזה עכשיו נפתח יפה, וכמובן רק באמצעות ישירות הלינק מהפורם ולא ניתן להעתק הדבק.
צריך לשקול את עניין הכרטיסיה החדשה. בכל מקרה עומדת בפניך האפשרות ללחוץ עם המקש הימני של העכבר על הקישור ולבחור פתח קישור בכרטיסיה חדשה. זה עובד.
אוצר החכמה כתב:חיי נר כתב:יפה
צריך לשקול את עניין הכרטיסיה החדשה.
אוצר החכמה כתב:תוקן.
כדאי שתתחילו להשתמש בזה ונראה איך זה עובד ואם יש צורך לשפר משהו.
משולש כתב:אוצר החכמה כתב:תוקן.
כדאי שתתחילו להשתמש בזה ונראה איך זה עובד ואם יש צורך לשפר משהו.
אצלי מצוין.
חזור אל “אוצר החכמה ברשת - האתר”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 16 אורחים