בברכה המשולשת כתב:כמדומני שיש מעשה בזה שכתב עליו הרב מונדשיין ז"ל בסדרת מאמריו, הלא כן?
לעומקו של דבר כתב:בברכה המשולשת כתב:כמדומני שיש מעשה בזה שכתב עליו הרב מונדשיין ז"ל בסדרת מאמריו, הלא כן?
סדרת סיפורים וגלגוליהם?
מה שנכון נכון כתב:כעי"ז בסנהדרין ח ע"א עה"פ כי המשפט לאלהים הוא (לא בבי"ד שטעו אלא במשפט עוול של רשעים).
בברכה המשולשת כתב:כמדומני שיש מעשה בזה שכתב עליו הרב מונדשיין ז"ל בסדרת מאמריו, הלא כן?
יקר כתב:בברכה המשולשת כתב:כמדומני שיש מעשה בזה שכתב עליו הרב מונדשיין ז"ל בסדרת מאמריו, הלא כן?
הדברים נדפסו? היכן אפשר למצאם?
יקר כתב:בברכה המשולשת כתב:כמדומני שיש מעשה בזה שכתב עליו הרב מונדשיין ז"ל בסדרת מאמריו, הלא כן?
פלגינן כתב:יקר כתב:בברכה המשולשת כתב:כמדומני שיש מעשה בזה שכתב עליו הרב מונדשיין ז"ל בסדרת מאמריו, הלא כן?
איך אמור להיות שם הפרק או על איזה מעשה מדובר?
אם אדע, אוכל לשלוח.
בברכה המשולשת כתב:המעשה במי שחוייב לשלם בד"ת שלא ע"פ האמת אך ע"פ הדין
פלגינן כתב:בברכה המשולשת כתב:המעשה במי שחוייב לשלם בד"ת שלא ע"פ האמת אך ע"פ הדין
מן הסתם זה.
לעומקו של דבר כתב:נו, פלגינן, אין לך קובץ מלא של הסדרה שאתה יכול להעלות? הלא זה ממש מגרה את הבלוטות.
עכ"פ בדרייב וכד'.
פלגינן כתב:לעומקו של דבר כתב:נו, פלגינן, אין לך קובץ מלא של הסדרה שאתה יכול להעלות? הלא זה ממש מגרה את הבלוטות.
עכ"פ בדרייב וכד'.
נעניתי לך. אני שולח את כל הפרקים יחד כפי שזכיתי לקבל מר' יהושע ז"ל. [אלא שחיברתי 7 קבצים יחד].
קישור לגוגל דרייב.
פלגינן כתב:בברכה המשולשת כתב:המעשה במי שחוייב לשלם בד"ת שלא ע"פ האמת אך ע"פ הדין
מן הסתם זה.
פלגינן כתב:לעומקו של דבר כתב:נו, פלגינן, אין לך קובץ מלא של הסדרה שאתה יכול להעלות? הלא זה ממש מגרה את הבלוטות.
עכ"פ בדרייב וכד'.
נעניתי לך. אני שולח את כל הפרקים יחד כפי שזכיתי לקבל מר' יהושע ז"ל. [אלא שחיברתי 7 קבצים יחד].
קישור לגוגל דרייב.
עכ"פ בדרייב וכד'.
קישור לגוגל דרייב.
עכ"פ בדרייב וכד'.
קישור לגוגל דרייב.
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: א. חיים, ישבב הסופר ו־ 336 אורחים