א גאליציאנער כתב:תחומין לו - הכרך החדש.
מישהו יודע היכן ניתן להשיגו בבני ברק?
בברכה שלימה ונאמנה
א גאליציאנער
לבנון כתב:יצא הכרך החמישי והאחרון של 'רבינו ירוחם'
עדיאל ברויאר כתב:לבנון כתב:יצא הכרך החמישי והאחרון של 'רבינו ירוחם'
אתה מתכוון לחלק ב של "תולדות אדם"? אם כן, זו אכן בשורה משמחת שהסידרה הושלמה. אם כי מהודעה אחת בפורום התברר שמהדורה זו אינה מושלמת, לכל הפחות.
לבנון כתב:עדיאל ברויאר כתב:לבנון כתב:יצא הכרך החמישי והאחרון של 'רבינו ירוחם'
אתה מתכוון לחלק ב של "תולדות אדם"? אם כן, זו אכן בשורה משמחת שהסידרה הושלמה. אם כי מהודעה אחת בפורום התברר שמהדורה זו אינה מושלמת, לכל הפחות.
כן, אני אכן מתכוין לחלק ב' של התולדות אדם.
לא ראיתי את ההודעה שאתה מדבר עליה, אבל מתוך מה שיצא לי להשתמש כמה פעמים במהדורה זו, אני בהחלט אומר שזו בשורה משמחת מאוד.
יודע_ספר כתב:היום הגיע לחנויות
אוצר מפרשי התורה בראשית א' מבית 'מכון ירושלים'
מעלעול מהיר זה נראה שהם עשו עבודה נפלאה לחובבי הפשט.
ריכזו תחת קורת גג אחת עשרות ואולי מאות של מפרשי התורה על דרך הפשט, כפי שהם יודעים לעשות במפעל 'אוצר מפרש התלמוד'
לבנון כתב:יצא הכרך החמישי והאחרון של 'רבינו ירוחם'
נוטר הכרמים כתב:חד ברנש, לאחרונה נתקלתי בכמה מובאות של 'ירושלמי' בראשונים שאינם לפנינו. האם ישנה אפשרות שאתה מעלה כאן את מאמרו של אופטוביצר?
נוטר הכרמים כתב:חד ברנש, לאחרונה נתקלתי בכמה מובאות של 'ירושלמי' בראשונים שאינם לפנינו. האם ישנה אפשרות שאתה מעלה כאן את מאמרו של אופטוביצר?
אום אני חומה כתב:ר' בערל צ'ישינסקי דנן הוא חתנו של הגרב"י זילבר זצ"ל?
פרי יהושע כתב:[איני יודע למה נמחקה הודעתי בנושא, ואני מנסה שוב כאן], ראיתי קונט' חדש מאמרים בנושאי אמונה מהרב דב קוק אאל"ט בשם "פרחי שושנה", מעניין, יש בו איזה מין עומק חוויתי של האינסופיות של ההכרה, משפט משם: "האדם אורח אצל עצמו", מומלץ לעיון ולביקורות.
ראש כתב:פרי יהושע כתב:[איני יודע למה נמחקה הודעתי בנושא, ואני מנסה שוב כאן], ראיתי קונט' חדש מאמרים בנושאי אמונה מהרב דב קוק אאל"ט בשם "פרחי שושנה", מעניין, יש בו איזה מין עומק חוויתי של האינסופיות של ההכרה, משפט משם: "האדם אורח אצל עצמו", מומלץ לעיון ולביקורות.
איפה ניתן להשגה? בחנויות?
בן הרב כתב:מפתחות התורה. על פרשיות התורה. חומש בראשית. [כעין ס' המפתח שבסוף רמב"ם פרנקל] ובו ציונים למפרשי התורה וספרי הראשונים והאחרונים.
עדיאל ברויאר כתב:בן הרב כתב:מפתחות התורה. על פרשיות התורה. חומש בראשית. [כעין ס' המפתח שבסוף רמב"ם פרנקל] ובו ציונים למפרשי התורה וספרי הראשונים והאחרונים.
אפשר לשמוע יותר פרטים? וכן, האם מישהו עיין בספר ויכול לחוות דעה על יסודיות, איכות ובהירות האיסוף?
אמרתי אחכמה כתב:עדיאל ברויאר כתב:בן הרב כתב:מפתחות התורה. על פרשיות התורה. חומש בראשית. [כעין ס' המפתח שבסוף רמב"ם פרנקל] ובו ציונים למפרשי התורה וספרי הראשונים והאחרונים.
אפשר לשמוע יותר פרטים? וכן, האם מישהו עיין בספר ויכול לחוות דעה על יסודיות, איכות ובהירות האיסוף?
הא לך 'דוגמא לספר המפתח' ותשפוט בעצמך:
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 364 אורחים