מאת הלוי כתב:ב.היכן היתן להשיג את פסק ההיתר עגונות שלו? האם נתפרסם?
פרנקל תאומים כתב:מה היה שמו של אביו-רבה של נתניה?
מאת הלוי כתב:איך הם גיסים??
כפי שהבנתי הוא קנאי בדעותיו, ואכן מעניין הוא טיב הקשר ביניהם.
מאת הלוי כתב:לפי איך שהבנתי כחניך ישיבת בריסק ותלמיד מובהק להגרי"ד זצ"ל הוא מחזיק בדעות הרב שך וצפונה... אם כי מבירור קצר שהעליתי הוא מרבה לפקוד את בית הגר"ח קנייסבקי.
כמדומה שהגרי"ש אלישיב זצ"ל הטיל עליו את היתר העגונות של כמה עגונות מאסון התאומים לאחר שלא נחה דעתו בהיתר שעשה כאן רב ספרדי חשוב בארץ ישראל.
כמו כן ידיד סיפר לי שהמשיך להגיע לחיים עוזר באלול גם בשנים האחרונות.
כן שמעתי שנוהג לבוא למנצ'סטר מדי פעם . אודה למי שיכול לאשש עובדה זו ולברר מה מטרת הגעתו לשם. תודה.
מאת הלוי כתב:אע"פ שהוא תלמיד מובהק של הגרי"ד מ"מ "אוחז" מאד מהגר"ח אע"פ ששיטתו בלימוד שונה מאד.
מאת הלוי כתב:נדמה שהתמונה הזאת מספרת את סיפורו של האיש. גאונות ושקיעות עצומה בלימוד עם הנהגה מקורית והתעלמות מ"מה יאמרו".
ישבב הסופר כתב:מאת הלוי כתב:נדמה שהתמונה הזאת מספרת את סיפורו של האיש. גאונות ושקיעות עצומה בלימוד עם הנהגה מקורית והתעלמות מ"מה יאמרו".
רואה אני את דבריך
בני ברקי כתב:מענין, שבויקפדיה בערך על הרב משה לוין רב העיר נתניה מופעים רק שני צאצאים בנו עמיהוד לוין ובתו וחתנו הגאון מרדכי שטרנברג ר"י הר המור. האם אכן הגאון הנ"ל אכן בנו או אולי הוא משפחה בצורה אחרת?
שלמה בן חיים כתב:ישבב הסופר כתב:מאת הלוי כתב:נדמה שהתמונה הזאת מספרת את סיפורו של האיש. גאונות ושקיעות עצומה בלימוד עם הנהגה מקורית והתעלמות מ"מה יאמרו".
רואה אני את דבריך
אני לא!!!!!
במקרה הוא כזה אבל בתמונה לא רואים כלום, מה מקורי שם? והיכן ההתעלמות ממה יאמרו, דרך אגב הוא לא מתעלם ממה יאמרו, הוא לא יודע שיש כאלו שאומרים... מלבד זאת שהוא לא עושה שום דבר שונה!!!
חזור אל “משפחות סופרים וימות עולם”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 543 אורחים