מחברי למדתי כתב:אשמח מאד באם מישהו יעלה מקונטרס הילולא דצדיקיא את הדפים מהתחלה ועד דף ל"א, יישר כח גדול מראש
מחברי למדתי כתב:אשמח מאד באם מישהו יעלה מקונטרס הילולא דצדיקיא את הדפים מהתחלה ועד דף ל"א, יישר כח גדול מראש
אמרתי אחכמה כתב:מחברי למדתי כתב:אשמח מאד באם מישהו יעלה מקונטרס הילולא דצדיקיא את הדפים מהתחלה ועד דף ל"א, יישר כח גדול מראש
מחברי למדתי כתב:אמרתי אחכמה כתב:מחברי למדתי כתב:אשמח מאד באם מישהו יעלה מקונטרס הילולא דצדיקיא את הדפים מהתחלה ועד דף ל"א, יישר כח גדול מראש
סליחה, אבל תיקון טעות רציתי "קונטרס הילולא דצדיקיא" ולא "הילולא דצדיקיא" באם אפשר כנ"ל מתחילת הקונטרס ועד דף ל"א, תודה רבה, וסליחה מהרב אמרתי אחכמה על הטרחתו.
ברזלים כתב:אבקש מי שיוכל להעלות את הדפים 375-387 מהספר הגיונות דברי חכמים
יוסף אזולאי כתב:אבקש מי שיוכל בטובו להעלות מאמרו של יוסף רופא על ״תולדות בתי הדפוס העבריים בליוורנו״ מקובץ תגים גליון ב׳ והמשכו מקובץ הנ״ל גליון ג-ד.
אמרתי אחכמה כתב:יוסף אזולאי כתב:אבקש מי שיוכל בטובו להעלות מאמרו של יוסף רופא על ״תולדות בתי הדפוס העבריים בליוורנו״ מקובץ תגים גליון ב׳ והמשכו מקובץ הנ״ל גליון ג-ד.
סייג לחכמה כתב:אבקש למי שיש לו אפשרות להעלות לי מאמר של ספר מנוחת שלום להגרי"ח סופר שליט"א ח"ג סימן מ"ח
חבצלת כתב:קובץ נחלת צבי, גליון א' עמודים צח- צט.
תודה למפרע.
אשי ישראל כתב:זקוק ל: קצירת האומ"ר מאמר א סימן קח [מר' דוד יצחקי , נדפסו בסוף ספר לוח ארש ליעבץ שבההדרתו]
הספר לא מופיע לי באוצר שברשותי. הוא קיים באוצר המקוון אך יש גישה רק ל40 העמודים הראשונים
תודה מראש
פלגינן כתב:אשי ישראל כתב:זקוק ל: קצירת האומ"ר מאמר א סימן קח [מר' דוד יצחקי , נדפסו בסוף ספר לוח ארש ליעבץ שבההדרתו]
הספר לא מופיע לי באוצר שברשותי. הוא קיים באוצר המקוון אך יש גישה רק ל40 העמודים הראשונים
תודה מראש
פי האתון כתב:אני זקוק למאמר מתוך 'סיני' (איני יודע איזה כרך)
בעניין מי כתב את ההגהות בסוגריים ברש"י על הנ"ך
(כמדומני ששמו היה 'עובדיה הנביא' וחי לפני כשלש מאות שנה)
שבע כתב:עמודים 45-50 מתוך ספר
ליקוטים חדשים מהאר''י ומהרח''ו (מהדורת טויטו)
בתודה מראש
רוצה לידע כתב:אני צריך למספר דפים מספר כללי הפוסקים וההוראה, בענין המשמרת הבית אם הוא מהרשב''א, איני יודע באיזה עמוד בדיוק זה נמצא, (הספר לא נמצא בהחבילה הרגילה של האוצר),
תודה.
אמרתי אחכמה כתב:רוצה לידע כתב:אני צריך למספר דפים מספר כללי הפוסקים וההוראה, בענין המשמרת הבית אם הוא מהרשב''א, איני יודע באיזה עמוד בדיוק זה נמצא, (הספר לא נמצא בהחבילה הרגילה של האוצר),
תודה.
אחד מעיר כתב:אני צריך בפרשת בהעלותך
מהספר אמת ליעקב של מרן ר"י קמנצקי ז"ל עמ' תכט
תזכו למצוות
ויואל משה כתב:שלום וברכה
האם אפשר לשלוח אלי ישירות הספר החדש פנקס המוהל החתם סופר?
בברכה
אמרתי אחכמה כתב:ויואל משה כתב:שלום וברכה
האם אפשר לשלוח אלי ישירות הספר החדש פנקס המוהל החתם סופר?
בברכה
נמצא ב'אוצר'?
אמסטרדם כתב:בבקשה:
דבר יהושע (אהרנברג) ח"ב סימנים צ' וצ"א.
בתודה מראש
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 235 אורחים