ירדן ירחו כתב:הייתי רוצה, לנסות להכנס לתחום של הגהה ו/או עריכה תורנית, כי אני חושב שזה מתאים לי. אך אין לי שום ניסיון בזה. אשמח לקבל עצות, כיצד ניתן להתחיל.
ארזי ביתר כתב:דבר ראשון, ללמוד כללי פיסוק! ולדוגמא:ירדן ירחו כתב:הייתי רוצה, לנסות להכנס לתחום של הגהה ו/או עריכה תורנית, כי אני חושב שזה מתאים לי. אך אין לי שום ניסיון בזה. אשמח לקבל עצות, כיצד ניתן להתחיל.
הייתי רוצה לנסות להכנס לתחום של הגהה ו/או עריכה תורנית, כי אני חושב שזה מתאים לי. אך אין לי שום ניסיון בזה. אשמח לקבל עצות כיצד ניתן להתחיל.
יש לי משיכה להיות עורך תורני, או לפחות לעבוד בהכנת חיבורים תורניים לדפוס, הגהה וכו'. יש לי תחושה שאני מאוד מוצלח בזה, למרות שאין לי שום ניסיון בתחום. נא הושיטו לי עצה ותושיה.
שטייגעניסט כתב:ארזי ביתר כתב:דבר ראשון, ללמוד כללי פיסוק! ולדוגמא:ירדן ירחו כתב:הייתי רוצה, לנסות להכנס לתחום של הגהה ו/או עריכה תורנית, כי אני חושב שזה מתאים לי. אך אין לי שום ניסיון בזה. אשמח לקבל עצות, כיצד ניתן להתחיל.
ממש לא כך,
אם כבר אז כך:הייתי רוצה לנסות להכנס לתחום של הגהה ו/או עריכה תורנית, כי אני חושב שזה מתאים לי. אך אין לי שום ניסיון בזה. אשמח לקבל עצות כיצד ניתן להתחיל.
לדעתי יותר חשוב זה הסגנון
למשליש לי משיכה להיות עורך תורני, או לפחות לעבוד בהכנת חיבורים תורניים לדפוס, הגהה וכו'. יש לי תחושה שאני מאוד מוצלח בזה, למרות שאין לי שום ניסיון בתחום. נא הושיטו לי עצה ותושיה.
ירדן ירחו כתב:כיצד ניתן להתחיל
שש בן שש כתב:והנה, על הדרך אתה מתחיל לקבל כמה מושגים בעריכה תורנית, והחשוב שבכללים הוא, שיש כל הזמן ביקורת...
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 21 אורחים