יעקב כהן כתב:פלגינן כתב:י"מ תא-שמע, הנגלה שבנסתר: לחקר שקיעי ההלכה בספר הזוהר, תל אביב 1995, עמ' 75-85 ואם אפשר כל הנושא/פרק.
תודה.
אשי ישראל כתב:אשמח לעזרתכם. אני זקוק לקבצים הבאים:
1. הרב רפאל פוזן במאמרו ב'סידרא' טו עמ' 95 ואילך
2. ניב המדרשיה תש"ן עמ' 78-85.
3. שאלה: האם יש 'משבצות זהב' לרב וייס על ספר עזרא-נחמיה באוצר? אצלי בגרסא אין.
חכם באשי כתב:כוונתם לספר 'פלאות עדותיך' על התורה שיצא לאור לאחרונה (בכמה כרכים), שכחתי את שם המחבר, מדובר באיזה גביר.
קורא עכביש כתב:עיונים בהלכה, שלמה זלמן שמעיה, או"ח ח"א, הסימן שדן בענין אי ברכת בפה"ג בקידוש מעכבת בדיעבד.
בתודה מראש.
קורא עכביש כתב:אבקש עוה"פ בכל לשון של בקשה בהיות שאינו מצוי במאגרים, ואשתוקק מאוד לראותוקורא עכביש כתב:עיונים בהלכה, שלמה זלמן שמעיה, או"ח ח"א, הסימן שדן בענין אי ברכת בפה"ג בקידוש מעכבת בדיעבד.
בתודה מראש.
גימפעל כתב:חכם באשי כתב:כוונתם לספר 'פלאות עדותיך' על התורה שיצא לאור לאחרונה (בכמה כרכים), שכחתי את שם המחבר, מדובר באיזה גביר.
ר' וואלף זיכרמן.
מה שנכון נכון כתב:קורא עכביש כתב:אבקש עוה"פ בכל לשון של בקשה בהיות שאינו מצוי במאגרים, ואשתוקק מאוד לראותוקורא עכביש כתב:עיונים בהלכה, שלמה זלמן שמעיה, או"ח ח"א, הסימן שדן בענין אי ברכת בפה"ג בקידוש מעכבת בדיעבד.
בתודה מראש.
הספר ישנו באוצר. תבדוק בתוכן מה מס' הסימן שאתה צריך.
קורא עכביש כתב:דוק ותשכח שחלק א' מסדרת ספריו על "עיונים וחקרי הלכות ובירורי סוגיות רחבות בעניני אורח חיים" אינו באוצר, ושם כנראה הוא הסימן שאני מחפש
השקדן כתב:מי יכול לעשות עמדי חסד ולעלות את מאמרו של גדעון ארליך בכתב העת הגיון של שנת תשנ"ה בעניין מחלוקת במציאות.
עיניו כיונים כתב:חכם באשי,
אולי יועיל לך תקציר של המאמר.
טייטל כתב:האם הספר חידושי מרן הגרי"ז הלוי על הרמב"ם נמצא באיזה מאגר כלשהו?
מי שיכול להעלות כאן בשבילי את דבריו על הרמב"ם בפרק כ"ט מהל' שבת הלכה ה', שמסביר מהו האיסור לעשות מלאכה לפני הבדלה
תבוא עליו ברכה
תולדות כתב:אודה למי שיש ברשותו ויוכל להעלות את הספר, 'מצבות בית הקברות הישן בלודז'.
נדפס בלודז' 1938.
מלך שלם כתב:אני זקוק לספר חי' מרן רי"ז הלוי הל' חמץ ומצה פ"ז [ה"ז?] בגדר דין שתיית ד' כוסות.
תודה.
מלך שלם כתב:מלך שלם כתב:אני זקוק לספר חי' מרן רי"ז הלוי הל' חמץ ומצה פ"ז [ה"ז?] בגדר דין שתיית ד' כוסות.
תודה.
אני צריך בדחיפות. אנא!
בתודה רבה מראש
מה שנכון נכון כתב:מלך שלם כתב:מלך שלם כתב:אני זקוק לספר חי' מרן רי"ז הלוי הל' חמץ ומצה פ"ז [ה"ז?] בגדר דין שתיית ד' כוסות.
תודה.
אני צריך בדחיפות. אנא!
בתודה רבה מראש
חכם באשי כתב:אני צריך את המאמר הזה:
יו"ט עסיס, 'יהדות ארם צובה: בין מזרח למערב', אר"ץ ומלואה: מחקרים בתולדות קהילת ארם צובה (חלב) ותרבותה, ב, רמת-גן תשעג, עמ' 24-11
תודה רבה.
הוד_והדר כתב:אוצר פלאות התורה לזיכרמן זה דבר אחד
פלאות עדותיך זה דבר שני
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 325 אורחים